008

96 12 8
                                    

Ik kan de foto's zo terug vinden. Als je ze wil zien...?

Schrijft Bradley in zijn berichtje.

Ja is goed

Niet veel later krijg ik twee berichtjes achter elkaar binnen allebei van Brad. Het zijn de foto's.
Ik open mijn telefoon en bekijk de foto's.
Dit ben ik niet?!!
Ik bedoel dit is mijn hoofd, maar niet mijn lichaam. Ten eerste heb ik geen kleine diamanten navel piercing. Ik heb sowieso geen navel piercing. Ik bekijk de foto nog een keer beter, het meisje van wie het lichaam is heeft een rosé gekleurde iPhone. Ik heb een grijze. Waarom moet IK lijden omdat anderen mensen blind zijn?! Ik stuur Brad een berichtje terug:

Brad ik weet 99.9% zeker dat dat niet mijn lichaam is, ik heb geen navelpiercing en ik heb een grijs kleurige iPhone en geen rosé kleurige.

Ik denk na, zal ik Con een berichtje sturen? Of zal ik naar hem toe gaan?
Uiteindelijk besluit ik naar hem toe te gaan.
Ik bel aan en Kelly doet de deur open.
"Hey, is Con thuis?" "Ja hij zit boven, kom maar binnen" ik loop binnen en Kelly doet de deur achter me dicht. "Ga maar naar boven, misschien kun je even goed met hem praten? Hij was heel agressief toen hij thuis kwam, misschien krijg jij er iets uit" zegt ze eerst met een glimlach maar uiteindelijk fronst ze haar gezicht. Ik knik. "Zal ik doen" zeg ik glimlachend. Ik loop naar boven. Ik klop op Connor's deur. "Wie is daar?" "Ik ben t" "Kate ga asjeblieft weg" "Con ik ben dat niet, op die foto's" "Oja, hoe weet je er dan van?" Zegt hij een beetje met een kwade stem. "Brad begon erover" er valt een stilte. "Oké, je mag even binnen komen" ik maak de deur open en loop naar binnen. "Maar hoe weet ik nou echt zeker dat jij het niet bent, en hoe weet de hele school het dadelijk zeker?" "Kijk, ik heb ten eerste, geen navelpiercing, en ten tweede heb ik geen rosé kleurige iPhone maar in grijze" ik haal mijn telefoon tevoorschijn en laat de grijze kant zien. "Navelpiercing?" Vraagt Connor. "Ja het meisje van wie het lichaam is die heeft een navelpiercing." "Nee dat bedoel ik niet" "oh, Connor dat weet je toch dat ik geen piercing heb? Je hebt het vaak genoeg gezien" zeg ik gniffelend. "Nouhou" zegt hij jammerend. Ik lach. "Oeh, Connor wil mijn buikie zien" zeg ik als een kleuter. "Jaa" zegt Con met een pruillipje. Hij gebaard me langs hem op zijn bed te komen zitten. Ik leun op mijn handen naar achter en Connor trekt mijn shirt een stukje omhoog. Hij legt zijn lippen op mijn buik en maakt een scheet geluidje op mijn buik. We lachen allebei en ik trek mijn shirtje weer omlaag. "Dus het is weer goed?" Vraag ik na een tijdje. "Ja toch?" Zegt hij. "Ja" zeg ik glimlachend en hij bevestigd t met een kus op mijn lippen. Ik geef hem toestemming en hij verdiept de kus. Hij houd mijn heupen vast en mijn handen liggen op zijn borst. Hij draait me zo dat hij boven mij hangt. Ik glimlach naar hem en speel met zijn ketting. Hij kust me weer en ik geef hem weer toestemming. Hij kust mijn wang, kaak en gaat omlaag over mijn nek. "Ik hou van je" fluistert hij. "Ik hou ook van jou" zeg ik. Hij hangt weer boven me met zijn handen aan beide kanten van mijn hoofd. Ik glimlach weer naar hem. Hij kijkt me lief aan en in de blik van zijn ogen zie ik wat hij wil, net zoals ik dat altijd zie. Ik trek mijn jasje uit en gooi het in de hoek van de kamer. Connor en ik kijken het na en hij klimt van mij af om de deur te sluiten. Gauw genoeg leunt hij weer over mij en hij kust me weer.

*** (***= een seksueel stukje, als je dit liever niet leest, dan lees je waar het stukje eindigt na weer ***)

Connor zit in zijn boxer en ik zit in mijn shirtje en mijn onderbroek. Mijn bh is wel al uit, ik had een strapless aan dus het was makkelijk om die onder mijn shirt uit te halen. Connor draait me om zodat ik nu op hem lig. Hij helpt me uit mijn shirt terwijl hij me zachtjes kusjes geeft. Zo gauw als mijn shirtje uit is begint Connor zachtjes mijn borsten te masseren. Ik glimlach. Ik heb dit echt gemist. Ik trek Connor's boxer uit en hij mijn onderbroek. Connor gaat op het randje van het bed zitten en ik ga op mijn knieën voor hem zitten. Ik lik zijn puntje en daarna zuig ik hem. Het een lijd tot het ander en uiteindelijk liggen we ademloos langs elkaar op zijn bed.

Just friends (NL)On viuen les histories. Descobreix ara