10. BÖLÜM - YARA

2.1K 258 185
                                    

Herkese merhaba! Bölümleri biraz daha uzun yapmaya başladım. Uzunluğu hakkında görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim! İyi okumalar ve iyi dinlemeler :)

Beyond The Veil - Lindsey Stirling


İfe hayatında hiç öpüşmemişti ve şu anda ilk olacağını düşünüyordu hatta aynı kahinin dediği gibi Marcus'a her yaklaştığında havalarda uçuyormuş gibi hissediyordu ama hiç beklenmedik bir şey oldu. Marcus durdu ve kafasını geriye çekti. Kısa bir bekleyişten sonra kapalı olan gözlerini yavaşça araladı İfe.

- Ne oldu?!

Biraz isyankar söylemişti.

- Bunu yapamam!

- Peki ya neden?

Marcus elini kafasın da gezdirdi. Tedirgin tavırlar sergiliyor bir yandan stresini atmak için istemsizce ayağını sallıyordu. O sırada arkalarından biri seslendi.

- Su hazır tatlım gelebilirsin!

Susan banyoyu hazırlamış, İfe'nin gelmesini bekliyordu.

- Doğru. Fazla soru soruyordum değil mi? Çok meraklıyım!

İfe hızlı bir şekilde ayağa kalktı.

- Hayır. İfe dur! Anlamıyorsun.

- Boş ver gitsin. Zaten ben sarhoşum!

Aslında böyle bir tepki alması, tekrardan dinç olmasını sağlamıştı. Baş dönmesi de neredeyse gitmişti zaten. Sadece arada midesi bulanıyordu. Hızlı adımlarla Susan'ın yanına ilerledi. Susan da sırtına elini koyup, İfe'yi odasına getirdi.

- İfe iyi misin? Yardım edeyim istersen.

- Yok temiz hava iyi geldi.

Kızgın olan İfe yüz ifadesini Susan'a belli etmemeye çalışıyor, kafasını eğmiş bir şekilde konuşuyordu. Parmağı ile yatağın üzerinde duran elbiseyi gösterdi.

- Sana temiz elbise de bıraktım. Bir şey olursa seslenmen yeter.

- Tamam. Teşekkür ederim Bayan Felix.

Kadın İfe'nin sert konuşmasından bir sorun olduğunu anladı.

- Bir şey mi oldu tatlım.

Çok içten bir sesle yaklaşmıştı İfe'ye ama böyle bir olayı Susan anlatamazdı. Ne yani? Oğlunuzu öpmek istedim ama beni reddetti mi diyecekti?

- Hayır Bayan Felix.

Kadın inanmamasına rağmen gene de üstelemedi ve odadan çıktı. İfe banyoya ilerledi ve kirlenmiş elbisesini zorlukla çıkardı. Ayrıca da artık o rahatsız edici topukludan kurtulduğu için rahatlamıştı. Saçındaki taşlardan yapılmış diademi çıkartıp, örgüsünü açtı. Sıcak köpüklü suyun rahatlığına bıraktı kendini.

*

Susan Marcus'un yanına gelmiş, konuşması için bekliyordu. Sinirli olduğunu anlaması zor olmadı bu yüzden de pek üstelemedi ama Marcus hemen konuya girdi.

- Evet buraya getirdim çünkü ne olduğunu öğrenmesi gerekiyordu. Ayrıca melez olamaz. Güçlerini kullanıyor. Biliyorsun ki melezlerde insani tarafı ağır basar ve güç kullanamazlar. Sadece büyücü olabilirler. O büyücü değil. O melez de değil.

FARKLIWhere stories live. Discover now