Transformatie [The Vampire Diaries]

812 17 1
                                    

Mijn naam is Elena Gilbert en ik woon in een huis samen met mijn broer Jeremy. Mijn ouders zijn verongelukt in een auto-ongeval.

Zoals gewoonlijk moeten Jeremy en ik naar school gaan. "Jeremy ben je bijna klaar!" riep ik vanaf beneden bij de trap. "Ja, wacht ik zoek mijn gsm nog.". Als Jeremy zijn gsm heeft gevonden gaan Jeremy en ik meteen naar school.

Als ik door de gangen loop van de school op weg naar mijn locker spoken er van allerlei gedachtes in mijn hoofd. Waarom is mijn leven niet wat interessanter, waarom gebeurt er nooit eens iets spannend...

De tijd vloog voorbij en Jeremy vroeg "Ga je mee naar de Mystic Grill?". Ik schudde mijn hoofd. "Goed tot straks" zei Jeremy terwijl hij me een knuffel geeft. "Tot straks" zei ik terug een beetje afwezig.

Ik zat al een hele tijd op een bankje in het park als ik plots inslaap viel.

Ik knipper met mijn ogen en wrijf er even in. Hoe laat zou het zijn? Ik kijk naar de hemel en zie de prachtigste hemel met sterren die ik ooit heb gezien.

Ik sta recht van het bankje en stap wat rond in het park.

Ik hoorde achter me voetstappen dus draai ik me om om te kijken, maar zie niemand. "Hallo? Is daar iemand?". Ik kreeg geen antwoord dus wandelde ik gewoon, maar verder als ik terug voetstappen hoor.

Ik wil me weer omdraaien, maar zie plots iemand voor me staan. Helderblauwe ogen, zwarte haren en een nonchalante glimlach. "Hey mijn naam is Damon, Damon Salvatore". "Elena" zei ik terug. "Wat doet een meisje zoals jij buiten alleen in het park?" vroeg Damon. "Wandelen" zei ik terug en wil weg stappen van Damon omdat ik de kriebels krijg van hem. Hij maakt me een beetje bang.

Als ik één stap verder heb gezet, staat Damon terug voor me en zegt "Niet schreeuwen". Damon zet zijn tanden in mijn nek en drinkt van mijn bloed. Ik wil schreeuwen van de pijn, maar dat lukt om één of andere reden niet. Als hij stopt met drinken bijt hij in zijn pols en zegt "Drink". Ik pak zijn pols en drink van zijn bloed. Zijn bloed is warm en ik kon wel uren van zijn bloed drinken, wat heel raar is. Damon trekt zijn pols weg en zegt "Ik hoop dat je nog een leuke wandeling gaat maken..." en breekt mijn nek.

Imagines [preferences] •closed•Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang