18.- Miluje tě stejně jako já

791 68 6
                                    

Niall

Všichni,já, Zoe,Will s Kate a dokonce i ten slizák John, který se sem pod náporem Zoe protlačil,jsme vynerovaně seděli v našem obývacím pokoji a čekali, až zazvoní Zoein telefon, který byl položen na stolku před náma. Kate silně držela Willovu ruku a ten ji uklidňoval děláním malinkých kroužku po vrchní straně dlaně. Ti dva to prožívali úplně stejně zle jako já a Zoe. Od naše usmíření uběhl týden a od té doby jsem se jí snažil pořad dát jasně najevo,že jsem tu pro ni. Nebyla minuta, kdy by neměla na krajíčku a nebo se rovnou nervově nezhroutila. Teď momentálně měla hlavu v mém klíně ručkou mi hladila stehno. Jedině ten John vypadal, jako by mu byl osud jeho vlastního dítěte úplně volnej. Proto jsem se na něj zlostně celou dobu koukal a přitom namotával pramínek Zoeiných vlasů na prst. Jasně jsem tím dával najevo,čí Zoe vlastně je a on mi můj pohled oplácel,když v tom se z ničeho postavil a řekl;

"Na to já nemám. Sakra, dělejte si co chcete,ale já nechci mít ve svých dvaadvaceti haranta na krku. Omlouvám se,ale prostě to nejde. Kdybych viděl,že je na to všechno Zoe sama,tak bych se ještě možná snažil přetvařovat,ale když tu má i toho blonďatého tupce," jeho ukazovák a změřil mě a náhle přešel ukázat na Willa s Kate, "a vás dva, tak vidím, že to zvládáte skvěle. A to teprve kdyby měl bejt ještě nemocnej. O můj bože tak to bych asi nedal vůbec. Já nevím,co chcete, klidně vám budu posílat peníze, ale myslím,že to nebude třeba, když je pán támlhe právníček celebrit. Prostě, sorry, já musím." kosmickou rychlostí se zvedl a nechal tam nás čtyři koukat s otevřenou pusou. Chvilku se nic nedělo, ale potom se Kate rozvlykala ještě víc.

''J-jak jsem s ně-někým takovým vůbe-c mohla chodit?'' vypravila že sebe těžce, a když se jí Will snažil něco říct, vyrušilo ho vyzvánění.

Naše zraky se vžmiku přemístili na telefon na stole. Chtěl jsem se pro něj natáhnout, Kateina hubená ručka byla dříve. Vymrštila se z Willova objetí a odešla do kuchyně.

My zbylí sotva dýchali. Byly to ty nejdelší minuty v našich životech.

Když se po nekonečných minutách vynořila Kate s mudčednickým výrazem, bylo jasno.

Kate se zastavila těsně u kanape a pronesla : "Je to v pohodě. Je zdravé!'' začala radostí skákat. Na našich tváří se objevily široké úsměvy,ale Zoe vypadla, jako by právě viděla ducha. Pak z ničeho nic vypískla radostí a vrhla se mi kolem krku.

Sice jsem mohl dýchat jen stěží, ale stálo to za to. Takovýchto chvil, kdy je mi tak blízko bych za nic nevyměnil. Objetí jsem ji s láskou objetoval,ale potom udělala něco přičemž jsem zapoměl své jméno. Přisála se na mé rty a brala si je s takovou vášní, kterou jsem u ní nikdy nezaznamenal. V ten moment pro mě přestal existovat okolní svět až tak silně, že jsem si ani nevšimnul,že Kate a Will odešli. Naše polibky se staly vášnivější a vášnivější. Sami dobře víme,kam by to takhle dopadlo,kdyby se Zoe z ničeho nic nezarazila a nesáhla si na břicho. Já se sám lekl, že se něco stalo, ale když jsem otevřel pusu, Zoe vzala mou ruku, kterou jsem měl na jejich zádech na její břicho a pronesla:

"Kope, cítí, že jsi tady. Pozná svého otce a miluje tě stejně jako já."

Ahooj! Víte co? Jste nejlepší! Minulé komentáře mě nehorázně potěšily! Slibuji, že jako poděkování bude v neděli další!❤

K.❤

Fake Dad/Niall Horan•Book 2•√Where stories live. Discover now