PROLOG- O pět let později

1.3K 73 6
                                    

O pět let později
Zoe
"Budeme se brát!" zavolala zvesela má nejlepší kamarádka Kate. Překvapeně a šťastně jsem se usmála. Když nejsem šťastná já, tak alespoň někdo ne?

Potom,co Horan odešel jsem se ráno vzbudila a čekala jsem. Čekala jsem celý týden,než jsem si přiznala, že je nadobro pryč. Zkrátka jsem mu nestála ani za pouhé 'Je konec, nazdar.'. Byla jsem hodně na dně. Kate a Will mě dávali dohromady celé tři roky,než jsem ho konečně vyhnala z hlavy a začala si alespoň trochu užívat života. Hodně jsem se změnila. Už se nikdy NEZAMILUJU! Moje srdce si totiž odnesl tehdy v noci ten blonďatý idiot. Na venek se chovám chladně a odtaživě .Tak působím po dni N. Jak ho s Kate nazýváme,ale po večerech zapaluji svíčku, aby lépe našel cestu domů a brečím se vzpomínkami.Kate dokonce zakázala Willovi, aby mi alespoň řekl,kde se právě nachází. Mimochodem, William Horana stále považuje za nejlepšího kamaráda a jak mi pod mým nátlakem řekla Kate,tak spolu komunikují.

Ale když jsem byla tak ve čtyřčtvrtině na cestě k zapomnění mi to nedalo a já se koukla na internet. Stal se právníkem. A to hodně slavným a žádaným. Pracoval třeba na rozvodu Angeliny Joe a Breda, zastupoval prezidenta USA,když ho veřejně nařkli a samo sebou vyhrál a to nejdůležitější; Žije za velkou louží. Nenašla jsem ale nic o jeho rodině, bulvár psal,že moc nevychází ven,na žádné akce a vůbec nedává rozhovory. To bylo před dvěma roky. Dnes už je na každé stránce bulvárního časopisu s nějakou Emily. Doufám,že odchazení od svých přítelkyň je jeho nový koníček a udělá to i ji a shnije sám.

"To je úžasné!" vykřikla jsem s pravým úsměvem a objala svou kamarádku.

"Zoe?"

"Hmm?" němě jsem broukla. Právě mi došlo, že to Will a Kate se celou dobu snažili, abych byla z Horana co nejblíže, abych ho MILOVALA, což se jim i POVEDLO.

A nyní (posledních pět let) se vždy zajíknou a vyhánějí mě z pokoje když o něm mluví v té prodělané televizi. To je ironie,co?

"Zoe, jsi má nejlepší kamarádka a proto bych byla ráda, kdyby jsi mi šla za svědka." vydechla, asi se bála mé odpovědi ,proč? To je jasné, vždyť jsme si toto slíbily už jako malé holky. A navíc bere si mého bratra.

"Proč si myslíš, že bych odmítla? To je jasné!" vypískla jsem,ale nejraději bych momentálně byla,kdybych tuto otázku nepoložila.

"Protože Willovi jde za svědka Niall."

Joooo! Tato kniha bude více z 1. Pohledu, než Fake Vztah a taky bude delší.
Tady to je jen taková krátká věcička na začátek, rozíždíme se až v prvním díle, kde už možná bude i Niall? Vím,že konec FV asi zklamal,ale třeba tady bude už Happy end? :) jsem ráda, že pokračujete s mou knihou! :)

Vážím si vás a doufám že pokračování bude stejné oblíbené jako první díl!

Fake Dad/Niall Horan•Book 2•√Where stories live. Discover now