{12}

1.8K 114 9
                                    




'LINA waar ben je wajo ik wacht hier al kapot lang ik kon niet meer zo lang wachten dus was al begonnen met eten.' 'haha geeft niet bolle ik ben tuis kom je naar mijn huis parkeer mijn auto in de garage' 'ja is goed doei LINOO' 'haha doei DINOO' Youssef kwam de woonkamer in met een glas water en wat pijnstillers. ik bedankte hem en slikte het pilletje in met wat water. 'Lina wat was er nou eigenlijk gebeurd?' 'nou kijk................'

ik was stil ik wou hem alles vertellen maar ik wist niet hoe. ik keek hem aan en ik wou hem alles vertellen maar mijn mond leek vast gelijmt.'LINA VERTEL NOU!!'begon hij te schreeuwen.ik weet niet was er aan de hand was.ik stond op en schreeuwde met mijn handen op mijn hoofd gedrukt'AUUWW!!NIET SCHREEUWEN' ik wist niet hoe ik opeens kon staan.ik viel keihard neer op de tafel waar door het glas kapot viel in 1000 stukjes en alles in mijn handen belande, aangezien ik op mijn handen lande.

'Lina gaat het!?'zei een bezorgde Youssef 'auw nee help me!' en drukte mijn handen op mijn hoofd. wat is er mis met mij. straks ziet hij mij voor een gek.hij tilde mij op en bracht me naar boven.hij bracht mij naar de douche en zette me neer op de grond.hij liep de douche uit en even later kwam hij terug met een E.H.B.O doos.hij haalde alle scherven uit mijn hand en vulde een emmer met warm water hij zette voorzichtig mijn handen in het water ik trok even een pijnlijk gezicht en kneep mijn ogen dicht.

hij verschoonde mijn handen in het water wat echt lekker aanvoelt.ik deed langzaam mijn ogen open en zag dat Youssef mij aankeek ik voelde mijn helemaal warm worden en keek gelijk weg.ik hoorde hem nog grinniken.'klaar' zei hij opgelucht.ik keek hem raar aan 'zo snel?' hij moest lachen 'ja,ik moet er alleen wat verband omheen doen' ik knikte en volgde elke beweging die hij maakte. 'klaar' zei hij trots. ik keek weg en bedankte hem.

'dank je' 'geen dank' 'maar Lina wil je me nu alles vertellen?' 'kan het morgen ik voel me niet zo lekker?' hij knikte en tilde me weer op aangezien ik nog niet zo goed kon lopen.hij zette mij neer op bed en wou weglopen. 'Youssef kan je Dina bellen en even vragen waar ze blijft?' 'ja zal ik doen' ik gaf hem nog een glimlach waarop hij antwoordde met een knipoog en weg liep.

ik dacht bij me zelf na. vind ik Youssef leuk. vind hij mij ook leuk.ja natuurlijk vind hij jou leuk anders zou hij jou niet helpen.hij hielp je alleen uit medelijden. en zo ging het door in mijn gedachten tot dat ik in slaap viel.

'ja ze slaapt' 'zal ik doen' 'beslama' ik maakte mijn ogen langzaam open en wou mijn bed uitstappen waardoor ik viel. 'tfoe' vloekte ik.ik hoorde mijn deur open gaan en daar stond een bezorgde Youssef en een bezorgde Dina.'WIE HEEFT DIT BIJ JOU GEDAAN WOLLAH IK SLA ZIJN MOEDER MET MIJN BROODJE!!!!' ik drukte mijn handen weer tegen mij hoofd aan en begon te schreeuwen.'stil aljeblieft je doet mij pijn!!!' 'Dina hou je mond e brulaap' 'wollah het is dat ik stil moet zijn voor Lina anders lag je nu allang op de grond' 'je bedoelt dat jij dan op de grond lag' 'ewa saffi niet zo veel ruzie maken'zei ik terwijl ik nog op de grond lag.

'Dina pak jij het eten van Lina even dan help ik haar' Dina knikte en liep weg. Youssef liep mijn kant op en pakte mij via mijn handen vast.'Youssef ik ga vallen!' 'nee je kan het probeer het' ik zetten een stap en al snel volgde mijn tweede en daarna mijn derde.'zie je je kan het wel' en hij liet mijn mooie lach ziet waar ik zo vaak van smolt.ik schonk hem een glimlach en zette nog een stap. 'okay ik laat je nu los ja?' 'nee ik ga vallen' 'ik ben bij je kom op' 'okay' ik zette een stap en en toen mijn tweede maar die lukte mij niet waardoor ik viel.ik deed mijn ogen dicht terwijl ik viel. toen ik landde zag ik dat ik niet zo hard landde ik opende mijn ogen en zag dat ik op Youssef lag.'uhmm sorry'zei ik het een rood hoofd nog roder dan een tomaat.ik wou opstaan maar Youssef zette zijn handen strak om mijn heupen. 'maakt niet uit'zij hij met een opgetrokken wenkbrauw.'uhm Youssef kan je mij loslaten' ik zag dat hij rood werd. ik moest een beetje lachen en stond op ik hield me vast tegen de leuning van mijn bed en ging op mijn bed zitten.Youssef stond ook op en ging voor me staan.en vroeg 'Lind kom je eten?' ik knikte en greep naar zijn arm hij pakte mijn arm en deed hem op zijn nek en zo liepen wij naar de trap toe.ik stopte bij de trap en zag dat Youssef mij vreemd aankeek. hij keek toen naar de trap en keek mij sneaky aan.'nee' 'wat is ga niks doen' 'ik weet wat jij wilt...' ik kon mijn zin niet afmaken en lag al om Youssef zijn nek. 'zet me neer' 'ik moest je toch naar beneden brengen?' 'ja maar niet zo' hij liep verder en we kwamen aan in de woonkamer.  ik zag dat de kapotte tafel al was vervangen. zo snel al? ik liet het daar bij.Youssef zette me neer alsof ik van glas was. hij keek mij nog aan. ik wist niet wat er was. 'Lina wanneer ga je me nou vertellen hoe het is gebeurd?' 'Ik zei toch morgen ik kan het nu niet' hij keek mij boos maar ook gebroken aan. Geeft hij dan zo veel om mij.

Hai hai schatjes vinden jullie het tot nu toe al leuk?
Laat een stem achter of een reactie als teken😍

Lina's life?!!Where stories live. Discover now