Znovuzapečetění

242 21 1
                                    

Jediný Sai, který se dostal mimo střed výbuchu, kde byla otrávená látka byl vzhůru. Pomalu se zvedl ze země a přes kouř se snažil něco zahlédnout.
Nápady Saie jsou často bezchybné, jenže než je stačí říct, už někdo další přichází s jiným planem. Tentokrát ho napadlo, že by kouř mohl rozptýlit proudem větru z jeho namalovaného orla.
Vytáhl svitek, roztáhl ho a namaloval černým inkoustem krásného orla. Po dokončení kresby složil pár pečetí a vyslovil, ''Ninpou: Choujuu Giga!''
V okamžiku se nad ním vznesl jeho výtvor a začal vířit proud vzduchu směrem k otrávenému dýmu. ''Tohle by mělo pomoct.'' pomyslel si.
Neuběhla ani minuta a kouř byl pryč. Saiův výtvor hned zmizel a jemu nezbývalo nic jiného, než najít Sasukeho a Naruta. Což nebylo tak těžké, jelikož na ně Sai narazil po pár krocích.
Oba leželi v bezvědomí na zemi a namáhavě oddechovali.
Sai k nim přistoupil a zkoušel je probudit. Třásl s nimi i na ně volal, nic z toho, ale nepomohlo a tak jeho jedinou možností bylo tu zůstat a počkat, až jed opustí Narutovo a Sasukeho tělo.

Mistr Kakashi se opíral o zeď vedle dveří na ošetřovnu a v ruce držel tentokrát červenou knihu. Kapitán Yamato ho jen tiše sledoval a potom odvrátil hlavu, aby se vyhl očnímu kontaktu s Kakashim. Oni dva a několik dalších ninjů mělo za úkol ohlídat místnosti, ve které se nacházela Hinata a Sakura.
''Zvládneš to?'' zeptala se pro jistotu Sakura a mrkla na Hinatu, která stála připravená vedle postele, na které jsem v bezvědomí ležela já. ''Nedělej si starosti.'' řekla mile. Sakura seděla na malé židli hned na druhé straně postele.
''Jdu na to.'' řekla Hinata a v ruce začala skládat ve velké rychlostivšelijaké pečetě. Když konečně dosložila poslední dala jednu ruku na mé čelo a zavřela oči.
Na první pohled bylo jasné, že se soustředí a chce pomoci kamarádce. ''Zda-li ví, že je Shiro její sestra.'' zamyslela se Sakura a pohlédla ven z okna vedle Hinaty. Pečetění nebyla žádná legrace, spotřebovává velké množství čakry a vysává životní energii. Sakura začala bedlivě pozorovat Hinatu, která dala to techniky vše. ''Ještě chviličku.'' říkala si Hinata.
Po malé chvilce Hinata sundala ruku z mého čela a já, přesto, že jsem byla v bezvědomí jsem cítila nesnesitelnou bolest v očích. ''Teď Sakuro.'' řekla rychle Hinata. Sakura se zvedla ze židle a v její dlani se objevilo zářivě nachové zelené světlo. ''Co mám dělat.'' zeptala se.
''Tahle technika vysává po kouskách její život. Musíme tomu zabránit.'' vysvětlila a spolu se Sakurou začali zachraňovat moje vyčerpané, umírající tělo. Uběhlo pár minut a dívky začali být vyčerpané. Lékařské techniky sice zachraňují životy, ale jejich použitím se vyčerpává čakra a to pro ninji není to nejlepší.
''Já už...nemůžu.'' řekla Sakura a hluboce se nadechla. ''Ještě chvilku vydrž. Už to bude.'' odpověděla tiše Hinata.

Hinata a Sakura měli konečně po pár hodinách práci hotovou. ''Myslíš, že to zabralo?'' zeptala se Sakura a upřeně se na mě koukala. ''To se hned dozvíme.'' řekla na to Hinata.
''Co se to děje?'' pomyslela jsem si a otevřela pomalu oči.
''Mistře Kakashi, kapitáne Yamato. Shiro se probouzí.'' řekla Sakura, která stála venku před dveřmi. ''Zdravím.'' řekla Hinata. ''Kde to jsem.'' řekla jsem a konečně jsem se cítila, že jsem to já!

Světlo Rozhodnutí Kde žijí příběhy. Začni objevovat