002

129 14 10
                                    

Connor en ik rennen van de trap af en gaan aan tafel zitten. Ik bij Connor op schoot. Connor legt zijn hand om mijn heup zodat ik niet achterover val. Mijn broer kijkt me aan met een grijns. Ik steek mijn middelvinger naar hem op. Beledigd houd hij zijn hand op zijn borst. Ik lach en Connor grinnikt.

Na wat geduw en geprop zitten we dan eindelijk allemaal op de bank. Ik weer bij Connor op schoot. Op het schermpje van mijn telefoon zie ik dat het tien voor twaalf is. Ik krijg een berichtje van Bradley binnen. 'Gelukkig nieuwjaar alvast! Ook voor Connor en jou familie! :D✨' 'Thanks Brad! Voor jou het zelfde!💕' type ik en ik leg mijn telefoon op tafel. "Brad zei gelukkig nieuwjaar" zeg ik door het rumoer heen tegen Connor. "Oh, ik zal hem even bedanken" zegt Connor en ik glimlach en knik mijn hoofd. Brad is een internet vriend van mij en Connor, ik praat al een tijdje met hem. Hij is grappig, en leuk, maar niet zo leuk als Connor.........Dacht ik dat nou echt?! Nee. Connor is mijn beste vriend. Nee. Stop Kate. Stop.

Connor geeft me zijn telefoon aan. "Wil je 'm even op tafel leggen?" Vroeg hij met een glimlach. "Ja hoor" zeg ik en ik glimlach terwijl ik zijn telefoon uit zijn hand pak. Ik overweeg om met zijn telefoon weg te rennen, maar ik denk niet dat mijn ouders dat erg op prijs stellen. Ik leg zijn telefoon op de tafel en kijk op de klok hoe laat het is twee minuten voor twaalf. Mijn telefoon plingt een paar keer maar ik heb geen zin om te kijken. Hij plingt nog wel een keer of twintig en ik besluit om toch maar even te kijken.

Rox 23:58
OMG

KATE

AAAAHH

H
H
H
H
H
H
H
H
H
A
A
A
H
H
H

Rox 23:59
Dave heeft gevraagd ofik zijn vriendin wil zijn  vkjveblkvbeab

                                                                                                                                                                                   U 23:59
                                                                                                              OMG EINDELIJK maar moet nu gaan 😁❤️

De tv telt af. "9...8.....7......6......5.......4......3......2......1!!" "GELUKKIG NIEUWJAAR!!" Schreeuw ik en ik spring van Connor's schoot. "Gelukkig nieuwjaar!!" Roept iedereen terug, ik omhels Connor en daarna de rest. Mijn ouders geven me een kus op mijn wang en mijn broer ook. Ik omhels Connor voor de tweede keer en hij tilt me op waardoor ik gil. "En nu gaan we vuurwerk kijken" zegt Connor terwijl hij mij over zijn schouder hangt. "Nee Connor!! Nee! Je weet dat ik super bang ben voor vuurwerk!! Laat me los!" Roep ik en hij grinnikt. Ik sla hem voor zijn kont. "Ik bedoel boven" zegt hij. "Owhhh Okay" zeg ik lachend.

Connor trekt het gordijn op m'n ouders kamer open en ik ga er voor staan en leg mijn rechter hand op het glas. Het is een grote raam. Zo eentje die zo groot is als een schuifdeur en daarvan wel drie langs elkaar. Connor staat achter me en slaat zijn armen om mijn heupen en laat zijn hoofd op mijn schouder rusten terwijl we naar het vuurwerk kijken.

Na een tijdje vuurwerk kijken draai ik me om en kijk ik in Connor's ogen. Hij glimlacht. Ik kus hem en ren dan gauw de trap af. Hij rent achter mij aan en ik loop tegen een muur aan, ik woon nu al 17 jaar, mijn hele leven dus, in dit huis, en weet nog steeds niet, waar al die verdomde muren zitten. Connor zet zijn armen tegen de muur zodat ik min of meer vast zit tussen zijn lichaam en de muur. Zijn sexy lichaam. Nee godverdomme Kate waarom denk je dat de hele tijd! Stop! Hij is mijn beste vriend! Nee. Stop.

Ik loop onder zijn arm door en loop naar de keuken. Ik pak een glas en doe er wat water in. Connor kijkt me vreemd aan maar ik negeer hem. Ik ga op de bank zitten. Ik zie twee handen voor mijn ogen wapperen. "Yo, aarde aan Kate" zegt Connor. "Laat me maar even" zeg ik, hij gaat zuchtend naast me zitten. Ik sla zijn hand weg als hij die op mijn been legt en ik kijk hem boos aan. "Kate wat is er?" "Niks laat maar." zeg ik boos en ik kijk weg.

Just friends (NL)Where stories live. Discover now