012

84 10 2
                                    

1 week later

Morgen houden we feest, feest om te vieren dat Con en ik zwanger zijn. Ik vind het allemaal zo spannend! Samen met Con loop ik door de supermarkt spullen halen voor morgen. Vanmorgen moest ik overgeven, de eerste meest herkenbaren symptoom van het zwanger zijn. Geweldig, *kuch* *kuch*. We hebben de afgelopen week alleen bij mij thuis geslapen en dat zal nog wel even zo blijven. Het is niet dat ik liever niet bij Con thuis ben maar ik ben liever nu bij mijn moeder. Ik rijk een pak koekjes uit naar Connor maar hij let niet op ik zwaai met mijn hand voor zijn ogen en hij knippert. "Ja" "wat is er?" "Niks" "jawel anders zou je wel opletten, wat is er?" "Ik.. Het is gewoon zo spannend" "ik weet het" hij neemt de pak koekjes en leest de inhoud het is beter voor de baby om geen rauwe eieren te eten, als deze wel in het koekje zitten dan neem ik ze niet mee. Hij legt ze in de kar, geen eieren dus.

We staan de boodschappen een beetje op te ruimen als de deurbel gaat. Lewie die hier was toen we thuis kwamen staat al op van de barkruk in de keuken. "Ik ga wel" zegt hij. Ik hoor de deur open gaan en hoor stemmen. Maar ik herken de stem niet. Zal wel een vriend van Lewie zijn ofzo. Ik leg een fles drinken in de koelkast en er schieten twee handen voor mijn ogen. Een mannelijk lichaam prest zich bijna tegen mij aan. "Wie ben ik?" "Wauw, Con je bent echt een kind" zeg ik voor ik me realiseer dat Connor helemaal geen ringen draagt. ik draai me om. "BRAD?!!!!!" "KATE!!" "OH MIJN GODDD" ik omhels Bradlee en Connor geeft hem een handdruk. "Hoe kom jij hier nu opeens?" Vraag ik. "Lewie stuurde mij een berichtje dat je het erover had hoe graag je zou willen dat ik morgen zou komen. Ik heb mijn hele planning vrijgemaakt en heb met Lew afgesproken." Hij kijkt naar Lewie. "Dankje Lew" zeg ik glimlachend en ik knuffel hem, Lew is eigenlijk altijd wel een beetje ook mijn broertje geweest. Soms merk je dat ook, dan zegt of doet hij dingen die verder alleen ik zou doen, maar goed, Brad is hier!

We ploffen neer op de bank, Con slaat een arm om mijn schouder en we praten gezellig met Brad. Van alles komt voorbij, school, vrienden, maar het belangrijkste: muziek. Brad zit samen met twee anderen jongens in een band. Hij is lead zanger. James McVey is de band gestart samen met hem, toen is Tristan Evans aangesloten. Ze zoeken eigenlijk nog een bas gitarist, nu weet ik toevallig dat Connor heel goed is in bas spelen. We hebben t erover en Brad bied aan om aan te geven dat hij iemand kent die bas speelt. We kijken een film samen met Lew en daarna ga ik naar bed. Morgen word een lange dag. Als ik op mijn kamer ben kijk ik door het raam. Het is best warm dus ik heb mijn raam open staan. Ik hoor iemand snikken en kijk over straat. Ik zie niemand, raar. Niet veel later gaat de deurbel. Ik loop langzaam de trap af als ik zie dat mama de deur openmaakt. Rox staat voor de deur, haar gezicht bedekt met tranen. Ze zegt iets maar ik kan niet horen wat. Mijn moeder laat haar binnen en ik loop naar haar toe en trek haar in een knuffel. "Rox, wat is er?" Vraag ik voorzichtig. Ze stroopt de mouw van haar vest omhoog en ze heeft allemaal blauwe plekken. "Ik wil niet meer Kate, ik wil niet meer terug, ik kan het niet" zegt ze mij geen tijd gevend om een reactie te geven. Ik trek haar opnieuw in een knuffel en fluister dat we hier wat aan gaan doen. Rox blijft hier voorlopig slapen en overmorgen gaan we de politie bellen. Gauw genoeg gaan we slapen, Rox slaapt bij Lew, omdat haar ouders haar daar toch niet zoeken, en Brad slaap op de bank in de woonkamer.

