{19}

1.5K 78 8
                                    

Hij doet een teken met zijn hand dat ik moet komen. Ik negeer alle starende blikken en volg hem. Ik stap de kast in die mij is toe gewezen. Er zitten allemaal chique pakken. Ik hoor hoe hij de deur open voor Youssef. 'Waar is ze?!' Hoor ik hem zeggen. 'Wie?' Hoor ik waarschijnlijk Imad zeggen. Hij helpt mij. Mooi.

'Je weet wie ik bedoel' hoor ik hem zeggen. Ik hoor zijn stappen dichter bij komen. Ik hou mijn adem in de hoop dat het helpt en hij mij niet vindt. Ik hoor hem stoppen en dan weglopen.

Ik hoor de deur dicht gaan. Is hij weg? Denk ik bij me zelf. Ik kijk naar de sleutel in mijn hand. Ik kan langs de winkel gaan. Ja dat ga ik doen. Ik heb honger misschien als ik iets kook voor vanavond. Pff moet ik voor al deze mensen koken.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door Imad die de deur voor me opent. 'Is hij weg?' Vraag ik en kijk om me heen om te zien of hij weg is. Ja knikt hij. 'Dank je je staat bij mij in het krijt!' Schreeuw ik half. Hij gunt me een glimlach. 'Wat heb je eigenlijk gedaan?' In moet zelf lachen om mijn actie. Ik haal de sleutels te voor schijn. Hij kijkt even vragend en barst dan in lachen uit. Gelijk sla ik mijn hand voor zijn mond.

Dan hoor de de deur open knallen. Ow nee. Ik kijk naar de deur en hoop dat het hem niet is. Daar staat hij dan. Youssef. Hij kijkt mij recht aan en kijkt dan naar mijn hand waar de sleutel in zit. Hij richt zijn blik weer op mij en kijkt me dan grijnzend aan. Het is inmiddels helemaal stil om ons heen.

Ik geef imad een tik op zijn achterhoofd. 'Je word bedankt' sis ik en neem een sprint. Ik ren vol op op Youssef. En dan duik ik onder zijn benen door. Ik draai me snel om en trap hem tegen zijn kont aan zodat hij valt. En dan sla ik de deur snel dicht. Ow mij maar mij af. Ik ren zo snel als ik kan naar buiten en sla de deur achter me dicht. Ik stap in zijn auto en zet gelijk de deur op slot. Dan zie ik hem aan komen rennen. Ik ga hem lekker irriteren. Hij komt mijn kant op rennen en probeert mijn deur open te maken. Hij klopt op het raam en schreeuwt dat ik de deur moet openen.

Ik kijk hem lachend aan en liet het raam een klein stukje zakken. 'LINA DOE DIE DEUR OPEN!' Ik kijk hem lachend aan. En schud mijn hoofd. 'Ik blijf hier liever veilig in de auto!' Schreeuw ik terug. 'Ik ga boodschappen doen en jij blijft hier ik kom zo weer terug. Oke?' En ik keek hem geamuseerd aan. Hij kijkt me door dringend aan. Hij zucht diep. Dat is voor mij het antwoord ja. hij maakt een teken met zijn handen je weet wel dat teken van kom dichter bij. en hij tuit zijn lippen. ik zucht en breng mijn gezicht dichterbij. ik druk een kleine kus op zijn lippen en sluit het raam. dacht het niet dat hij een lange kus krijgt. ik steek mijn tong snel uit en start de auto. 'rustig rijden he!' schreeuwt hij nog. ik kijk hem grijnzend aan. hij weet dat ik niet rustig ga rijden. hij geeft mij nog snel een blink. van luister naar mij. ik laat de motor van de auto snel een keer of twee hard brommen en scheur zo het terrein af.



ik ben net terug van de winkels en rij nu naar mij huis om mijn spullen te halen want ja ik wil gewoon douchen enzo. ondertussen luister ik naar het liedje niet hier gio & keizer. ik hou van dat liedje. ik rij het terrein op en parkeer de auto. ik loop snel het huis in en pak alles wat ik nodig heb. kleding, sieraden, make up, en noem maar op. ik pak nog snel een reep milka uit de kast. ik zet mijn tas in de koffer bak en stap zelf in. ik start de auto en al snel hoor ik mijn telefoon over gaan. ik neem op zonder te kijken en zet hem op de luidspreker. 'halo lina?' 'hmmm? wat is er ?' ik kijk snel of er een auto langs rijd en rij de straat op. 'waar ben je?' 'ik ben onderweg. ik ben bijna bij je oke ik moet nu gaan ik wil geen ongeluk' ik zeg het expres om te zien wat hij zegt. 'oke ik wil je nog heel hebben' zegt hij lachend. ik moet er zelf ook om lachen. 'rij rustig' ik moet lachen om zijn opmerking. 'moet ik rustig rijden voor de auto of mezelf. 'hmmm' hij is zogenaamd aan het nadenken. ik rij expres nog harder zodat je de motor goed hoort. 'grapje het gaat om jou habibi' ik kan het niet laten en laat een 'awh' geluidje uit mijn mond komen. 'ik zie je tuis bye liefie' 'doei schat' zegt hij nog snel en hang op.

ik parkeer de auto op het terrein en stap uit. als snel komt Youssef mij kant op. 'waarom rij jij zo gevaarlijk ben je gestoord!' ik hoor de woede in zijn stem en bezorgd heid. 'rustig ik weet wel hoe ik moet rijden hoor. 'nee dat weet je niet je bent 17 en hebt je rij bewijs niet eens' zegt hij en kijkt me serieus aan. ik zucht geirriteerd en open mijn kofferbak en pak er alle boodschappen uit. jep ik heb boodschappen gedaan . Ze hebben hier niks en dat weet ik zeker. Ik overhandig Youssef 3 zakken en neem er zelf 2 mee. De mijne zijn niet zo zwaar maar die Youssef vast heeft wel. Ik zet alle spullen in de keuken en kijk Youssef lachend aan. 'Youssef?' Ik kijk hem vragend aan. 'Hmm' is zijn antwoord en zet de laatste tas neer. 'Waar slaap ik eigenlijk?' Vraag ik want ja ik weet het niet.

Dit was het dan deel 19 ik hoop dat jullie er van genoten. Ik heb het echt super druk. Ik ben de weken heel erg ziek geweest en ben ook langs het ziekenhuis geweest wegens omstandigheden. Ik heb daardoor veel op school gemist dus ik moet in totaal 9 proefwerken en so's inhalen dat is du veel leren. Echt sorry.

Love you ❤️

Stemmen ⭐️⭐️⭐️

Lina's life?!!Where stories live. Discover now