→0.5←

4.8K 349 51
                                    

Hei karşısında duran Jin'le şaşırmış

"Sen neden burdasın?" Diye sormuştu ayağa kalkarken

"Sen burada mı doktorsun? Ahh! kamera şakası falan mı bu?"

"Soruma cevap versen"

" Şoku hala atlatamadım ve peşimde dolanan adam iş yapmam için zorluyor. Ondan kaçarken seninle karşılaştım." Hei ona anlamamış gözlerle bakarken elindeki paspası farketti.

"Ya ni sen şim di bur da temizlikçisin (demişti tek tek vurgulayarak ardından kahkaha atmaya başlamıştı) Sen,ünlü oyuncu Kim Seok Jin!! Temizlikçi mi oldun" Hei bundan zevk alarak gülerken  Jin ellerini cebine sokmuş gülmesini bitirmesi için beklermiş gibi bakıyordu.

"Seni mutlu ettim ne güzel şimdi gitmeliyim" diyerek gitmek için hamle yapan Jin ile Hei gülmeyi kesip ciddileştikten sonra, " Ama anlaşma.." diye fısıldadı belirli belirsiz Jin ona dönüp,

"Anlaşma ev için geçerli değil mi? Hem ben de sana meraklı değilim"  diyerek dik dik bakan Jin ile Hei onu itip kapıyı açtıktan sonra çıkmıştı. Jin ise ardından baygın baygın bakarken cebinden çıkardığı lolipopu ağzına atmış ellerini tekrar cebine koyup çıkmıştı.

Jung Hwa'yı gördüğünde bir küfür savurdu neden burası olmak zorunda? Diye düşünüp Hei'ye yaklaşan Jung Hwa'yı izledi. Hei ise ondan kaçarcasına odasına girmişti. Jung Hwa ise peşinden, adımlarını hızlandırıp odanın önüne geldi aralık olan kapıdan içeriyi dinlemeye başladı

"Hei dinle!" Hei masasının başına geçip sakin olmaya çalışarak koltuğuna oturdu ardından ciddiyetle Jung Hwa'ya bakıp

"Ben göreceğimi gördüm. İstifa etsen iyi olur birbirimizi görmesek daha iyi. Hem bu öğrenilirse senin için hiç iyi olmaz "

"Ya!Sen kimsin de beni tehdit ediyorsun. Sen tam bir aptalsın Hei bana inandın sandığın kadar akıllı değilsin farkettin mi? Evet seni aldattım aslında seni her dakika aldattım ama sen aptal olduğun için anlamadın bile" Hei sinirle güldü. Onu içten içe dövmek istiyordu ama kendini tutuyordu. Arkasına yaslanıp, "Sayemde aylarca hastanede adam olarak göründüğüne mutlu olman gerek ve benim sayemde burada doktorsun. İstersem her şeyini elinden alırım biliyorsun" bu kez Jung Hwa sinirle gülmüştü çünkü Hei'nin bunu yapacağına emindi.

"Senden korkmuyorum Hei, elinden geleni yap sorun değil" diyerek giderken,

"Bundan zevk alacağım" diye seslendi Hei ardından.

**

" Serseri sen burada mısın? Hemen işine dön" arkasından gelen sesle mutlulukla adama dönüp sesini çıkarmadan uzaklaştı Jin.

"Buna ne oldu böyle?" Sabahtan beri huysuz olan Jin'in bir anda olan mutluluğuna o da şaşırmıştı.

Jin bu işi ne kadar istemeyerek yapsada başka şansı yoktu artık , genç kızların çoğu onu tanısada nefretle bakıyor insanlar onu görünce aralarında fısıldaşıyordu. Bundan rahatsız olsa bile aldırmıyor ve paspas yapmaya devam ediyordu.

Bu gece nöbetçi olan Hei biraz olsun dinlenirken telefonuyla internette geziyordu Jin onu gördüğünde kendine çeki düzen verip yanına yaklaştı.

"Ben gidiyorum" demişti, karşısında dururken Hei başını kaldırıp bir süre yüzüne baktı.

