4

135 3 0
                                    

Gerizekali adam beni nasıl arabaya tıkar ya .
Bir saattir  Sümeyye 'ye olanları anlatiyordum ve oda beni dinliyordu . Sinirden kopuruyordum ve genelde sinirimi cikaramadigim zaman böyle oluyordu .

-Bu adam kim diye soran Sümeyye iç sesime onay veriyordu .

Bu adam kimdi ve ne olduğunu sanıyordu . Eymen bey kendini buranın ağası sanıyordu galiba ama bende o göz yoktu .

- Adı Eymen miş? Dedim sinirle soluyarak . Ellerimi saclarimin arasina daldirip sinirle soludum .

- Bu adam Eymen karahanli olabilir mi acaba ? Dedi Sümeyye heyecanla ve yüzüme baktı .

- O kim dedim şaşkınlıkla .

- Mardinli köklü  bir ailenin ilk çocuğu ve büyük bir toprak ağası dedi yengem . Ama gerçekten hakkı var yakışıklı adam dedi muzip bir gulusle.

- Peki bu adamın burada ne işi var .

- Şirketlerinin biri burada dedi dudaklarına yaydığı siritisla. Kanun kadar zengin olduğunu söyleyip adamın bilgisayardan duvarına girdi ve fotoğraflarına bakmaya başladık .

Bakalım  Eymen ağa dedim. . Ama sen daha Eskisehirli Irka Kumcuoğlu ile tanismamissin  dedim kendi kendime ve bilgisayarı kapattım .

Eymen karahanli

Yolda bulduğum cadiyi eve bırakıp konaga döndüm . Mardin'i ozlesem de Eskişehir de idare ederdi en azından . Güzel sehirdi modern ve eski bir havasi vardı . Tarihin eşsiz kokuları sokaklarında esiyordu ve modernize yaşama yeni bir tat kazandırıyordu .

Tabi o kızın kahve gözleri kadar hiçbir yer guzel değildi . Kim olduğunu bilmiyordum adını bile soylememisti .Istesem hemen bulacağım adı onun dudaklarından duymak için bekliyordum . Güzel gözlü kiz neden düştün bilmiyorum ama gonlume dusersen bir daha kapının çıkışını bulamazsın buna emin olabilirsin dedim .

Belkide  o çoktan beni bulmuştu ve araştırmasını bile yapmıştı belkide . Hayatım hakkında kısa birşeyler öğrenmişti ama gerçekler o kadarda basit değildi .

Bu hafta sonu şirketlerinin partisinde onunla biraz ugrassam hiç fena olmazdı belkide . Kafama giren planlar ile o  mazoşist mesleğin adını kendi dudaklarından duyacaktim.

Eyüp Kumcuoğlu

Gelen davetlileri karşılayarak vakit geçiriyorduk . Ezgi ve yeni sevgilisi de katılmıştı . Aptal kiz onu görünce taviz vermemek adına rahat tavırlar sergilemeye karar verdim.  Etrafa bakıp gelen misafirleri tanımaya çalışıyordum .

Kutlama için yapılan partide boy gösteren Mardinli ağa ve ailesi de boy gösteriyordu . İkra Eymen denilen adama öldürecek gibi bakıyordu . Öyleki gözlerinden kurşun sacsa adam delik deşik olacaktı .

- İkra Kumcuoğlu biraz sonra adamı gözlerinden çıkan kursunlarla oldureceksin dedim .

- Eyüp lütfen beni rahat bırak diyen İkra bardaginda kalan son yudumu da kafasına dikip yenisini bulmaya gitti .  Bu kiza ne oluyordu boyle acaba birine falan mi aşık oluyordu .Ortamın sikiciligindan dolayı  biraz hava almak için teresa çıkıyordum ki birinin bana çarpıp yeri boylamasina ramak kala yakaladım yakaladım . Beline doladigim ellerim onu kendime cekerken burnuma dolan çöl yasemini ile derin bir nefes aldım.

Ama yakaladığım kişi beni gafil avlamisti  . Bu o guzel sesli kızdı .

Kayıp Çığlık Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin