Verdedigen van mijn vriendin [Rode Duivels]

572 12 4
                                    

Adnan Januzaj

Hier sta ik dan mezelf op te tutten in de spiegel om de vrienden van mijn vriendje te ontmoeten.

Mijn vriendje is Adnan Januzaj, één van de spelers van de Rode Duivels. Hoe ik hem heb ontmoet? Dat is een heel ander verhaal.

"Ben je bijna klaar babe?" vroeg Adnan terwijl hij in de badkamer kwam en zijn handen rond mijn middel deed. Ik knikte "Stel dat je vrienden mij niet leuk vinden?" vroeg ik met een zucht. "Ze zullen je vast leuk vinden net zoals ik je leuk vind" zei Adnan om me op te vrolijken terwijl hij me een kus op de wang gaf en weg ging.

Op het veld van het Koning Boudewijnstadion...

Als we op het veld staan dan zie ik de vrienden van Adnan in het centrum van het veld staan. "Kom babe" zei Adnan terwijl hij mijn hand vast pakte en me mee trok naar zijn vrienden.

"Hallo, ik ben Michelle" zei ik met een zwakke glimlach terwijl ik iedereen een hand gaf. "Ik moet vast niet zeggen wie wie is?" vroeg Adnan om te lachen. Ik lachte terug en hoorde Thibaut tegen Dries fluisteren "Ze lijkt op één van die fake-meisjes..."

Ik kijk naar Adnan en zie hem licht fronsen wat dus betekent dat hij dat ook gehoord had. "Moet jij zo nodig zeggen, jij kruipt met iedereen in bed!" riep Adnan kwaad.

Ik zei tegen Adnan dat hij moest kalmeren. "Jullie kennen Michelle niet" zei Adnan terwijl hij mij een knuffel gaf. Ik wreef zachtjes over zijn rug en ik voelde Adnan meteen ontspannen.

"Adnan het-" "Nee zeg niets meer!" riep Adnan. "Jij zult spijt hebben" zei Dries zacht, maar ook al weer hard genoeg dat Adnan het hoort.

"Jij zult spijt hebben van wat je gezegd hebt..." zei Adnan terwijl hij wou uithalen in het gezicht van Dries, maar ik hou hem tegen en knuffel Adnan.

Ik fluister in zijn oor "Ik zie je helemaal niet graag kwaad". Ik kijk Adnan aan en hij zegt meteen sorry.

Dries en Thibaut wouwen iets zeggen, maar Adnan luistert niet.

"Kom Michelle we gaan hier weg" zei Adnan terwijl hij mijn hand vast pakt en mee met mij naar buiten gaat, weg van het stadion.


Imagines [preferences] •closed•Where stories live. Discover now