Duyuru 2

1.6K 113 50
                                    


Herkese merhaba! Sevgili güzel okuyucularım benim. Farkındayım uzun süredir bölüm yazamıyorum ama malum okul ve yaşadığım olayları bir arada götürmek çok zor oluyor. Ayrıca bu yayınımın bölüm olmadığı için sizden öncelikle özür dilerim.

 Bölüm yazmasam bile okumaya devam eden ve Farklı ailesini büyüten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.  Vote-yorum merkezine gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten güzel okuyucular kazandım ve harika yorumlar aldım. Bunları geçtim, çokta güzel dostluklar edindim. Herkese gerçekten teşekkür ediyorum tekrardan.

 Eveeet şimdi güzel haberle geliyorum NİSAN AYI 15- 16 SI GİBİ YENİ BÖLÜM GELİYOR! Farklı'yı takip etmeyi asla bırakmayın bu kitap bitecek! Bu bölümü aslında kimler hala yanımda, kimler yeni bölüm bekliyor görmek için yazdım. Bölüm paylaşmadığım halde aldığım yüzlerce bildirim ve harika yorumlar gerçekten beni çok mutlu etti hepinizi çok seviyorum! Ayrıca çoğu arkadaşım meydan okuduğu Hakkımda 20 şey Challenge'ına katılamadım. Yeni bölümle beraber onu da paylaşacağım. Belki beni ve hayatımı tanımak istersiniz. :) Kısacası yeni bölümler geliyor! Takipte kalın. 

Gelecek bölümde bizleri neler bekliyor? Yorumlarda tahminlerinizi görmek istiyorum. Nisan'ın 15'ine kadar sağlıcaklı kalın. 

FARKLIWhere stories live. Discover now