Část 13.- Bude dobře?

886 65 4
                                    

Zoe:
Ten dotek, ten jeden posranej dotek zapříčinil,že moje ledová skořápka jen tak z čista jasna rupla. Původně jsem chtěla se jen dozvědět důvod proč zmizl, a poslat ho zpět za tou jeho kozatou Emily, ale moje srdce ho nikam pustit nechtělo. Ten včerejší večer jsem si užívala, tak, jak to jen šlo. Ráno se ale musel mozek ohlásit, a já tak začala panikařit. Co bude sakra teď?!!

Po pěti letech jsem se probudila a nenadávala, že musím vstát. Klidně bych se probouzela každou hodinu, jenom aby to bylo tak krásné jako dnes. Niall měl ruku okolo mého pasu a dlaň položenou přesně u mého pupíku. Vypadalo to jako by se snažil podpírat nestvůrku, jako by se bál, že zmizí. Na zádech jsem cítila krásné teplo. Bylo mi opravdu krásně. Věděla jsem, že toto je ta věc, co mi celou dobu chyběla. Otočila jsem se k Niallovi a zasmála se, když jsem si všimla malinké sliny,co mu teče od pusy. Teprve teď jsem před sebou viděla toho starého bezproblémového blonďáka, který si nedělal nervy z ničeho, i když již na to byla zprávná chvíle.

Niall pravděpodobně ucítil, že jsem se od něj mírně odtáhla, tak si mě stáhnul zpět k sobě. Jenomže se o pozornost ozvalo moje břicho,tak jsem mu dala dětskou pusu na spánek, vyprostila se z objetí a toho blonďatého idiota pořádně přikryla.

Přišla jsem do kuchyně a tupě začala koukat směrem ke kuchyňské lince. Pak mě trkl skvělý nápad! Vzpomněla jsem si,jak si Niall přál, abych ho naučila dělat palačinky. Palačinky- jeho nejoblíbenější jídlo. Rychle jsem se probrala že svého transu a vrhla se na jejich přípravu. Nejsem já blbá? Proč mu chystám palačinky, když by se zrovna on měl spokojit s tím, že tu vůbec spal? Stejně se dneska zpakuje a odjede za Emily kozy na zem 'asistentkou'. Ozvalo se moje zlé svědomí. Však ale i přes něj jsem palačinky dodělala. Přidělala jsem i čaj a jako celek jsem vše položila na stůl. Snědla jsem svou část a zalezla do koupelny.

Když vjsem po čtvrť hodince vylezla, tak Niall seděl u stolu a s úsměvem jedl to,co tam našel.

"Dobré jitro! Je to hoc doblý." zamumlal s plnou pusou a usmál se. Já jsem mu úsměv oplatila a sedla si naproti něj. Jeho oblek byl pochopitelně zmačkaný,když v něm spal. Mně ale neuniklo, že pod ním byla vidět vypracovaná hruď. Trochu jsem zasmutněla. Mně se líbil takový, jaký byl před tím. Nemusel to měnit. Ale kvůli nějaké americké... Škoda slov. Ale asi tu holku moc miluje, když kvůli ní začal posilovat.

Když dojedl a odnesl nádobí do myčky a znovu se usadil na proti mne zavládlo ticho. Nebylo to trapné ticho. Bylo to příjemné ticho. Koukala jsem mu do očí. Stále jsem nepochopila,jak někdo může mít takové poměnky. Asi se budu muset zeptat jeho matky zeptat,co je za potřebí. Když se Niall zakuckal, musela jsem se trochu pousmát. Potom se to stalo. Naklonila jsem se k němu a políbila ho. Modlila jsem se,aby se neodtáhl,a on se opravdu neodtáhl! Líbal mě zpět! Když nám došel kyslík,tak jsme opět zůstali sedět naproti sobě, drželi se za ruce, nemluvili. Jenom jsme se jako blázni usmívali.

Upřímně, netuším,jak dlouho jsme tam tak strávili. Vyrušilo nás až pokřikovaní mého jména po bytě.

