Hakkımda 20 şey

1.9K 91 79
                                    


Merhabalar benim tatlı okurlarım! Biliyorsunuz ki uzun bir aradan sonra tekrardan wattpad'e gelmiş bulunuyorum. Ben buralardan uzaklaşmadan önce arkadaşlarım "yazar hakkında 20 şey" adlı bir meydan okumada bulunmuştu. Şimdi buralara geldiğime göre kendimi biraz size tanıtmak ve onların meydan okumasını kabul etmek istedim :) @beetulgulmez  (bir kaç arkadaşım daha meydan okumuştum ama meydan okumalarını bulamadığım için yazamadım lütfen bana bildirin ve buraya yazayım.)

Madde 1 : 18 yaşındayım ve yazmaya 11 yaşında başladım. Ayrıca şu anda moleküler biyoloji ve genetik okumaktayım. Belki bunu okuyunca tıp olmadığı için ya da puanım yetmediği için bu bölümü seçtiğimi düşünebilirsiniz. Aksine 3 tercih yaptım üçü de bu bölümdü. Lab ortamı beni çok heyecanlandırır ve hiç yorulmam. Bölümümü çok araştırıp seçtim ve hayır 2 yıllık değil. Bilim insanı olmak 2 yılla olmaz arkadaşlar. (Ne zaman ne okuduğumu söylesem aldığım cevaplardan sıkıldığım için bazı bilgilendirme yapmak istedim.)

Madde 2: İlhamım her zaman duşta gelir. Valla bende anlamıyorum. Bizim sular sihirli bence.

Madde 3: Farklı adlı romanım aslında daha iyi olduğunu düşündüğüm "Tür" romanıma hazırlık olsun diye yazmaya başladım. Tür'ün kurgusu gerçekten kaliteli ve daha önce hiç yazılmamıştı. Deneyimli bir şekilde o romana devam etmeyi düşündüm ve Farklı'ya başladım.  Bu kadar beğenileceğini tahmin etmemiştim. :)

Madde 4: Yazdığım 6 roman var ama çoğunu bilgisayar ortamına geçiremediğim için yayınlayamıyorum.

Madde 5: Her türlü hayvanı , doğayı ve bitkileri çok severim özellikle farklı türlerini görmek beni mutlu eder. Hayvanlar konusunda ise gerçekten her türlü hayvanı severim ve asla incitmek istemem.Aslında insanlardan çok hayvanları seviyorum çünkü gerçekten insan kadar cani bir varlık yok. AMA BÖCEKLERDEN NEFRET EDERİM. KELEBEK, UĞUR BÖCEĞİ FALAN BENDEN UZAK DURSUN AMAN! (Bu arada 2 kedim var.) 

Madde 6: Çok iyi niyetliyimdir ve herkesin iyiliğini isterim ve herkesin iyi olması için uğraşırım ve çoğunlukla da en çok üzülen ben olurum çünkü çabalarım hep boşa gider. O yüzden kendim için bir felsefe edindim. "İyilik yap denize at!"

Madde 7: Kitap okumayı severim ama o kitap için en fazla 1 haftam vardır yoksa sıkılırım ve okuyamam. Başlasam çok okurum ama başlamamak için kendime bahane bulurum. Duşa girmek için üşenmek sonrada duştan çıkmamak için direnmek gibi bir şey diyelim. :)

Madde 8: Çok güzel pasta yaparım şeker hamurundan. Butik pastacı olmayı düşünmüştüm hatta bir ara. Şu anda arkadaşlarım benden doğum günü pastası için sıraya girmiş durumda. :P Yemek konusunda da oldukça iyiyimdir ayıptır söylemesi :D

Madde 9: Dans etmeye bayılırım. Müzik çalsın duramam. Güzelde dans ettiğimi söylüyorlar ama hayırlısı ne diyelim.

Madde 10: Özgürlüğüm her şeyden önce gelir. Gururumu asla yerlere serdirtmem. Özgürlük ve gurur biraz benim karakterimde öncelikle yer alıyor. Haksız olduğum durumlarda özrümü dilerim ve yaptığım için çok üzülürüm barışmak için her şeyi yaparım ama karşımdaki haksızsa geçmiş olsun. Kalbimi kırmasaydın yavru kuş.

Madde 11: Bilgisayar oyunu oynamaya bayılırım. Lol, world of war craft, red alert, age of myt, hitman, lord of the rings, wizard 101, sims bayılırım yani. Bunların dışında oynadığım bir sürü oyun var. Underground falan filan. İnsanın abisi olunca böyle oluyor. Bu arada benden 8 yaş büyük.

Madde 12: Bakımıma çok düşkünüm diyelim. Makyaj falan filan baya prof'a yükseldim artık :D Güzellik için her şeyi yaparım valla.

Madde 13: Yatmadan önce duş almazsam asla uyuyamam. Takıntım var ya da tikim. Belkide fazla duş aldığım için fazla ilham geliyor :D

Madde 14: Mükemmelliyetçiyimdir. Bir şeyi yaparsam tam yapmak isterim. Bir şeye başlarsam en başından en sonuna kadar yaparım. Ayrıca kararlı bir kişiliğim vardır. Bir şeyi kafama koydum mu kimse o fikrimden vazgeçiremez. 

Madde 15: Sayılarla aram çok iyidir. 2 okuma ile tel no.ları tc.ler aklımda kalır. Hesaplamalar eğlence gibi gelir. Lokantalarda hesap gelmeden hesaplarım. Sonuç aşağı yukarı aynı çıkar. Ruh hastasıyım herhalde. Bende bilmiyorum neden yaptığımı :D

Madde 16: Kızdığım zaman ben bile kendimden korkarım. Öfkem çok büyük olur sevgimde. İğneleyici kelimeler kullanmakta üstüme yok. Biraz dilim sivridir ama beni öfkelendirdiğinzde... Yoksa asla kimseye bir şey demem aksine aşırı nazik davranırım.

Madde 17: Sayılar dışında aklımda hiçbir şeyi tutamam. Sözel yetenek yok. Ajanda kullanmasam her şeyi unutup gideceğim valla.

Madde 18: Bilimsel şeylere ve mitolojiye takıntım vardır. Bilinmeyeni öğrenmek beni hep mutlu eder. Herkesten farklı olarak Yunan mitolojisi değil Mısır mitolojisine hayranım. Hatta Tür adlı romanım onun hakkında.

Madde 19: Arkadaş çok zor bulurum. Buldum mu da tam bulurum. Az ve öz arkadaş her zaman felsefem.

Madde 20: Bir müziğe hayran olursam cıvkı çıkana kadar dinlerim. En sevdiğim renk mor ve mavidir. 

Bir kaç fazladan bilgi verdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir kaç fazladan bilgi verdim. Umarıım beni daha yakından tanıma fırsatı bulmuşsunuzdur. Hepinizi çok seviyorum. Sormak istediğiniz başka şeyler varsa yorumlarda bekliyorum!

FARKLIWhere stories live. Discover now