hoofdstuk 08.

78 4 0
                                    

A/N  een hele kleine maar hoor. ik zet er voortaan niet meer boven dat het Ziva's p.o.v. is en als het veranderd dan meld ik gewoon :) oww en er komt een beetje (misschien heel veel :P) Tiva in dit hoofdstuk <3 hope you like it :)

p.s. dit is het lettertype voor de hallucinaties.

WAARSCHUWING! ALS JE NIET TEGEN EMOTIONELE DINGEN KAN MOET JE DOORSCROLLEN TOTDAT ER NA HET SCHUINE LETTERTYPE WEER NORMAAL LETTERTYPE KOMT. HET STUK MET SCHUINE LETTERTYPE IS BEST HEFTIG OP SOMMIGE STUKKEN!

er schiet weer een pijnscheut door mijn lichaam, maar niet een hele erge dus ik kan hem aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

er schiet weer een pijnscheut door mijn lichaam, maar niet een hele erge dus ik kan hem aan. "Ziva wanneer weet je dat hallucinaties komen?" vraagt Tony. "Als de pijnscheuten afnemen, raak je snel afgeleid en dan kan je steeds minder helder kan na denken. Daarna val je flauw en dan beginnen de hallucinaties. je hebt het niet door en na ongeveer een uur, kan langer of korter duren, is het over en weet je er niks meer van " antwoord ik. "Hoe weet je dit?" vraagt Tony. "Omdat ik het eerste slachtoffer was die het in zich gekregen kreeg" zeg ik.

*Flashback*

*Tring*
"Ziva je moet Mossads nieuwste wapen uittesten" beveelt de stem van mijn vader door de telefoon. "Shalom vader. Waar moet ik zijn?" "In de testzaal van kogels in hoofdkantoor" "On your Six" zeg ik en ik hang op. Ik pak mijn wapen en badge en ren naar de afgesproken plek.

Daar aangekomen staat mijn vader en het test team al klaar. "Ah Agent David fijn u weer te zien" "Zelfde Cani" groet ik de leider van de testers. "Volg mij" en we volgen hem. "Hier gaat u maar naar binnen" beveelt Cani. Ik loop naar binnen en verwacht door al iemand te zien zitten, maar er staat alleen een lege stoel. Dan word ik opeens door 2 te sterke armen vastgegrepen. "Hé laat me los!" roep ik en ik vecht tegen ze, maar zijn zelfs voor mij te sterk. Ze sleuren me naar de stoel en binden me vast aan de stoel. Dan word er nog iemand naar binnen gesleurd. Het is Sam, mijn beste vriend en de jongen die ik met mijn leven vertrouw. "Ziva!Nee ik ga dit echt niet doen!" schreeuwt hij terwijl hij ook tegen de mannen vecht. Er klinkt een stem door de speakers. "Agent Allia doe het of jij en agent David sterven" Ik kijk Sam aan met een vlaag van angst. "Wat is dit?!" vraag ik geïrriteerd. "We moeten van een nieuwe kogel het effect er van zien en jij bent diegene die de effecten laat zien en Agent Allia is die gene die de kogel afschiet" klinkt de stem van Eli. "WAT! waarom ik?! Er zijn genoeg gevangenen om het op uit te testen!" roep ik woedend uit. 

"Ja, maar we willen weten of zelfs de best getrainde mensen er niet tegen kunnen wat de effecten alsnog zijn" legt Cani uit. Sam en ik kijken elkaar met grote ogen aan, maar we weten allebei onze emoties niet aan de buitenwereld te laten zien. "Doe het Sam" zeg ik zo kalm mogelijk. "Maar" "Sam" is het enige wat ik nog hoef te zeggen. "Wat is het effect dat moet optreden?" vraag ik. "Je wordt neer geschoten en dan is het wachten totdat de pijnscheuten beginnen. En na 15 uur nadat de kogel in je is geraakt beginnen de hallucinaties" legt Cani kalm, bijna kil, uit. "Wat?!" roepen Sam en ik uit. "Agent Allia schiet de kogel af" snauwt Eli. Sam kijkt me aan. "Doe het Sam. We weten allebei de gevolgen als je het niet doet" fluister ik, hard genoeg dat alleen hij het hoort. Hij knikt.

ncis (NL)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu