Bölüm 32

76.6K 2.6K 64
                                    

Esra miray dan devamı

Sabah gözlerimi göğsümün ve bacaklarımın  üstündeki ağırlık la açtığımda hemen aklıma dün gece olanlar geldi .Ve anında yüzüm yanmaya başladı .Hayır yani niye utanòyorsam adam hem kanun önünde hemde Allah'ın huzurunda kocamdı. Utanmaya gerek yoktu .

Yataktan Azad'ı uyandırmadan yavaş yavaş kalkıp hemen kendimi duşa attım .
Hızla duşumu aldıktan sonra bornozumu giyerek duştan çıktım. Odaya yavaşça girdiğimde Azad'ın yüz üstü uyuduğunu gördüm .Fırsattan istifade hemen kıyafet dolabının kapaklarını açarak içinde çamaşırlarımı alarak koşarak banyoya  gittim. Aynı hızla üzerimi değiştirip saçlarımı da kurutup tepeden topuz yaptım .

Banyodan çıktığımda direk gözüme hala  yatakta mışıl mışıl uyuyan Azad takıldı sesizce yanına gidip yatağın üzerine oturdum ve hafif Azad dan tarafa yatarak dirseklerimin üstünde durdum ve  Azad'ı incelemeye başladım.
Esmer yüzünün üzerine  siyah saçları sırayla dökülmüştu. Ve oldukça tatlı gözüküyordu.
Yavaş yavaş elimi Azad'ın alnına götürüp saçlarını geri ittirdim bir kaç kez aynı hareketi yapıp geri çekildim ve tam yataktan kalkacağım sırada Azad birden kolumdan çekip beni üzerine çekti ve yarı açık yarı kapalı gözleriyle konuştu "Utanmıyor musun karıcığım. Ben uyurken benden yararlanmaya "dediğinde şaşkınlıktan açılmış ağzımla Azad'a bakmaya devam ettim. Azad bir iki dakika sonra gözlerini tamamen açıp " Gel buraya" diyerek beni yatağın içine çekti . Sırtım Azad'ın  göğsüyle buluşunca içim bir değişik oldu .
Azad dan ayrılmaya çalıştım ama bu seferde kollarıyla beni sardı.
"Yaaa Azad "dediğimde Azad keyifli sesiyle "Yaaa Esra " dedi . Pislik beni taklit ediyordu .

"Azad canım benim .Birtanem, her şeyim,nefesim ....."Azad'a ben iltifat ederken Azad birden bana daha da yaklaşarak  "Ne kadar doğru "dedi ben "N-ne -nekadar doğru" lanet olsun ki kekelemistim.
Azad burnunu burnuma sürterek "Ben bu haldeyken  bana o sözleri söylemen ne kadar doğru .Nefesim" dediği anda hızla Azad'ı ittirip yataktan kalktım ve "Canım sen banyoya git ben sana kıyafet hazırlayayım"
dediğimde Azad homurdanarak banyonun yolunu tuttu . Ben ellerimle kendime hava yaparak önce yatağın çarsafını değiştirerek  yatağı topladım .Kirli çarşafı kirli sepetine attıktan sonra Azad'a lacivert takım elbisesini çıkarıp yatağın üstüne koydum .Tam o arada Azad belinde havluyla duştan çıktı ben  Azad'a bakmamak için büyük uğraşlar verirken Azad benim aksime eline kıyafetlerini alıp giyinmeye  başladı .
"Bu arada az daha unutuyordum. Komidinin  ilk çekmecesinde sana ait bir şey var ."dediğinde
" Ne"dedim . Azad omuzlarını silktiğinde  hemen çekmeceyi açtım içinden bir zarf çıktı .Yavaş yavaş zarfı açıp merakla içindeki kağıdı okudum ve sevinçle çığlık attım. Ben mezun olmuştum .Artık resmen avukattım. 

Arkamı dönüp duvara yaslı bir şekilde beni izleyen yakışıklı kocama bakıp koşarak yanına gittim ve sıkıca boynuna sarıldım.
"Teşekkür ederim. "dediğimde Azad bana bakıp "Sakın bana bir daha teşekkür etme . Seni mutlu etmek benim ilk görevim ."dediğinde bu sefer ben öptüm Azad'ı.

Azad benden ayrıldığı sırada "Hangi ara bu işleri hallettin . Hem Fransa'ya da gidilmesi gerekiyordu "dediğimde Azad gülerek "Hem yakışıklı hemde becerikli kocan var . Daha ne istiyorsun" dediğinde ben konustum
" Hemde ego yığını olan bir kocam var"dedim .Azad çocuklar gibi gözlerini devirip elimi tutarak beni odadan çıkardı .Gülerek aşağıya indiğimizde yine her zamanki gibi bizi sofrada bekliyorlardı . Tek bir farkla Murat ağa ,Ahmet ve Haşim abi ortalıkta gözükmüyordu.
Azad "Babam la kardeşlerim nerede" dediğinde .Ayşe anne "Şirkete gittiler oğlum ."dedi .Azad sadece kafa sallamakla yetinirken ben konuştum ."Önemli bir sey mi var acaba hiç böyle yapmazlardı" dedigimde Mizgin "Haşim'in anlatmasına göre şirket biraz zor durumdaymış.   Avukat sâf değiştirmiş " dediğinde Bu sefer  sinirle Azad'a baktım .Bana hiç bunlardan bahsetmemişti

HÜKÜMDonde viven las historias. Descúbrelo ahora