→1.3←

3.8K 268 93
                                    

Günler geçerken o büyük gün gelip çatmıştı , Mi Sun ve Taehyung'un evliliğe adım atacakları gündü...

Kavgalarına çözüm bulmuştuk pekte büyütülücek bir şey değilmiş aslında düğün telaşındaki çiftlerin yaşadığı klasik konular daha çok Taehyung'un kıskançlığıda denilebilir. Mi Sun'un gelinliğinde istemediği sırt dekoltesi Mi Sun'un da inat edip sırt dekoltesinin olacağını söylemesi. Her neyse Taehyung'u bir şekilde ikna edip işi halletmiştik ki zaten birbirlerini deli gibi seviyorlar bunu gözlerinde görebiliyordum. Bir anda biz de Jin ile böyle olur muyuz diye düşünmedim değil.

Aynaya daha dikkatli bakıp kendimi incelemeye devam ettim. Elbisemi su yeşili kabarık tatlı bir model seçmiştim normalde seksi olmayı severdim ama böyle olmak daha çok hoşuma gitmişti, saçlarımı örgüden yana kullandım düğün kır düğünü olucaktı ki, bence kır düğününe en çok bu yakışırdı. Başımın üzerinden geçen bir örgü başımı tamamen sarıyordu aralara elbisemle uyumlu çiçekler koyup bir kaç saç tutamı bıraktırmıştım evet bir kez daha bakınca bu beni yansıtıyordu .

"Sevgilim" diye seslenen Jin ile arkamı döndüm.

Jin beyaz gömlek,siyah bir takım seçmişti ve papyonuyla da oldukça seksiydi. Yanyana uyumlu duruyorduk ki o ne giyse fazlasıyla yakışıyordu. Saçlarının önünü kaldırması en sevdiğim şeydi ama bugün saçlarını hafif ortadan ayırmaktan kullandı ki bence bu da oldukça yakışmıştı ve dediğim gibi o ne giyse ne yapsa yakışıyordu.

Gitme vakti gelmişti artık,arabaya binip kemerlerimizi taktığımızda Jin arabayı çalıştırıyordu ki telefonu çalmıştı.

"Efendim Jungkook" diye açmıştı telefonu

Bu akşam diğerleriyle de tanışacaktım dediğine göre küçüklükten beri tanışıyorlarmış Yoongi müzik kariyeriyle uğraşıyor,Namjoon evli ve rap müzikle uğraşıyordu. Jimin ve Ji Hyun henüz sevgili aşamasında Jimin spor hocası, Hoseok evli  bir kızı var ve kendisi şov programlarında sunuculuk yapıyor ve en küçükler Jungkook ise Sae Jin ile sevgili Jungkook'un kuzu şişi satan et ürünleri üzerine bir restorantı varmış.

Jin bunları bana dün akşam anlatmıştı telefonu kapatıp,

"Jungkook ve Jimin törenin yapılacağı mekana gitmiş "

"Peki !gidelim bakalım ,nedense beni de heyecan bastı" dediğimde Jin tebessüm etti

"Ben de aynı heyecandan yaşıyorum" deyip arabayı çalıştırdı.

*****
Rahip metinlerini okuturken ortamın ahenki oldukça güzeldi,birbirlerine sonsuza dek söz verdiklerinde Taehyung Mi Sun'un alnına içten bir öpücük bıraktığında biz de boş durmayıp onları alkışlamaya başladık. Bu arada bekleyene kadar Nam Joon ile eşi ve Yoongi'nin sevgilisiyle tanışmıştım. Dediklerine göre Jin'i çok değiştirmişim bu mutlu olmamı sağlamıştı.

Arabaya binip eğlencenin olacağı mekana gitmek için yola çıktık Hoseok ve eşi Kyung Mi'de bizimle gelmişti kızları ise benim kucağımdaydı o kadar tatlıydı ki sevmemek elde değildi.

"Jin hyungun onca haberinden sonra seninle çıkması biz de şok etkisi yaratmıştı ama şimdi bakınca en doğru kişinin sen olduğunu düşünüyorum Hei" demişti Hoseok oppa. Az önceki sohbete devam ediyorduk anlaşılan.

"Görende beni zibidinin teki sanacak" demişti Jin , zaten öyle değil miydi?

"Öyleydin zaten" demişti Hoseok oppa evet o da benim gibi düşünüyordu. Jin'in suratı değişmişti.

A NEW INCEPTION ✔ (KİM SEOK  JIN) On viuen les histories. Descobreix ara