53 ♛ Aventurin, Kule ve Gerçek I

4.9K 533 265
                                    

Öncelikle soruma yanıt verin lütfen. Ak Kraliçe mi yoksa Kara Kraliçe mi?

♛ 

♛ 53

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

♛ 53. Bölüm ♛

AVENTURİN, KULE VE GERÇEK I

Batı Denizi ve Kuzey Denizi Sınırı, Işık Kule

Varis Prenses Faelenis, sarayda kalıp yönetimi devralmıştı. Aiolis ise Kraliçe Sendaras ile birlikte Işık Kule'ye gitmişti. Savaş, sınırdaki kulelerden yönetiliyordu ve Işık Kule'de hiçbir hanedan üyesi yoktu. Aiolis'in diğer kardeşleri, Madeinos'ta yani diğer kulede görevliydiler.

Tam da bu sırada savaşın Kuzey Denizi tarafındaki Siren Prensi Daeren de artık Işık'ın karşısında olan Karanlık Kule'de görev alıyordu. Siren Prensesi Laerienne ise saraydaydı, ülkeyi yönetiyordu. Kara Kraliçe'nin ona olan yardımı çok işe yaramıştı. Kara Kraliçe ordusundan birçok yaratığı bir süreliğine savaşı kesmek üzere Laerienne'e göndermişti. En azından o süre içerisinde deniz insanları kuleleri geçmezdi ve Laerienne halkını toparlamanın bir yolunu bulurdu.

Aiolis endişeliydi. Ablası Sendaras birkaç komutanla konuşurken o kulenin su yüzeyinde olan kısmına çıkmıştı. Bir şeyler görmeyi umuyordu. Fakat aynı zamanda bunu istemiyordu da.

Aiolis'in gördükleri hiç de hoşuna gitmedi. Vakit gündüzdü fakat Batı Denizi ile Kuzey Denizi'nin birleştiği yer onu ürkütüyordu. Batı Denizi'nin suları açık maviydi, Kuzey Denizi'nin ise normalde mavi veya griydi. Fakat bu sefer sınıra yakın bir mesafeye kadar tüm Kuzey Denizi kapkara sulara sahipti. Gökyüzü bile farklıydı. Aiolis'in bulunduğu yerin göğü maviyken, uzaklara göz attığında gök koyu griydi. Aiolis endişelenmeye başladı. Birkaç saniye içinde içini korku kapladı. Ne yapacağını bilemeden hemen kuleye geri döndü.

"Senda!" diye bağırdı hızla yüzerek. Karşısına çıkan bir muhafıza çarpması bir oldu bu sırada. "Sendaras'ı gördün mü?" diye sordu karşısındaki genç adama.

Deniz insanı yanıt verdi. "Kraliçe Sendaras'ı mı soruyorsunuz, Prenses Aiolis?" diye sordu, Aiolis'in bakışlarını gördüğü anda da yanıt verdi. "Az önce toplantı odasından uzaklaştı sanırsam ordunun bulunduğu alana doğru ilerliyor."

Aiolis adama teşekkür bile etmeden hızla yüzerek koridorları geçti. Kara Ülke'de bir şeyler oluyordu ve bu olanlar Aiolis'in hiç de hoşuna gitmemişti. Sendaras'ı tam da kuleden ayrılmak üzereyken yakaladı. Sendaras daha neler olduğunu anlayamadan Aiolis konuşmaya başladı. "Senda!"

"Kraliçe Sendaras." diye düzeltti Sendaras kızgın bir sesle. "Ben artık kraliçeyim yoksa unuttun mu?"

Nasıl unutabilirim ki... diye geçirdi içinden Aiolis. Her daim hatırlatıyorsun.

EJDERHA'NIN ÖFKESİ ♛ Kraliçelerin Savaşı IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin