51 ♛ Ametist, Aydınlık ve Beyaz

5.5K 549 208
                                    

Ejderha'nın Öfkesi'nin şu ana kadarki en uzun bölümünü sunarım!

Ejderha'nın Öfkesi'nin şu ana kadarki en uzun bölümünü sunarım!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

♛ 51. Bölüm ♛

AMETİST, AYDINLIK VE BEYAZ

Ak Ülke, Kalsedon

"Kızıl Kraliçe'yi bulamadık, kraliçem." dedi Aryandria. Tek gözü altın rengiydi. Diğer gözünün üzerindeki beyaz bandı görmek Kraliçe'ye Aryandria'nın karşılaştıklarını hatırlatıyordu. Sarı saçlı savaşçının üzerinde gümüş rengi bir zırh vardı. "Savaşçılarım Kara Ülke taraflarına gittiklerini görmüşler. Onlara bir süre daha aramaya devam etmelerini söyledim. Sitrin Saray'ın tamamı Ak Ülke'de ve eğer Kara Ülke'nin güney tarafında da bizimkiler gibi ordular varsa kuzeye gidemeyeceklerdir."

"Onu bulmadan geri gelmesinler, Aryandria. Bir de Mysania ile uğraşmayı istemiyorum. Kayıp olması başımıza yeterince bela açacak gibi görünüyor zaten. Dymentsia yine beni suçlayacak."

"Bir şey daha duydum... Kara Ülke'deki casuslarımız gökyüzünün birden değiştiğini söylüyorlar. Kuzey Denizi'ne yakın olan dostlarından da dalgaların yükseldiğini duymuşlar. Kara Kraliçe bir şeylerin peşinde olmalı."

Ak Kraliçe onun ne yapacağını az çok tahmin edebiliyordu. Kar Kraliçesi Kristalleri uyandırmıştı, Kara Kraliçe'nin de ondan geri kalmayacağını çok iyi biliyordu. "Saraydaki ve başkentteki orduları her daim hazırda tut, Aryandria. İçimde kötü bir his var."

Annesi Gök Kraliçe hislerine her şeyden daha çok güvenirdi ve Gök Kraliçe kraliçelerin hislerinde neredeyse hiç yanılmadıklarını söylerdi. Ak Kraliçe'nin bildiği en bilge ve en güçlü kişi annesiydi. Nmerysa bir an için Kraliçe Athyrania'nın anılarını hatırladı. Mavi kanatlarının gökyüzünde süzülüşünü ve kızlarına olan sevgisini. Athyrania her zaman Nmerysa'ya dikkatli olmasını söylerdi. Diyar'ın 9 ırkı birbiriyle oldu olası savaşın içindeydi. Kraliçelerin ejderha güçlerine sahip olması ve tüm Diyar'ı birleştirmeleri bundan binlerce yıl önce gerçekleşmişti. Gök Kraliçe'nin diğer dediği şey ise tüm Diyar'ın bir arada olması gerektiğiydi. Athyrania da tıpkı ondan önceki gök kraliçeler gibi birliğe ve bütünlüğe önem verirdi. Fakat Gök Kraliçe'nin yaşamını harcadığı birlik onun veliahtı olan kızları tarafından bozulmuştu.

"Nasıl isterseniz, kraliçem." dedi Aryandria. Fakat aklında bir şeyler daha var gibiydi. Konuşup konuşmamak arasında kararsız kalmıştı.

"Neler oluyor, Arya?" diye sordu Ak Kraliçe. "Çekinme söyle lütfen. Beni yıllardır tanıyorsun, hükümranlığımdan önceki halimi bile biliyorsun."

Aryandria suçlu bir ses tonuyla konuşmaya başladı. "Kızıl Kraliçe'ye-"

Kapının aniden çalınmasıyla Altın Savaşçı'nın sözü kesildi. Ak Kraliçe'nin izniyle beraber içeriye Lider Khalrane girdi. "Kraliçem." dedi Ak Kraliçe'ye selam vererek. Ardından Aryandria'ya döndü. "Savaşçı Lideri."

EJDERHA'NIN ÖFKESİ ♛ Kraliçelerin Savaşı IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin