hoofdstuk 16.

97 5 2
                                    

ten eerste! dit zal het laatste hoofdstuk zijn van dit boek :( MAAR! er komt een vervolg! whoop whoop!
Ten tweede! dankjulliewel voor het lezen van mijn eerste NCIS fanfictie!

Eli's p.o.v.

Ik zit voldaan voor me uit te staren. Het is me gelukt. Voor de ogen van het hele team. Voor de ogen van heel NCIS. Ik heb MIJN dochter Ziva David meegenomen naar Mossad en nu ligt ze hier, bewusteloos en voor de zekerheid vastgebonden, op bed in mijn privé jet. Op weg naar Mossad. Haar thuis. Ik heb al helemaal uitgedacht hoe we te werk gaan en dat ze over een half jaar haar eigen team uit kan kiezen en weer op missies kan gaan net zo als 9 jaar geleden deed. Ik kijk naar haar en zie haar rusteloos heen en weer woelen. Ze heeft weer 1 van die nachtmerries waar ze al jaren last van heeft. Ik weet niet wat ik er mee aan moet dus laat ik het maar zo. Ik negeer het, maar ze begint te praten. "Nee.. Doe ze geen pijn... Please.. Niet mijn familie.. Alsjeblieft.. Abba ik ga met je mee... Als je ze maar geen pijn doet.." hoor ik haar in haar slaap paniekerig mompelen. Ik kijk haar raar aan. Dit zijn is niet 1 van de dromen die ze vroeger had. Vroeger ging het over de dood van Thali en Rivka, maar nu gaat het over.. Mij. Ik voel een kleine steek door mijn hart gaan. Ik negeer het en draai me weer weg. Ik zet mijn muziek op zodat ik het gepraat van Ziva buiten kan sluiten. 

Ik staar naar buiten en denk terug hoe ze Ziva mee hebben genomen..

*Flashback*

Ik kijk via het schermpje mee tijdens het binnen gaan. Ze hebben net het alarm uit kunnen schakelen en staan voor de deur van het forensic lab. Gibbs doet de deur open en mijn agenten stormen binnen. Ik zie Ziva verschrikt tegen de muur aan liggen. 1 van de agenten loopt naar haar toe. De anderen houden haar team onder schot. Ziva probeert op de staan, maar het is al te laat. De agent spuit het slaapmiddel bij haar in ze valt binnen 10 seconden in slaap. Ik hoor agent Dinozzo haar naam nog roepen, voordat 1 van de agenten hem een klap tegen het hoofd geeft waardoor hij knock out gaat. Oeps, had je je mond maar moeten houden.De agent pakt Ziva voorzichtig op, zoals ik bevolen had, en het team loopt weer naar buiten. Ze houden iedereen op afstand met hun wapens dreigend uitgestoken. Meteen gaat iedereen uit de weg. Mooizo. De FBI, CIA etc. is zo te zien nog niet gearriveerd. Ze rennen naar de zwarte SUV's en rijden net weg als het team van Ziva naar buiten komt stormen. Ze trekken hun wapens en beginnen op de auto's te schieten. De kogels glijden van de auto's af zonder enige schade aan te richten. De auto's scheuren weg op weg naar het vliegtuig. Het is ze gelukt. Er verschijnt een voldane grijns om mijn mond. Het is MIJ gelukt.

*Flashback over*

En zo val ik langzaam in slaap, wetende dat ik beschermd zal worden tegen welk gevaar dan ook. Wetend dat ik mijn lang verloren dochter weer terug heb. Wetende dat ik NCIS heb verslagen.


Einde! OMG ik voel me zo opgelucht dat ik het zo mooi is geworden! had het niet verwacht! 

Ik wil graag iemand in het zonnetje zetten. Iemand die net zo'n mooi verhaal aan het schrijven is! die een mooier verhaal aan het schrijven is! Iemand waar ik inspiratie uit heb gehaald! Dankjewel @lilietje voor je mooie boek!

Zo en dan nu op naar boek 2! het gaat verder met dit verhaal! het is dus een sequel! op papier is het al helemaal af! ik heb vakantie dus ik kan er meteen aan beginnen! bedankt voor het lezen van dit boek x

ncis (NL)Where stories live. Discover now