De volgende ochtend word ik al vroeg wakker. Snel ren ik naar de wc. Leuk hoor, zwanger zijn. Vandaag is het feest en ik kijk er enorm op uit om mijn neef en nicht weer te zien. Michael en Zoë, ze wonen in Frankrijk maar ze spreken gelukkig wel Nederlands. Gisteren zijn ze over gevlogen naar hier en zijn vannacht in een hotel in de buurt blijven slapen. Ik kleed me om en loop naar onder en maak ontbijt. Brad ligt nog te slapen. De voordeur gaat open en Rox en Lewie lopen naar binnen. "Hebben jullie al gegeten?" Vraag ik, ze schudden allebei hun hoofd van niet en ik maak ook voor hun ontbijt. Voor mezelf pak ik een banaan. Brad en Connor zijn nu ook op. We eten ons ontbijt op en mam en pap komen naar onder ze eten ook ontbijt en vertrekken dan naar Con's huis. Vandaag houd ik alleen feest voor mijn vrienden. Gauw genoeg zit de woonkamer vol met mensen. Na 2 uur zijn er ongeveer 30/40 mensen. We besluiten om straks naar de privé club van een vriend van ons te gaan, zijn ouders hebben de zolder verbouwt tot een club omdat die vet groot is. Even later ren ik met Con naar boven we kiezen samen een jurkje uit en ik trek m aan samen met mijn zwarte pumps. We rijden allemaal naar Ashton's huis en Row en Lew rijden met Con en mij mee. Con is al 18 dus hij kan ons rijden. Als we allemaal aangekomen zijn maakt Ash de deur open en we lopen met z'n alle naar de zolder. Het feest komt langzaam op gang en ik dans met Con. Hij kust me licht op mijn lippen en ik glimlach naar hem. Lew komt aan lopen met Rox en we praten even. Ik merk dat ze wat aangeschoten zijn en niet veel later betrappen Connor en Ik ze in een zoen sessie. Ik begin te lachen. "Mijn beste vriendin en het broertje van mijn vriend, leuk" "nee, nee, we hebben niks" zegt Rox snel. Lew grinnikt. "Je mag t nu best zeggen hoor. Ze hebben ons net zoenend betrapt" we lachen en Rox lacht in Lew's schouder, wat weer lijd tot hun zoenend. Ik lach "die zijn geloof ik een beetje dronken" "ja denk t ook, maar ik vind ze wel schattig samen" zegt Con. "Ja ik ook"

Na een tijdje zit ik samen met Con op een bank de verdieping eronder. Ik scroll door instagram en Connor kijkt met me mee. Zijn hoofd rust op mijn schouder en zijn arm ligt om me heen. Ik open snapchat en maak een paar selfies met Con. Ze zijn allemaal super leuk maar ik plaats er maar een de rest sla ik op op mijn telefoon. Na een paar minuten staan Con en ik weer boven, we spelen een spelletje truth or dare met de groep van 32 man. We hebben de stoelen en banken die in de hoek van de ruimte stonden opgesteld in een kleine kring en iedereen zit op elkaar gepropt. Er zitten ook nog een paar mensen op de grond, ook Lew en Rox horen daarbij. En blijkt dat ze maar niet van elkaar af kunnen blijven. Ik grinnik door mijn gedachten. Ik hoor mijn naam en kijk op uit mijn gedachten. "Oehh, mevrouwtje was diep in gedachten eah" zegt mijn vriendin San, niemand weet haar volledige naam maar iedereen noemt haar maar gewoon San omdat ze zich zo voorstelt. "Truth of dare?" Vraagt ze. "Truth" "pussy" ik lach "heel grappig maar ik heb niet echt behoefte aan zuipen ofzo met de baby dus voor mij geen dare de komende negen maanden" zeg ik lachend, San lacht ook. "Maar als ik nou beloof dat t niet schadelijk is voor de baby?" "Ja oké dan, omdat je het zo netjes vraagt" ze lacht. "Uhmm, ga full making out session maken met Con en wij mogen het filmen." Ik kijk haar met een resting bitch face aan en ze lacht. Dan kijk ik Con aan en die blijkt t allemaal wel oké te vinden. Ik lach om zijn gezicht. "Ja nou begin dan" zegt San "ja nou oké dan" zeg ik haar stem imiterend ze lacht. Connor laat zijn armen om mij heen vallen en onze lippen vallen op elkaar. Ik geef toestemming en ik hoor Rox giechelen. Ik glimlach door de kus heen en Con glimlacht ook. Na wat voelden als 2 seconden trekken we terug. "Ik wist niet dat mensen zo lang zonder adem konden" zegt Zoë, ik lach. "Hoe lang was t dan?" Vraag ik. "Zo'n vijf minuten als t niet langer was" zegt ze en Con en ik kijken elkaar aan met een pedoface en lachen dan. One soul two bodies.

——————––––––––

OMG OMG OMG OMG 200 readsss thank you so so so much❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ik vind t geweldig om dit boek te schrijven en dan twee honderd reads dat maakt mij zooo blij. Ik was echt super hyper toen ik t zag😂😂 nog erger als normaal dus.. Hmmm moet vreselijk geweest zijn voor mijn klasgenootjes🤔😂 but thank you thank you thank you🙏🏻🙏🏻

Vonden jullie dit een leuk hoofdstuk?? Want ik weet ni :/

Xx-me

Just friends (NL)Where stories live. Discover now