Nejlepší přátelé

266 21 1
                                    

''Neměli by jsme jít za ním?'' zeptal se po necelé hodině Naruto. ''Sasuke potřebuje být chvíli sám. Bylo toho teď na něj moc.'' řekl Yamato. Najednou se z venku ozvala rána, jako by někdo napadl vesnici. ''Slyšeli jste to?'' řekla vylekaně Sakura a pospíchala k oknu. ''Co se děje?'' nechápal Naruto. ''Všichni, honem pojďte za mnou!'' křikl Kankuro a silně otevřel dveře místnosti. ''Co se děje, Kankuro?'' zeptal se kapitán Yamato. ''Někde ve vesnici se bojuje, naše hlídky zahlédli jednoho člena Akatsuki a ještě jedna hrozná zpráva.'' oznámil zadýchaně Kankuro. ''Sasuke...'' zašeptala si sama pro sebe potichu Sakura. ''Shiro je pryč. Všechny hlídky jsou omráčené.'' říkal.
''Pomůžeme jak to bude možné.'' řekl Yamato. ''Musíme najít Shiro!'' křikl Naruto. ''Pokud jí nenajdeme tak...tak..'' popadal Naruto dech a jeho tlukot srdce se prudce zvýšil. ''Naruto, klid. To bude dobrý.'' uklidnila ho Sakura a položila mu ruku na hrudník. ''Najdeme jí. Shiro a Sasukeho. Určitě budou v pořádku.'' řekla a usmála se. Narutovi tohle velmi pomohlo. Jeho dech se pomalu vracel do normálu a jeho rdce vydávalo přirozeně rychlé impulsy.
''Jdeme!'' řekl a vyrazil za Kankurem. Yamato se jen rychle podíval na Sakuru a pak spolu vyběhli skrz dveře, za ostatními.
''Rozdělme se, pokryjeme tak větší kus území.'' navrhl Yamato. ''Neznáme to tady.'' řekla Sakura. ''Nepotřebujete znát terén. Jen hledejte známky boje.'' vysvětlil Yamato a každý se po chvilce rozběhl jinam.

''Kde jste. Sasuke, Shiro. Přivedu vás zpět.'' pomyslel si Naruto během cesty. Běžel na jižním okraji vesnice a rozhlížel se kolem. ''Kde jsou všichni?'' myslel si a na chvilku zastavil.
Narutovi přišlo divné, že v téhle části vesnice nikdo nežije. Byla tu spousta domů a květiny v květináčích, byly dobře udržované. Na tohle ale neměl čas a tak běžel dál.
Po pár dalších minutách Naruto zaslechl divné zvuky a hlasy. Přitiskl se k jedné zdi a pomalu se posouval, až k jejímu konci. Konečně Naruto našel to, po čem pátral. V prachu a krvi bojoval Sasuke a Tobi.
Tobi se zdál v pořádku se spoustou čakry, natož Sasuke, vypadal velmi zmoženě, ale nechtěl na sobě dát znát známky vyčerpání. Chtěl působit odolněji a silněji. ''Sasuke!'' křikl Naruto, který nedokáže potichu překvapit.
''Naruto.'' zalapal Sasuke po dechu. ''Takže ty jsi ten Jinchuuriki. Máš v sobě devítiocasého.'' říkal Tobi. ''Ty jsi ten muž s maskou. Co jsi provedl Sasukemu?!'' křikl Naruto a postavil se před Sasukeho. ''Nepotřebuju pomoc, uhni pitomče.'' řekl Sasuke a bouchl Naruta do ramena.
''Slíbil jsem, že tebe a Shiro přivedu do listové a to se mi nepovede, pokud tady umřeš!'' otočil se na Sasukeho.
''Začínám se nudit hoši.'' řekl Tobi. ''Co tady chceš?'' řekl Naruto naštvaně. ''Chci tebe a toho písečného ninju.'' vysvětlil Tobi. ''Gaaru?'' zeptal se Naruto.
''Vy dva v sobě máte velmi mocné bijuu a s jejich pomocí, se nám podaří ovládnout svět. Ta holka s Byakuganem nám v tom pomůže.'' řekl Tobi a ukázal na mě. ''Shiro!'' křikl Naruto, který si až teď všiml mého těla.
''Ještě krok a zabiju jí!'' řekl Tobi když uviděl Naruta běžet za mnou.
''Proč teda útočíš na Sasukeho?'' křikl. ''Jeho zrada se nedá odpustit.'' vysvětlil Tobi.
''Nemáme tedy jinou možnost. Zabijeme ho. Společně, Sasuke.'' řekl Naruto a koukl na Sasukeho, který se trochu vzpamatoval. ''Jo.'' odpověděl.

Chtěla bych se vás zeptat. Ráda bych začala dělat fanfikci na nové anime. Napište mi prosím do komentářů jestli by jste měli zájem i o něco jiného, než o Naruta. *Shiro*

Světlo Rozhodnutí Kde žijí příběhy. Začni objevovat