TRAILER A ÚVOD

7.6K 328 72
                                    

Na úvod bych vám chtěla říct několik organizačních věcí, které byste možná rádi věděli... nebo taky ne, ale to je jedno, stejně se je dozvíte :D

Trailer přidávám, abyste mohli sledovat, jak moc jsem se vzdálila od původní představy. Časem bude druhá verze, ale to až opravdu časem :)

Cover je trochu jiný, nemá hrbolatou offinku, ale to vás asi zrovna nezajímá...

Vydávat budu hlavně v závislosti na škole, je toho víc než loni, kamarádi jsou odhodlanější než loni a moje pátky a soboty bývají víceméně s nulovým zájmem o svět :D Ale budu se snažit dodržovat nějakou přijatelnou dobu :) První díl přidám doufám dnes (teď je 23:57...spíš tedy ne :D), další díl tuto sobotu, čili 3. dubna. Dále to bude snad každou neděli (či jiný víkendový den :)

Pokud máte nějaké otázky, založila jsem pro vás ask, kde je pro některé anonymita možná tím řešením, jak se se mnou spojit, samozřejmě je to jenom takový doplněk k místním možnostem, je to jenom kdyby náhodou :) (odkaz je na profilu)

Posledním bodem je taková (jakási) omluva, protože napsat tři knihy je pro mě docela výkon a ony nápady jsou, ale forma se mi zdá příliš stejná... no prostě chci říct, že doufám, že se vám kniha bude líbit a nepošlete ji na dno wattpadu :)


KIDS• Avengers (Kate3)Kde žijí příběhy. Začni objevovat