{20}

1.7K 96 23
                                    

'Youssef?' Ik kijk hem vragend aan. 'Hmm' is zijn antwoord en zet de laatste tas neer. 'Waar slaap ik eigenlijk?' Vraag ik want ja ik weet het niet.

----------------------------------------------

Hij draait zich grijnzend om. 'Hmm bij mij?' Vraagt hij en trekt een wenkbrauw op. Ik kijk hem droog aan en schud mijn hoofd. 'Nope dacht het niet' zeg ik droog. Hij blijft mij grijnzend aan kijken. Een diepe zucht verlaat mijn lippen.

we lopen maar door de gang. zonder dat ik weet waar naar toe. Ik heb een idee. Hmm zal ik hem pesten. Ja. Duuh. Wie wilt zijn mannetje nou niet plagen.
Ik draai me om 'waar is de kamer van Imad?' Vraag ik ter wel ik in een kamer kijk. 'Waarom wil je dat weten' ik draai me om 'Oh gewoon' zeg ik snikie en draai me naar hem om. Ik zie die ader gewoon in zijn nek. Ik loop naar hem toe 'wat is er' zeg ik en wrijf over zijn ader in nek. Hij slaat mijn hand weg 'waarom wil je weten waar zijn kamer is' ik glimlach naar hem.

'Zo gaat mijn vader zich tegen over mij gedragen als ik bij jou ga slapen'.
Hij plaatst zijn handen op mijn heupen 'maar je vader is hier niet' zegt hij en geeft me een kus in mijn nek. Ik streel zijn wang 'dat weet ik allang'. Hij kijkt me sluw aan hij tilt me op en ik sla mijn benen om zijn middel.

Hij drukt zijn lippen op de mijne ik sla mijn armen over zijn nek. Na een tijdje trek ik me terug 'misschien ga ik toch bij jou slappen' zeg ik buiten adem. Hij glimlacht naar me ik leun op zijn schouder. 'Breng me maar naar je kamer' hij grinnikt zachtjes en knijpt in mijn bil. Ik laat een zachte gil horen en kijk hem dodelijk aan. Hij glimlacht onschuldig naar mij, ik leun weer op zijn schouder 'flikker' mompel ik.

Hij opent een deur en gooi mij op zijn bed. Hij komt naast me zitten, deze man hé hij maakt me gek. ik ken hem niet zo lang maar zie hem nu als een super groot deel van mijn leven. Zijn uiterlijk en innerlijk iedereen droomt van zo'n man. Hij knijpt in mijn buik. pff ben bijna in mijn periode. is kijken hoe hij het gaat vol houden ik ben altijd super irritant als ik ongesteld ben maar ja je kan niet altijd wat hebben. 'waarom kijk je zo lang'. Ik spring op zijn schoot 'omdat je sexy bent'. Hij drukt zijn lippen in mijn nek en begint er aan te zuigen. Ik begin hysterisch te schreeuwen 'Yousef nee!' ik sla op zijn schouder.

Hij laat los en begint te lachen niet zomaar een lach nee een super sexy mooie lach 'nu kan iedereen zien dag je van mij bent'. Ik loop naar de spiegel en kijk naar mijn nek. de zuig zoen is duidelijk te zien. Na een tijdje komt hij achter mij staan en slaat hij zijn gespierde armen om mijn heen. Ik draai en lachend naar hem om. 'Zeker om het feit dat ik dat net zei?'  Ik weet zeker dat het om imad gaat.

'Nu kan imad duidelijk zien dat je van mij bent' mompelt hij in mijn nek. Ik haal zijn gezicht uit mijn nek en geef hem een zuigzoen.

Ik voel zijn schouders trillen. Ik haal mijn lippen uit zijn nek en kijk naar het resultaat. 'Nu ziet elke bitch hier dat je van mij bent en zo niet dan gaan ze het voelen' ik zet mijn hoofd snel op zijn borst zodat hij mijn inmiddels al rode gezicht niet hoeft te zien. ik voel hoe die moet lachen omg mij. pff nu pas zie ik hoe jaloers ik ben. wacht maar dat is hij ook.

'is mijn prinsesje jaloers?' vraagt hij speels. hij weet dat ik jaloers ben en toch irriteert hij mij er mee. 'nee dat ben ik niet!' zeg ik boos en loop de kamer uit. ik pak snel wat chips uit de keuken kast en zie dat al mijn zakken met boodschappen nog steeds op het aanrecht liggen. ik hal alles uit de zakken en sorteer het. ik denk dat ik maar ga koken. aangezien chips mijn eetlust niet vermindert. ik hoor iemand de keuken in komen maar negeer het. al snel voel ik twee gespierde armen om mijn heupen. ik negeer het en begin met het snijden van de groenten. ik ga hem lekker negeren. Hij haalt het haar uit mijn nek en begint allemaal kusjes te geven. ik trek mijn schouders op zodat hij mij geen kusjes meer kan geven. na een tijdje voel ik hem weer van die kleine kusjes geven maar dan achter in mijn nek. Hij haalde mijn haar uit mijn nek en geeft mij meer kusjes. Zuchtend draai ik me naar hem om. 'Mis je me nu al?' Zeg ik met een baby stem. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en trok hem dichter naar me toe. Zijn gespierde armen strelen mijn heupen. 'Ja, ik heb je heel erg gemist' zegt hij hees. Zijn gezicht dwaalt af naar mijn nek. Waar hij mij een zuig zoen geef. Ik duwde zijn gezicht weg en keek hem aan. 'Nog een zuig zoen. Is een niet genoeg?' Vraag ik hem lachend. 'Ik zou er meer op je moeten zetten voor de zekerheid' voor dat hij er nog een kan geven duw ik hem weg. Natuurlijk gaat hij zelf lachend achteruit. Ik zou hem nooit kunnen wegduwen. Ik gaf hem een klein kusje op zijn lippen en duwde hem helemaal wel. 'Ga naar de woonkamer. Ik ga wat te eten maken oke?' Hij knikte en gaf mij nog snel en kus op mijn wang. Ik draai mij om en ga verder met koken.

Ik heb heel lang niet geschreven. En ik zou stoppen maar ik ga toch nog schrijven alleen zak het langer duren voor ik het plaats. Alvast sorry daar voor.

⭐️⭐️⭐️⭐️ stemmen schatjes xx

Lina's life?!!Where stories live. Discover now