006

128 13 2
                                    

Ik word wakker van mijn wekker. Nee wacht, dit is Connor's wekker. Ik open mijn ogen en zie dat ik in zijn bed lig. Ik merk nu pas dat ik in zijn armen lig en ik glimlach. De wekker stopt en Connor trekt me dichter tegen zich aan. "We moeten naar school" zeg ik zacht. Connor maakt een mhm geluidje en ik klim uit zijn armen en ga rechtop zitten. Hij gaat slaperig tegen me aanzitten en hij speelt met mijn haar. Nu gaat ook mijn wekker op mijn telefoon en ik druk m af. Ik kruip uit Connor's bed en loop naar zijn inloopkast. Aan de rechterkant hangt een plankje met twee stapeltjes kleding van mij. Ik pak een zwarte legging, een shortie en een grijze sweater van de plank. Ik loop naar de badkamer en kleed me om. Als ik in Connor's kamer terug kom lachen we als we zien dat we allebei dezelfde sweater aan hebben. Connor heeft een spijkerbroek aan en pakt zijn varsity jacket van zijn stoel af. Hij trekt m aan en ik glimlach. Shit.. Mijne ligt nog thuis en ik moet m aan van mijn ouders. Achja dan maar even langs huis voor we naar school gaan. Connor loopt naar me toe en kust mijn lippen. "Je bent mooi" fluistert hij lief. Ik bloos.

Als we klaar zijn met ontbijten rennen we naar buiten en ik haal mijn sleutel uit mijn broekzak. Ik open de voordeur en haal mijn varsity jacket van de kapstok. Ik loop weer naar buiten en sluit de deur. Ik trek mijn jacket aan en glimlach naar Connor. Ik loop naar hem toe en hij houd mijn hand vast. Mijn rugzak ligt nog op school en mijn eten haal ik wel bij Taco Bell. Wij gaan altijd met onze sqaud in de pauze bij Taco Bell. Mijn telefoon trilt en ik haal m uit mijn broekzak. Mama.

Veel plezier op school schat x mama

Ik stuur haar een berichtje terug en stop mijn telefoon weer in mijn zak. "Wie was dat?" "Mama" "ah Okay" hij glimlacht. Als we bij school aankomen lopen we naar onze kluisjes en ik voel van allerlei jaloerse blikken in mijn rug prikken. Ik trek me er niets van aan en maak mijn kluisje open. Ik pak mijn rugzak en stop er alle boeken in die ik nodig heb. Ik wacht tot Connor klaar is maar merk al gauw dat hij naar mij staart ik glimlach naar hem. Hij slaat zijn armen om mijn middel en plant een kusje op mijn lippen. "Sorry, ik kon me niet inhouden" "het geeft niet" hij glimlacht en hangt zijn rugzak op zijn rug en sluit zijn kluisje. Samen lopen we naar onze eerste les. Wiskunde. Wauw maandag ochtend en dan gelijk wiskunde. Wauw school. Mooi nu ga ik dus echt niet opletten. Connor en ik gaan naast elkaar zitten. Wij hebben een vreemde school waar alle kinderen in zichzelf werken maar we mogen wel praten enzo. Connor legt zijn hand op mijn been en begint aan zijn werk. Niet lang daarna begin ik ook. Connor en ik zijn best wel populair op school. We zijn allebei best slim en Connor heeft er ook nog eens bij dat hij super hot is. Ik glimlach bij die gedachten. Maar nu is hij mijn vriendje, en ze mogen jaloers kijken wat ze willen maar die beslissing hebben we toch echt samen gemaakt. Connor kijkt me aan en glimlacht.

De dag is zo voorbij en voor ik het weet lig ik alweer met Connor te knuffelen. Hij speelt met mijn haar en ik glijd met mijn vinger over zijn spieren op zijn ontblote bovenlichaam. Het is erg warm nu. Vanmorgen was het steen koud. Maar ja dat heb je wel vaker hier in LA. Het weer dat gewoon omslaat. Meestal betekend dat dat het gaat onweren. En ja hoor meteen als ik er aan denk komt er een lichtflits vanuit het raam kijken. Ik ben bang voor onweer...

----------------------
Heyy, bagger hoofdstuk ik weet. Ben best wel moe, maar tegelijkertijd ook freaking hyper! Mijn crush heeft ja gezegd ghhuivhviuv ik ben zo blij XD allemaal aan hem te danken dat er nu een nieuw hoofdstuk is anders was ie er overmorgen miss pas geweest. Dus kniel neer voor de kabouter en zeg amen. xd grapje. Hij is trouwens geen kabouter maar t rijmt Gwn op zijn naam 😂😂

Xx Aukje

Just friends (NL)Where stories live. Discover now