Fangirl VI.

2K 239 41
                                    

Takže, bola som vo Wal-Marte a na sebe som mala moje CHB tričko, bola som tam sama, rodičia boli totižto doma. Bolo tam také malé dievča, ktoré ma kúsok vystrašilo. Zízala na moje tričko asi minútu (typujem, že mala cca 6 rokov a všimla som si, že tam bola sama), a potom povedala "Ó MÔJ BOŽE, TY SI Z TÁBORA POLOKRVNÝCH!!!" tak som povedala,  "uh.. hej.." a tak sa ma spýtala  "POZNÁŠ PERCYHO A ANNABETH?!! KTO JE TVOJ BOŽSKÝ RODIČ? PREČO SI TAK ĎALEKO OD NEW YORKU?! SI NA VÝPRAVE?! SI V KNIHÁCH?!! AKO SA VOLÁŠ?!!" tak som teda odpovedala  "... Áno, poznám ich! Sú to moji kamoši. Uh.. Aténa.. Jasné.. Nie, povedala som, že v knihách nechcem byť. Um, moje meno je ______. " Po chvíľke poznamenala, "Nemáš šedé oči. Prečo si na výprave?" A tak sme mali takú menšiu konverzáciu. Keď prišli jej rodičia, tak im povedala o jej novej 'kamarátke' a oni mi dali pohľad typu si-ten-najlepší-teenager-na-svete. Odišla s obrovským úsmevom na tvári. Dúfam, že si niekedy spomenie na časy, kedy stretla polobohyňu vo Wal-Marte. :)

-Anonym

-Anonym

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

p.a. Ľudia, aby v tom bolo jasno, mne sa to nestalo, len som to našla na nete, preložila som to a pridala na Wattpad :DD. Nič z toho, čo som pridala, nie je mojim dielom. Len som ich zozbierala, preložila a pridala na Wattpad:)

Percy Jackson- Vtipy [SK]✔Where stories live. Discover now