Část 5.- blonďák za dveřma

839 67 6
                                    

Will:
O Zoe jsem se hrozně bál. Je můj jediný sourozenec, a navíc, když znám její diagnózu, tak jsem dostal trhlý nápad, že si to sama dělá schválně,ale když doktor vyslovil Zoein stav, tak se mi zatmělo před očima. Chvíli jsem nadával sám sobě, jelikož mi hned docvaklo, že 'toto' se stalo na naší svatbě. Pak mi ale hned mozek přepl na funkci 'šťastný budoucí strejda' a začal jsem se široce usmívat. To ale bohužel neplatilo u mé drahocenné sestry.
''Chci na potrat! " začala běsnit.

"Klid Zoe. Teď pojedem domů a zkoukeneme Lásku Nebeskou." zkusil jsem to přes její oblíbený film. Rozhodně ji na potrat jít nenechám. To už se v horším případě spokojím,když toho chudáka pak odloží. Jsem všechno- kradl jsem( i když jenom žvýkačky a čokoládu), byl jsem ten největší kurevník pod sluncem,pil jsem,ale nejsem vrah,vrah vlastního synovce/ neteři.
"Ne! Já to chci sebrat teď hned!" vztekala se.

''Klid Zoe, pojďme domů to probrat. Potom uvidíme co dál. "
A světě div se- ona se zvedla a odešla bez potratu- zatím. Potřebuji někoho, kdo se o ni postará. A jelikož jsem génius a zachránce  vztahů,tak jsem vyrušil svého nejlepšího přítele ,který má šanci vše spravit.

Zoe
V moji hlavě vzplanula nenávist a zlost vůči mému nenarozenému dítěti a ještě větši vůči jeho otci. Slibuji,že pokud se někdy narodí,(což nenarodí,jelikož při první chvíli ,kdy mě Will nechá samotnou si tak si tam dojdu a nechal si ho vzít.) Tak ho pošlu někam hoodně daleko od mne.Will mi pustil Lásku Nebeskou a jako malému dítěti vysvětlil, že nemám dělat kraviny,že musí do práce. Vše jsem od kývla a zaměřila jsem se na film. Ani nevím kdy,ale nejspíše jsem usnula a vzbudilo mě až zvonění a bouchaní na dveře.

"Ježíši, snad nehoří!" křikla jsem  a prudce se zvedla z gauče. Ucítila jsem silný tah v břiše. Ošklivě jsem se zamračila a dobelhala se ke dveřím.

"Ano-" moje srdce vynechalo úder,když jsem spatřila ty nejmodřejší oči,do kterých jsem se zamilovala. A bohužel nikdy neodmilovala.

Third
Dívka pootevřela dveře, na dálku, kam by se vešla jedna silnější kniha, a stačilo ji vidět kousíček z osoby,co se za dveřmi nacházela, aby je prudce zavřela a se vzlykama sklouzla podél dveří a začala silně nadávat. Momentálně měla chuť vše ukončit. Její vzlyky se mísily s bouchaním na dveře a občasným křikem jejího jména. Když již neměla co dál brečet,tak se přesunula do postele že které vyšla až druhý den.

Šla jako každé ráno oblečená pouze v županu, který si na sebe po sprše navlékla a šla ke dveřím. Odemkla je klíčem a  Dveře cvakly, a do místnosti spadlo lidské tělo. Zoe s vykulenýma očima vypískla,když zjistila ,že ji právě spadl do chodby její expřítel. Na chvíli pomyslela, že je snad mrtvý, ale když se jeho hrudník začal zvedat v pravidelných intervalech, tak ji tento pocit opustil. Poté se sama pro sebe úšklíbla, když nekoukla do tváře spícího chlapce. Změnil se jenom jeho obal, ten vnitřek byl pořad ten samý Niall, který byl schopný prospat celý den a povinnosti pro něj byly až na druhé koleji. Opatrně prošla okolo blonďáka a vyšla na chodbu, kde ze schránky vydala noviny. Poté znovu opatrně Ira překročila,aby se mohla dostat do bytu. Nyní však nevěděla, co se spícím mužem.Vzala tedy jeho ruce a odtáhla jej do chodby, ve které ho také nechala nocovat a dveře zavřela. Při sehnutí ji jemně píchlo v břiše a Zoe si uvědomila, že stále v nosí ve svém břiše toho 'škůdce',kterého nesnaží z plného hrdla. Myšlenky na dítě ji tak dostaly mimo z tohoto světa, že ani netušila že již připravuje palačinky a bacha- místo jednoho hrnku a talíře vydala automaticky dva. Sama pro sebe se Zoe musela zamračit a chtěla se zvednout, když ji polekal známý hlas.

"Eh, děkuji Zoe." pronesl hlas,který milovala.

Zdravíííím! Věřili by jste, že se v lázních nic nestíhá? Heh,já taky ne :D  Není tedy momentálně moc času, proto mi kapitoly budou trvat dlouho. Chtěla jsem se tedy zeptat, BYL BY ZÁJEM O NĚCO, JAKO JE CHARAKTER ASK?

Kdyby něco, tak uz rovnou pište otázky na :

-Niall
-Zoe
-Will
-Kate
-Emily (Yeah, ta tam ještě moc nebyla, ale její čas nastane brzy XD)
-Já,jakožto autorka :D

Buďte šťastní, množte se a radujte se!
K.❤

Fake Dad/Niall Horan•Book 2•√Where stories live. Discover now