{5}

2.2K 122 8
                                    

        P.O.V (Yousef)

ik heb met Lina pizza gemaakt Wollah hij was gruwelijk. Lina haalde de pizza uit de oven ,en had hem neergelegd op een houten plank op het aanrecht. ik zag dat het snijden niet echt lukt dus, ben ik het maar gaan over nemen.ik voelde haar ogen prikken dus keek ik haar aan waardoor ze rood werd ik gaf haar een knipoog waardoor ze nog roder werd ik kreeg een klein lachje op mijn gezicht en ging verder.

na dat we de pizza hadden gesneden zijn we naar de woonkamer gegaan om hem op te eten. we hadden een hele discussie om welke film we gingen kijken ,zij wou pitch perfect 2 maar ik wou een horror film kijken omdat ,ik weet dat meisjes niet tegen enge films kunnen ,en ze kan iemand of iets nodig hadden om te knuffelen in dat geval was ik dat.

uit eindelijk kreeg ik mijn zin en zijn we mijn film gaan kijken MAMA en ja hoor mijn plan werkte ze was gelijk al bang bij het begin maar dat verwachte ik al want, ik heb gemerkt in de keuken toen ik haar liet schrikken dan ze echt heel erg schrok. ze knuffelde me stevig en zo viel ze in slaap op mijn borst.

ze was echt schattig als ze sliep na dat de film klaar was ben ik haar gaan optillen naar haar kamer. ik legde haar neer op bed maar ze wou niet lost laten. ik bleef nog ongeveer 20 minuten kijken en luisteren naar haar ademhaling tot ze heel diep sliep ik gaf haar nog een kus op haar voorhoofd en ging toen naar de logeer kamer. ik viel in slaap met mijn gedachte bij Lina.

  P.O.V (Lina)

*2 dagen later

'word wakker habiba je moet naar school'   'hmm?' ik pakte mijn telefoon en zag dat het 06:30 was. 'okey mama dankjewel' 'alsjeblieft habiba'  ik stond op en liep naar de douche ik nam een lekkere koude douche en begon na te denken.waar over? nou over Yousef hij is een knappe jonge pff wat zeg ik nou ik doe niet aan relaties. ik stap uit de douche en wikkel een handdoek om me heen ik loop naar mijn kamer waar ik een bh en onderbroek pak ik loop weer naar de douche waar ik me omkleed en mijn haar föhn als ik klaar ben stijl ik mijn haren en loop in naar mijn eigen ja mijn eigen inloopkast hij is zo groot ik pak er een zwarte gescheurde broek uit een zwart truitje waar opstaat prinses (AMIRA)in het wit.

ik doe mijn zwarte enkel sokken aan en loop naar mijn make up tafel ik doe alleen rode lippenstift van MAC en dat was het ik bekijk me zelf nog in de spiegel en loop naar mijn inloopkast ik pak daar mijn zwarte MK (Micheal Kors) tas en doe daar mijn schoolboeken in mijn telefoon en oplader kauwgum geld je weet maar nooit ov en mijn sleutels en loop naar beneden.

P.O.V (Yousef)

ik sta op en loop naar mijn kast ja ik heb hier mijn eigen kast omdat mijn vader veel zaken doet met de vader van Lina en hij vroeger altijd bij hun kwam en ik mee ging. ik viel altijd in slaap dus kreeg daar een eigen kamer tot wij gingen verhuizen. ik heb wel wel dat Lina s vader een dochter heeft maar niet LINA zelf ahh LINA als ik aan haar denk word ik opeens heel lief en begin ik te bloosen. maar nu even weer terug naar de realiteit ik liep naar de douche en nam een heerlijke douche ik liep naar mijn inloopkast en deed een zwarte broek aan met scheurtjes en een zwarte hemd en een zwarte Hugo Boss blouse ik doe nog mijn zwarte enkel sokken aan en loop zo mijn inloop kast uit.


P.O.V (LINA)

ik liep mijn kamer uit en zag yousef hij had zichzelf ook helemaal in het zwart gekleed toen hij mij zag bekeek hij mij van top tot teen.ik bekeek hem ook en ik zeg eerlijk hij zag er wel lekker uit.ik merkte dat ik te lang staarde dus liep ik weg.ik ging naar beneden.'salam jema' 'salam benti' ik gaf haar een kus op haar hoofd Yousef kwam aan lopen mijn moeder bekeek mij en bekeek yousef en keek toen weer naar mij met een opgetrokken wenkbrauw ik begon te lachen en ging zitten.

P.O.V (YOUSEF)

ik liep mijn kamer uit en zag lina ik bestudeerde haar en zij mij ze merkte dat ze te lang keek en liep toen weg naar beneden.ze was bezig met haar moeder toen ik aankwam keek haar moeder haar aan en toen mij daarna weer naar Lina met een opgetrokken wenkbrauw. ik zag dat Lina ging zitten en begon aan het ontbijt. ik gaf haar moeder nog een kus op haar hoofd en ging naast Lina zitten.haar moeder schoof aan en begon een gesprek.

P.O.V(LINA)

ik ging zitten en begon met ontbijten yousef kwam naast me zitten en mijn moeder aan de andere kant ze begon een gesprek  'lina ik en je vader gaan op zakenreis naar Italie' 'Mama is toch leuk?' 'ja maar dan moet je alleen tuis blijven en wij zijn voor 1 week weg' 'maakt niet uit mama waar ben je bang voor?' 'voor die ene auto van de vorige keer' ...........................'ik blijf wel bij haar geltie'  'ik wil je niet tot last zijn mijn zoon' 'nee is niks ergs weekje is zo voorbij' 'vind je het erg dan hij hier blijft om op je te letten?' 'uhmm ........nee maakt niet uit' ik was echt blij maar ik ga dat niet laten zien.

'okay habibi jallah naar school' 'mama mijn vespa is kapot weet je nog en ik ben geen 18 dus ik mag niet rijden'  'jallah kom ik breng jou welke school zit je?' 'ROC middelburg' 'ik ook welke klas' 'ik weet niet ben nieuwe dat weet jij ook wel en gaf hem een speelse stomp' ik stond op en pakte mijn tas ik deed mijn eten er nog in en drinken ik pakte nog wat koek voor mij en yousef en liep naar de gang ik pakte mijn zwarte Nike Huarache en deed ze aan yousef kwam iets later en pakte ook die van hem ik liep nog naar mijn moeder en gaf haar een kus op haar wang.ik liep terug en vroeg aan yousef of we konden gaan anders kwamen we te laat.

'jallah kom' hij hield ze3ma de deur open ik stapte in en wachte tot hij instapte.'ze3ma gentleman '  'tss' hij moest lachen en zei 'volgende keer doe ik het niet meer' 'haha grapje als je de deur open houd voel ik me echt lekker'zei ik 'misschien ben je ook lekker' zij hij.ik voelde me zelf rood worden en gaf hem een speelse stomp. 'rij rij voordat ik op mijn eerste dag te laat kom'


1151 woorden bedankt voor het lezen van mijn boek wollah ik hou zoveel van jullie jullie willen gewoon niet weten. xxx #wattpad #school #hell

Lina's life?!!Where stories live. Discover now