→1.4←

3.2K 262 57
                                    

Bir hafta sonra

Beni mutlu eden,bana neden Hei olduğumu hatırlatan mesleğime yeniden başlamıştım.
Hastane kapısına yaklaştığımda bu kadar mutlu olacağımı tahmin etmemiştim, mutlu olduğum kadar da ilk kez bu işi yapacak gibi heyecanlıydım.

Aslında çalıştığım yere geri dönmeyi pek düşünmemiştim ama o kadar ısrardan sonra reddedemezdim. Ayrıca buraya alışmıştım ve Jung Hwa'da kovulmuştu. O kızdan da ayrılmıştı canımı yakmak için saçma bir evliliğin peşinden gitse de işe yaramamıştı işte. Odamın olduğu kata çıkarken bir hemşire heyecanla bana doğru koşuyordu. İlk dakikadan neydi bu heyecan?

"Doktor Hei biliyorum ilk gün ama çok kötü bir şey oldu" demişti. Bu fazlasıyla beni endişelendirmişti.

"Sorun ne?"

"Eski çalışanımız Jung Hwa,kaza geçirmiş şu an acil de ve hemen ameliyata alınması gerek"

"Ne!" Fazlasıyla şaşkındım çünkü bunu beklemiyordum. Evet onu sevmiyordum ama kötülerin başına da bir şey gelebileceğini düşünmemiştim.

"Tamam ben hemen geliyorum" deyip hızla odama girdim üzerimi hızla değişip önlüğümü giyip odadan çıktım ama beni kapıda bekleyen iki kız vardı

"Doktor Hei! Hala neden Seok Jin ilesiniz ve bir de evlenme hayali kuruyorsunuz yazık değil mi size?" Demişti bir tanesi ne saçmalıyordu bu şimdi?

"Ne diyorsun sen kendine gel ! Karşında kim var unuttun sanırım" ilk kez birini azarlıyordum ama cidden delirmiştim şuan,

"Buyrun siz bakın" deyip kız elindeki telefonu bana uzattı

"Bu aralar doktor sevgilisi Hei ile evlenme hayali kuran Jin, aslında başka biriyle evlenecekmiş ve zaten bir sevgilisi varmış. İki kızı bir arada oyalarken oyunculuğunu kullanmış olmalı, asıl merak edilen doktor sevgilisi Hei'nin bu durum karşısında ki tutumu. Jin bu sefer fena halde yandı! " haber beynimde havai fişeklerin patlamasına neden oldu. Neydi bu şimdi?

"Bu sizi neden ilgilendiriyor? Benimle alıp veremediğiniz ne sizin? Özel hayatımdan size ne her gördüğünüz habere inanmak huy olmuş. Siz gidin kendi halinizle ilgilenin ve ayrıca bir kez daha bana böyle konularla gelirseniz işinizden olursunuz" en sert şekilde uyarımı yapıp hemen asansöre bindim. Jung Hwa.. evet şuan onunla ilgilenmeliydim.

Hayatı söz konusuydu gözlerime biriken yaşları yok etmeye çalışarak derin nefesler aldım. Haber büyük ihtimalle hastaneye yayılmıştı ve benim güçlü olmam gerekiyordu.

Acile geldiğimde Jung Hwa'nın yanına gittim.

"Nesi var?"

"Kamyonun altına girmiş ve arabanın camları vücudunun bir çok yerine saplanmış. Nabız düşük ve bilinci yerinde değil. Kalbi gelirken bir kez durmuş. Hei onu kurtarmalısın" bu kadarını beklemiyordum. "Hei onu kurtarmalısın" Sözü beynimde defalarca yankılandı kendime geldiğimde güçlü bir şekilde. Gerekli muayeneyi yaptıktan sonra

A NEW INCEPTION ✔ (KİM SEOK  JIN) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin