→0.9←

4.3K 355 103
                                    

Bedenim yumuşak bir şeyin üzerindeydi yüzüme vuran güneş ışığı beni rahatsız ettiğinde gözlerimi araladım. Ancak karşımda uyuyan yarı çıplak Jin ile şaşkınlıkla geri çekildim . Telaşla kalkıp hemen üzerime baktım kıyafetlerim üzerimdeydi buna sevinip odayı istila eden güneşi engelledikten sonra kendi zaferimi odada oluşturdum. O an kafama dank eden neden bizim bu halde burada olduğumuzdu.

Jin'e yaklaştığımda nefesimin kesilmemesine imkan yoktu sanırım sevgili bulma konusunda sonunda on ikiden vurmuştum. Yüzüne düşen saçları elimle itip güzel yüzünü ortaya çıkardım evet dudaklarının şakası yoktu fazlasıyla tahrik edici itiraf ediyorum.

Onu elbette sorguya çekecektim ama biraz daha uyuması için ona izin verdim. Bir banyo kesinlikle iyi gelebilirdi, banyoya yönelip içeri girdim tek sorun kapının kilidi bozuktu, Jin aniden içeri girer miydi? diye düşünmeden edemedim. Yine de böyle derin uyuduğuna göre uyanmaz diye düşünüp suyu açtım üzerimdekileri çıkarıp banyo kabininin içine girdim.

Jin'den

Gözlerimi araladığımda yanım boştu. Yatakta doğrulup esnedikten sonra yataktan kalkıp komidinin üzerinde duran tişörtümü aldıktan sonra giyindim.

Ayağıma çarpan bir şeyle başımı yere eğdim yerde duran sütyenle gülümseyip onu yerden aldım. Hei nerede diye düşünerek odadan çıktım. Banyonun önünde durduğumda ,

"Nerede bu lanet olası şey ah kesin düşürdüm lanet olsun!" diyerek söyleniyordu Hei. Kapı yavaşça aralanırken geri çekildim Hei saçında havlusuyla başını uzatıp muhtemelen benim etrafta olup olmadığımı kontrol ederken sütyeni gözünün önüne getirdiğimde gözleri kocaman açıldı ve elime uzandı bense tek hamleyle geri çektiğimde banyodan havlusuyla çıktı wow bunu beklemiyordum. Başımı iki yana sallayıp Hei'nin gözlerine odaklandım.

"Ya ver şunu!" diyerek elime uzanırken,

"Bu kadar ucuza olmaz önce bir öpücük almalıyım" diyerek sırıttım.

"Jin kaşınmada şunu bana ver" deyip sütyene uzanmak için parmaklarının üzerinde yükselirken onunla biraz daha uğraşmak eğlenceli olacaktı. Sütyeni daha yükseğe kaldırdığımda uzanmak için daha çok uğraşıyordu evet şimdi dikkatim dağılıyordu . Hei bir hamle yaparken geri adım atmıştım ki ayağımın üzerine basan Hei ile dengemi kaybederek onunla birlikte yere düştüm . Sorun şu ki Hei çıplaktı yani teknik olarak havlu olsa da çıplaktı, utanarak bana baktı bir süre. O an gergin bakışlarla ona bakarken daha fazla kendimi zorlamadan kalkmasına izin verdim. Sütyeni alıp odasına giderken bir süre olayın şokunu yaşıyordum.

Hei'den

Odaya girdiğim gibi kapıyı kilitleyip kapıya yaslandım kalbim saniyede kaç atıyordu hiçbir fikrim yoktu. Bir sonraki adım aklıma geldikçe mideme kramplar giriyordu. Başımı iki yana sallayıp düşüncelerimi şutlayıp giyinmeye başladım.

Saçlarımı açıp taradıktan sonra odadan çıkıp mutfağa gittiğimde Jin bir şey hazırlıyordu başta şaşırsam da tezgaha oturup ona baktım.

"Bizim ünlü aktör yemekte yapıyor demek" diyerek onu izlerken bana dönüp

"Evet bu konuda kabiliyetliyim bu arada söylemem gereken bir şey var. Akşama arkadaşlarım gelecek yani onlara buranın adresini verdim senin için sorun olur mu?"

A NEW INCEPTION ✔ (KİM SEOK  JIN) Where stories live. Discover now