Verdedigen van mijn vriendin |2| [Rode Duivels]

335 8 3
                                    

Adnan Januzaj

Als Adnan en ik buiten het stadion zijn vraagt hij "Zullen we naar huis gaan?". Ik knikte lichtjes terwijl ik hem omarm. "Het spijt me echt voorwat er is gebeurt.". "Maakt niet uit, het is jou schuld niet." zei ik terug tegen Adnan met een glimlach terwijl ik hem een kus op de wang geef.

We stappen in de auto en gaan op weg naar huis. Er is niets speciaal gebeurt in de auto, alleen dat ik misschien heel de rit van Brussel naar Antwerpen heb geslapen.

Ik kom thuis aan en het eerste wat ik meteen doe is mezelf in de zetel laten vallen in de woonkamer. Adnan komt naar de woonkamer en gebaart of hij erbij mag komen zitten. Ik maak plaats voor Adnan en glimlach naar hem, hij komt met zijn lippen naar mijn oor en fluistert "Als goedmaker ga ik eten voor ons maken en je een geweldige nacht geven.". Ik knik tevreden en Adnan gaat meteen naar de keuken.

Ik lig in de zetel en zap een beetje op de tv, maar niets interessants is bezig dus ga ik naar de dvd-kast en zoek een film uit. Ik ga met mijn wijsvinger over de ruggen van de dvd's als ik de perfecte film zie 'That Awkward Moment'. Ik steek de dvd in de dvd-speler en ga terug in de zetel liggen.

Net als de film wilt beginnen roept Adnan "Het eten is klaar babe!". Met een zucht ga ik naar de keuken en zie dat Adnan de tafel mooi heeft gedekt. Ik geef hem een kus op de wang en ga zitten aan tafel.

Adnan had spaghetti gemaakt en het was overheerlijk. "Het was echt lekker." zeg ik terwijl ik mijn laatste hap doorslikte. Adnan knikte en kwam naar me toe en ging op mijn schoot zitten.

Hij drukt zijn zachte lippen op de mijne en onze tongen bewegen synchroon met elkaar als Adnan terug trekt en me optilt om naar de slaapkamer te gaan...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey Maccas_Brooks

Sorry, dat het zo lang duurde maar ik was vergeten wat je verzoek was dus heb ik een deel 2 gemaakt van je Adnan Januzaj imagine. ;) :)

Doei ❤

Imagines [preferences] •closed•Where stories live. Discover now