"Hij is gevaarlijk." [The Vampire Diaries]

259 9 1
                                    

Lorenzo Imagine

P.O.V. Stephanie

Ik stap binnen in de Mystic Grill samen met mijn broer Matt die in de Mystic Grill werkt. Als Matt aan de bar staat, ga ik aan de bar zitten.

Ik zit me al een tijdje te vervelen als ik iemand rechts van me hoor vragen aan Matt "2 Whisky's.", Matt gaat weg en ik probeer te kijken vanuit mijn ooghoek, wie er net iets besteld had. "Je mag me ook aankijken hoor, ik bijt niet." zei duidelijk de stem van een man. Ik draai me om en kijk hem aan, hij heeft zwart kort haar en donkerbruine ogen en hij kijkt me met een nonchalante glimlach aan terwijl ik een beetje moet blozen. Niet snel daarna komt Matt met de 2 glazen Whisky's aan waardoor hij de man een dodelijke en bedreigende blik geeft. De man gaat weg en gaat naar de pooltafel waar ik iemand met zwart haar en helderblauwe ogen zie staan.

"Beloof me Stephanie dat je uit zijn buurt blijft..." zei mijn broer tegen me terwijl hij een glas was aan het afdrogen. Ik knik maar stiekem wou ik weten wat zijn naam was. "Hij is gevaarlijk..." zei Matt terug kijkend naar de pooltafel. Ik draai me ook om en zie dat de ene met helderblauwe ogen me ook een nonchalante glimlach geeft. Ik kijk naar de grond en zeg tegen mijn broer "Ik ga naar buiten.", hij knikte en ik ging weg uit de Mystic Grill.

Als ik al een paar kilometers verder was van de Mystic Grill, zie ik ineens een persoon naast me stappen. Ik draai me om en schrik me rot als ik zie dat het de man was van in de Mystic Grill. "Niet bang zijn, Love. Ik ben Lorenzo maar noem me maar Enzo." zei hij met zijn brits accent, waar ieder meisje voor zou smelten. "Stephanie Donovan." zei ik met een lichte glimlach. "Vandaar dat Donovan zo bezorgd was." zei hij meteen terug. "Ik moet eigenlijk terug naar Damon gaan, maar zullen we eens afspreken?" vroeg Enzo terug met zijn accent. Onmiddellijk knik ik en stotter ik "T-t-uurlijk.". Enzo pakt mijn hand vast en geeft een tedere kus op mijn hand "Tot ziens, Love." zei hij voordat hij ineens verdween.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bounceminoes , ik hoop dat je het leuk vindt. :) Ik had niet echt een idee maar ik ben dan uiteindelijk op iets gekomen. xx

ChloexTommoxLouis

Imagines [preferences] •closed•Where stories live. Discover now