"Zoe! Vstávej, musíme k té lékařce!" William přišel,aby mě vzal na další kontrolu. Trochu jsem si povzdechla,jak ten čas plyne! Vždyť o své netvůrce dva týdny!

Já ani Niall jsme nechtěli být rušení a tak jsem mu naznačila, ať je zticha a sama jsem sotva dýchala. Will byl vždy slon z police a proto rozrail dveře do kuchyně pekelnou silou. Já jsem seděla zády ke dveřím, ale soudě podle Niallova pobaveného úsměvu stála Williamova reakce za všechny prachy.

Rychlým tempem jsem se otočila a s andělským úsměvem se usmála.

"Eh, jo. No. No, asi by jste se tam měli vypravit vy dva. Já.. Já pojedu domů za Kate a.. A budeme pracovat na vlastních dětech." Will se nervózně podrbal na hlavě,mávl a vypařil se z bytu. Já i můj společník jsme vybouchli v nekotrovatelný smích. Z ničeho nic se Niall natáhl ruku a já si s ním placla. Přesně takhle jsme se chovali, když jsme byli mladí a blbí. Niall pak mou ruku uchytil a políbil. Nyní nastala ta trapná situace. Oba jsme si uvědomili, že spolu nechodíme, on odešel a já čekám dítě s neznámým.

"No, chceš tam hodit nebo pojedeme městkou?" řekl blonďák s pocitem provinělostí.

"Autem to bude lepší.'' kývla jsem s úsměvem.

-.-.-.-.-.-.-.-

Niall
" Dobsonová! " ozvalo se vyzvání Zoeina jména. Zoe se na sestru usmála a zvedla se. Otočila se a natáhla mě mne ruku. Překvapený jsem ji přijal a na mé tváři se usadil úsměv. Jako by Zoe zapoměla.Věděl jsem ,ale ,že v nejbližší době toto téma znova otevřeme. Ale i když mě vyhodí, nevzdám se. Znova ne. To dítě je ta nejlepší věc, co se mi mohla přihodit. Za to,že vůbec vzniklo ho budu milovat jako vlastní, skoro stejně jako Zoe.

"No jestli bude děťátko mít úsměv jako tatínek, tak to jistě nebude mít problém najít nápadníka." usmála se na mne lékařka. Chtěl jsem říct něco ve stylu:'to není moje.' ,ale Zoe mi naznačila, ať nic neříkám.

Zoe si lehla a bylo vidět, že ji neni moc příjemné, že ji tolik lidí kouká na odkryté bříško. Doktorka začala ukazovat plod na obrazovce a i když Zoe tvrdila, jak to dítě nesnaží, tak se na obrazovku dojatě úsmívala.

Na konci prohlídky si nechala snímek vytisknout a potají ho stačila do peněženky.

"Nechceš na kafe?" zeptal jsem se,když jsme opouštěli nemocnici.

"Ráda." Zoe se usmála.

-.-.-.-

"Povídej mi o životě v Americe." vybídla mě Zoe,když jsme seděli v příjemné kavárně. Usmál jsem se a začal vyprávět o každodenním životě. Bylo vidět, že to Zoe baví. Vždy chtěla hodně cestovat.

Když jsem skončil,její obličej se smutné mě skřivil.

"Měl by ses tam vrátit. Jistě se ti stýská. Nechápu, proč jsi tady." zvedla se a odešla. Nechala mně samotného s pocitem, že by už mohlo být vše v pohodě.

Tak jsem tady! A konečně! Více jak 1000 slov! Povedlo se!

-Má být nestvůrka kluk nebo holčička? Jméno?

- mám zase nový příběh :'D prosím podívejte se!

Five Ways Of Love/1D

Miluji vás❤

K.

Btw. To video si pustě si tu parodii. Jako většinou je hateuju ,ale tady ta mi opravdu vykouzlila úsměv( ostatně jako všechny z tohoto kanálu!:))

A vidíte ten cover?! To já! Budu grafikem!!! Hahaha. Nope. Potřebuji něco,kdo to umí :'D




Fake Dad/Niall Horan•Book 2•√Where stories live. Discover now