{6}

1.8K 109 7
                                    


'jallah kom' hij hield ze3ma de deur open ik stapte in en wachte tot hij instapte.'ze3ma gentleman '  'tss' hij moest lachen en zei 'volgende keer doe ik het niet meer' 'haha grapje als je de deur open houd voel ik me echt lekker'zei ik 'misschien ben je ook lekker' zij hij.ik voelde me zelf rood worden en gaf hem een speelse stomp. 'rij rij voordat ik op mijn eerste dag te laat kom'

Hij strate de auto en begon met rijden in volgde alles wat hij deed. Ik pakte mijn telefoon en sloot hem aan met de auto.'wat doe je?' 'Dat zie je toch' ik deed mijn lievelings liedje op EENMANS 'overal bekend en het betaald een beetje' 'Geef geen fuck om wie je bent of om wat je daar hebt bewezen' Maakte yousef af. 'Wacht Daan we wedden?' 'Waarover?' 'Hmm als jij heel de rap van EENMANS helemaal kan zingen en rappen dan krijg jij een cadeau' ' en als het niet  lukt dan krijg jij een cadeau' zei ik zelfverzekerd. 'Okay ewa begin'
'Welk liedje?'  'Zing gewoon Eenmans'
'Jallah drop die beat drop'
Ik heb de hele rap gerapt.

'Wollah ik heb gewonnen' ' haha ja morgen krijg je jou cadeau' omg zijn kuiltjes ik smelt gewoon. 'We zijn er stap uit' 'deze school is groot' ik stapte uit en kreeg alleen maar vieze blikken van meisjes en kwijlende jongens. 'Negeer ze maar' 'Hmm voel je ze ook prikken?' 'Ja wollah ,maar negeer het gwn' ik knikte en liep een stukje door. Je kon de groepjes gewoon zien. De sletjes die half naakt rond lopen. Rokjes die niks bedekken en een kort truitje met een grote inkijk. De jongens groep die elk meisje scannen en alles over je weten binnen 3 minuten.

Dan de slimme kinderen zonder smaak en domme kinderen zonder smaak. En tot slot de slimme kinderen met smaak en de domme kinderen met smaak. Er kwam een meisje aan lopen en zei 'sinds wanneer ga je met deze hoer?' en ze keek mij scheef aan. voor dat Yousef wat kon zeggen zei ik 'dat gaat jou helemaal niks aan en dat je mij een hoer noemt' 'kaulo slet dat je bent kijk hoe je er uit ziet en dan noem je mij een hoer ik geef jou 5 sec wollah als je dan niet weg loopt dan kan je straks niet meer lopen' 'en ik moet bang zij voor jou tss je moeder is een hoer' 'krr slet' ik pakte haar bij haar haar en gaf haar e heerlijke stomp in haar gezicht ik wou haar nog een geven maar werd weg getrokken.

ik keek om en zag dat het Yousef was ik was echt boos ik had een woedde aanval. ik probeerde mezelf los te wurmen maar het lukte niet. 'Yousef laat me los!!' 'beloof je dan dat je rustig aan doet?'  'maar....' 'niks maar beloofd' 'ja'ik werd een beetje rustig ik keek om me heen en zag alleen maar kinderen die aan het kijken waren en een hoer die op de grond zat te huilen.er kwam een jongen aan rennen om haar te troosten. ze begon te liegen tegen hem en zei dat ik haar bedeigde.'WOLLAH KRR HOER NIET LIEGEN OF IK SLA AL DIE KRR TANDEN UIT JE KAULO BEK'  'kom dan slet'ik keek om me heen en zag Yousef achter mij die nee knikte en ik keek hem even aan en ademde diep in.'zie je nu durft ze niet meer vieze kkr hoer' 'kkr slet' ik was haar helemaal zat ik sprong op haar terwijl de jongens mij aan het aanmoedigen waren en Yousef en die jongen mij weg haalde bij die hoer.

'krr slet wie durf er nou niet ik gaf haar rake stoten en een harde trap in haar maag. ik werd er af getrokken door Yousef en hij nam mij mee naar binnen.'Yousef waar de wc?' 'kom ik breng je wel maar je hebt haar wel rake klappen gegeven hahaha' 'haha ja' ik kwam aan bij de meiden wc en ging voor de spiegel staan. alles zat nog goed. ik wou weg lopen tot die jongen de meisjes wc in liep.'wat doe je hier je weet dat dit de meisjes wc is?' hij keek mij grijnzend aan.

hij stak zijn hand uit  'ik ben Zakaria, en jij?' ik nam zijn hand niet aan en zei toen 'gaat je niks aan ik wou weg lopen maar hij trok mij via mijn arm terug. 'en waar wil jij naartoe gaan?' 'naar mijn les ben je dom of zo??' 'hmm sexy ,lekker,mooi figuur en pittig precies het meisje dat ik zocht' ik gaf hem een hc nep lach en zei 'ga aan de kant' hij ging aan de kant staan. ik wou lopen en hij sloeg mij op mijn kont ik draaide mij om en sloeg hem in zij gezicht. hij wou mij terug slaan maar ik was hem al voor om weg te rennen.

ik kwam yousef tegen op de gang zoenend met die slet (samira) het was niet zoenen meer elkaar opeten. ik zag ze en liep gwn door naar de balie waar ik mijn rooster ging ophalen en mijn kluis sleutel.ik liep door en zag op mijn rooster staan 464 pff alsof ik deze school ken ik liep door en door uiteindelijk liep ik naar de balie en toen ging de bel alleen maar door YOUSEF vieze homo.

P.O.V (YOUSEF)

ik bracht Lina naar de wc liep toen naar de balie om haar spullen te halen.ik kwam onder weg samira tegen.'hey Yousef hoe gaat het?' 'je bent mij net tegen gekomen' 'ja dat weet ik' ze begon aan me te zitten en opeens zoende ze me💋. ik vond het wel leuk ik weet niet waarom ik daar aan dacht maar ik ging er gewoon mee in.het begon een beetje heviger.uiteindelijk trok ik me terug en zij ook.'tot straks' zei ze met een vieze lach. **tring tring wajo die bel irriteert mij gewoon. ik liep de les in en zag dat iedereen er was behalve Lina. laat haar maar ze vind de weg wel.

P.O.V(LINA)

ik liep naar de balie en vroeg waar de klas van Yousef el iddrisi was. hij zij me in klaslokaal 332b.'dankjewel' en hij gunde mij een glimlach. pff hoe moet ik die klas vinden ik liep door en zag dat er een rij met deuren was ik ging de deuren volgen en kwam uiteindelijk bij 331b pff en er waren geen andere deuren meer.ik liep maar terug en ik knalde tegen iemand aan. 'au KALOU zemmer ben je blind ofzo' 'uhm jij knalde tegen mij aan' 'hey wacht eens even lina?' 'ja', ewa mootje!! ik gaf hem een knuffel.'sinds wanneer zit jij hier op school?' vroeg ik 'sinds altijd' 'hmm okay weet jij waar klas 332b is?' 'ja daar heb ik nu ook les kom ik breng je wel' 'zeg wollah we zitten in zelfde klas word RWINNAA!!'😎schreeuwde ik door de gangen.'stt e bolle kom we zijn al laat haha' zei hij sissend 'haha ja ik kom al'

Lina's life?!!Where stories live. Discover now