"Git!" demişti bunu neden bana söylüyorsun diyen yüz ifadesiyle,Jin'in yüzü değişmiş tripli bir çocuk misali "İyi, gidiyorum o zaman" diyerek göz ucuyla Hei'ye bakmaya devam etti.

"Git Jin!" demişti bir kez daha Hei. Jin hızla Hei'nin yanındaki sandalyeye oturdu Hei onun ne yaptığını izlerken, "Şimdi düşündüm de yarın yine geleceğime göre ve sen de nöbetçi olduğuna göre yanında kalıp sana arkadaş olabilirim değil mi? " Hei'nin gözlerin içine bakarken Hei neden böyle davrandığına anlam verememişti.

"Bir arkadaşa ihtiyacım yok "

"Ya Hei! Nedir sen de ki bu huysuzluk? Diyerek bir süre yüzüne baktı ardından önüne dönerken "Ha doğru ya ben bir pisliğim değil mi? Kızların hayalini çalan bir pislik" diyerek surat astı.

"Sana bunu ima eden oldu mu Jin? Ne bu afra tafra,sen bilirsin otur burada! " Hei kalkıp Jin'in önünden geçerken .
Jin bir hamleyle Hei'yi çekip kucağına çektiğinde Hei gözlerini kocaman açıp Jin'e baktı. İkiside anlamsız bir şekilde bir süre birbirine bakarken Hei kıpraşıp kalkmaya çalışmaya başladı.

"Bıraksana beni ya! Hastanedeyiz farkında mısın? "

"Sadece sevilmek istiyorum Hei, hayatımda bu hissi hiç ama hiç tatmadım, sadece biraz sevgi istiyorum. Bana onca insan hakaret ediyor sen bana güzel şeyler söyleyemez misin?" Demişti yüzü düşmüş ve gözleri dolmuştu.

"Jin neyin var? " Jin Hei'yi kollarının arasına alıp sarıldığında Hei'nin gözleri daha çok açılmış ve vücudundaki adrenalin artmış ,kalp atışları normalden farklı atmaya başlamıştı.

"Sadece biraz böyle kalsan "
demişti Jin çocuk edasıyla. Hei elini yavaşça kaldırdı biraz tedirginlikle elini Jin'in saçına koyup okşarken bulmuştu kendini.

***

"Doktor Lee uyanmanız gerek efendim!"

"Hei! Uyan bu haliniz ne?"

Duyduğum seslerle uyanmaya başladım bu haliniz ne ? Ne var ki? Gözlerimi araladığımda karşımda birikmiş doktor arkadaşlarım ve çalışanlarla şok olmuştum. Jin'in kucağında uyuya kalmışım ve Jin de bu durumdan mutlu gibi omzuma yaslanmıştı hızla kalkıp üzerimi düzeltip Jin'in uyanmayacağını düşünüp en iyi yol olarak bacağını bir tekme attım. Uykudan bir bağırtıyla kalktığında o da şaşkındı ayağa kalkıp gülümsedi,mal gibi sırıtıyordu daha çok.

Herkes dağılırken utancımdan yerin dibine girmek istiyordum Jin'e döndüğümde gülümsedi. "Çok rahattık bence" demişti dalga geçerek

"Sen hala konuşuyo musun? Gözüme gözükme! "

"Ne yaptım ya ben şimdi ?"

"Bayan Lee! Acile hasta geliyor gitmemiz gerek" demişti Hemşire, kendime gelip hızla yerimden haraket ettim.

Acile indiğimizde ambulanslar acilin önünde durmuştu kapaklar açılırken hastaların durumlarını dinleyip müdahalelerini söyleyip bir sonraki ambulansa geçtim.

Kapaklar açılıp içerden hasta çıktığında gördüğüm manzara beni şaşırtmıştı. Bu kadını bir yerden tanıyordum ve nereden tanıdığımı anlamak çok uzun sürmemişti. Bir yükü daha kaldırmak benim için zor olucaktı..

A NEW INCEPTION ✔ (KİM SEOK  JIN) Where stories live. Discover now