Usazení

285 25 2
                                    

''Nic mu není.'' uklidnila Sakura Naruta. ''Zdá se, že to zabralo.'' řekl Gaara a všichni se dívali na mě. ''Nemůžeme tu u ní být celou dobu. Musíme počkat, až sem dorazí Kakashi s ostatními.'' dodal. ''Nemůžeme jí tady nechat samotnou.'' křikl Naruto, který se postavil před Gaaru. ''Ona nebude sama, pošlu sem na ochranu několik písečných ninjů.'' oznámil Gaara. ''Musíme si na ní dávat pozor.'' dodal. ''Ať už se s ní stane cokoliv. Nikdy to nevzdám, já věřím, že jí dokážeme vrátit do normálu.'' řekl Naruto. ''Chápu.'' řekl tiše Gaara. ''Kazekage-sama má pravdu. Naruto pomož Sakuře se Sasukem. Odcházíme.'' rozkázal kapitán Yamato. ''Kam půjdeme, kapitáne?'' zeptala se Sakura. ''Temari, ukaž jim nějaké volné pokoje vedle mé kanceláře.'' řekl Gaara. Všichni už vyšli ven a v místnosti zůstal už jen Gaara, Kankuro a já. ''Gaaro, jsi v pořádku?'' zeptal se ustaraně Kankuro. Gaara chvíli mlčel a pak odpověděl. ''Dojdi pro nějaké hlídky, ať Shiro hlídají neustále bez přestávek.'' rozkázal a pomalu se blížil ke dveřím.
''Počkej.'' zastavil ho Kankuro. Gaara se zastavil a zůstal stát na místě. ''Něco se děje. Jsem tvůj bratr, mě to říct můžeš.'' řekl Kankuro. ''Než jsem je všechny potkal, myslel jsem si, že přátelství nic neznamená, že je to nepotřebná věc. Tehdy když jsem ale potkal Shiro a ostatní jsem taky zatoužil po takovém poutu, které spolu mají.'' říkal svým typickým hlasem Gaara. ''Jsi Kazekagem téhle vesnice. Vesničané si tě zvolili, protože v tebe věří. Takové pouto ti nestačí?'' řekl Kankuro. ''Vesnice si mě zvolila za Kazekageho jenom proto, protože mě považují jako mocnou zbraň díky Shukakovi. Nic jiného v tom není.'' řekl a odešel. Kankuro jen chvíli přemýšlel a pak odešel taky.

''Tady.'' řekla Temari a otevřela dveře pokoje. ''Není to problém?'' ujistil se Yamato. ''Je to na rozkaz Gaary, pokud si to tak přeje.'' dodala. ''Naruto, položíme ho na tu postel.'' řekla Sakura a spolu s Narutem položili Sasukeho na velkou prostornou postel. ''Zachvilku by se měl probudit.'' oznámila Sakura. ''Volný pohyb po vesnici je dovolen, takže se chovejte jako doma.'' řekla mile Temari. ''Naruto, ať tě ani nenapadn jít za Shiro.'' zastavil Yamato Naruta, který rychle mířil ke dveřím. ''Musím vědět co s ní je.'' vymlouval se. ''Nech to na někom jiném. Určitě se to všechno vyřeší.'' uklidňoval ho Yaamto. Temari jen zavřela dveře a odešla.
''Co se to stalo?'' zeptal se zmateně Sasuke. ''Jsi vzhůru, to jsem ráda.'' řekla Sakura. ''Shiro, to ona ti to udělala.'' oznámil mu kapitán Yamato. ''Kde je? Je v pořádku?'' zpanikařil Sasuke a rychle se snažil zvednout ze země. ''Sasuke, Sasuke počkej, tohle nedělej.'' zastavil ho Naruto a postavil se před něj. ''Nech mě projít. Nepotřebuju tvojí pomoc.'' řekl hrubě Sasuke a odstrčil Naruta. ''Přivedu jí zpátky i kdyby to byla ta poslední věc, kterou udělám.'' řekl naštvaně Sasuke. ''Tím se ale nic nevyřeší. Musíš se uklidnit.'' snažil se Naruto uklidnit Sasukeho a položil mu ruku na rameno. ''Nesahej na mě.'' řekl hlasitě Sasuke a bouchl do Narutovi ruky. ''Naruto má pravdu, Sasuke.'' řekla Sakura. ''Už man toho dost.'' křik Sasuke a s hlasitým bouchnutím dveří odešel.

Světlo Rozhodnutí Kde žijí příběhy. Začni objevovat