Stiles Stilinski [Teen Wolf]

312 16 3
                                    

"Sanne! Kom je nog mee of niet!" riep mijn oudere broer Scott. "Wacht nog heel even!" riep ik snel terwijl ik mijn gsm en oortjes nog snel pakte. Ik ben echt muziek verslaafd, ik kan niet zonder.

"Klaar." zei ik tegen Scott als ik bij hem stond. "Kom we zijn al te laat voor het bowlen." zei Scott. We gingen naar het verjaardagsfeest van Stiles dat de sheriff had geregeld voor hem. Het moest een soort van verrassingsfeest zijn voor Stiles, maar Stiles kennende weet hij van het feest.

Als Scott rijd, luister ik nog even rustig muziek. Scott is echt de beste broer en ik vertel hem bijna alles, ik ben namelijk op zijn beste vriend Stiles verliefd. Hij kan soms echt zo een idioot zijn, maar dat maakt hem juist grappig en schattig op één of andere manier.

"Sanne?" vroeg Scott die namelijk de auto tot stilstand gezet had en als ik uit het raam keek zag ik de Bowling. Ik stap snel uit en doe alsof er niets gebeurt was terwijl ik rustig en nerveus naar binnen ga. Maar net voordat ik de Bowling willen binnengaan grijpt Scott mijn pols vast, "Wat is er met je, zusje van me?". Moet ik het hem zeggen?

"Ikbenopjebestevriendverliefdvoorderestisernietsaandehand." zei ik heel snel achter elkaar terwijl ik naar binnen gaan.

"Je bent nog gekomen." hoorde ik Stiles zeggen en plots gaf hij me een omhelzing. "Ik dacht-" zei ik maar ik krijg mijn zin nog niet af of Stiles zegt "Ook tof dat jij er bent, Scottie.", mijn wangen worden roder als ik me bedenk dat Stiles blij is dat ik gekomen ben. "Laten we gaan bowlen nu dat de McCall's er zijn." zei de sheriff.

Toen we al een tijdje bowlde en moesten gaan eten, zei ik "Ik ga even een luchtje scheppen.", "Ik kom mee." zei Stiles terug terwijl we samen naar buiten gingen.

"En vind je je feestje leuk?" vroeg ik aan hem. Hij knikte en zei "het is wel leuk ja, maar er ontbreekt nog iets.", "wat dan?" vroeg ik terug. "Jouw cadeau." zei hij terug met een glimlach. "Ik heb niet echt iets voor je gekocht." zei ik eerlijk tegen hem terwijl ik me schaamde. "Geen cadeau." zei Stiles terug nadenkend terwijl hij oogcontact vermijden. "Sorr-" maar mijn excuses worden gestopt door de zachte en warme lippen van Stiles op de mijne. Als hij los laat van de kus zegt hij "Ik vergeef je." zei hij terug met een brede glimlach op zijn gezicht terwijl hij terug naar binnen ging.

Laten we zeggen dat alles veranderde tussen Stiles en mij..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey

Ik hoop dat je het een leuke imagine vind sanneke22 :) ;)

Doei ❤

Imagines [preferences] •closed•Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu