{7}

1.8K 111 5
                                    

  

'ja daar heb ik nu ook les kom ik breng je wel' 'zeg wollah we zitten in zelfde klas word RWINNAA!!'schreeuwde ik door de gangen.'stt e bolle kom we zijn al laat haha' zei hij sissend 'haha ja ik kom al' 



P.O.V (LINA)

we liepen samen door de gang tot mo de stilte verbrak ' ben je alleen thuis?' 'nee yousef moest van mijn moeder bij mij blijven voor mijn veiligheid' 'ow ik dacht al zullen we vandaag iets doen als je kan?' 'ja tuurlijk je bent mijn mattie je weet zelf' hij moest lachen en ik om zijn lach we liepen de klas in meteen keek iedereen op.'goedemorgen jij moet zeker Lina zijn' 'ja' 'aangenaam meneer peter' en hij stak zijn hand uit ik nam die aan en mocht plaats nemen een plek voor Yousef en die hoer van een SAMIRA.

Mohammed fluisterde de heletijd dingen over deze meisjes van school en ik moest er de hele tijd om lachen.ik hoorde achter me dat die ene (samira) tegen Yousef zei 'ze komt aandacht tekort tuis' ik draaide me om en keek haar lang aan en zei toen'lieve schat je kan het gewoon recht in mijn gezicht zeggen kijk ik heb de eerste stap al gezet dus zeg het maar' 'tss je voelt je wel heel lekker' zei ze.ik keek Yousef met een boze blik aan en hij mij ik draaide me weer om en ging verder in gesprek met Mohammed.

'ow ja kleine Badr Hari ik heb gehoord dat je had gevochten met wie?' 'met die hoer Samira' zei ik expres hard ze keek me gelijk boos aan en ging verder praten met Yousef die mij alleen boos aan keek.ik draaide me om en ging verder tot de bel ging.

'jallah kom we gaan'zei Mohammed 'ja wacht ik ga ff naar kluisjes' 'ok maar wel snel' 'niet mij okken anders doe ik bij jou hetzelfde net als wat ik deed bij Samira' 'haha safi ik ga al voor dat ik kleine Badr Hari boos maak'zei hij lachend en hij liep weg ik liep naar mijn kluisje toe en ik zag iemand met een Real trainings pak en een Gucci pet waardoor zijn/haar gezicht niet kon zien ik negeerde het en liep naar mijn kluisje omg mijn kluisje zat naast die engerd.

ik deed mijn kluisje open en pakte mijn tas die gene pakte mijn pols vast ik gaf uit reflex een stomp in die gene zijn/haar buik ik zag dat met een meisje was want ze zakte in elkaar en haar pet viel er af ik ging haar helpen en keek in de ogen van Dina? 'DINA?' 'DABOEZAAAAAA sinds wanneer zit jij hier op school!!'schreeuwde ze 'WOLLAH IK WIL NIET DOOF!!!' en gaf haar een knuffel. 'sinds vandaag'ik voelde ogen in mijn rug prikken maar negeerde het.'wat ga je zo doen,ik ben al uit dus??' 'ow ,nee ik kan niet ik ga met mo mee' ze keek mij met een sneaky lachje aan.

'haha niet door denken bitch' 'maar ik ga voor dat hij denkt dat meisje over alles lang doen'  'haha safi bye bye hobi' ik gaf haar 4 gebruikelijke kusjes en liep weg. beneden aan gekomen liep ik naar buiten en zag dat mo met een groepje jongens was. hij zag mij en zei nog wat tegen de jongens waar door ze mij aan keken.na een paar minuten kwam hij eindelijk. 'en jullie jongens zeggen dat meisjes er lang over doen' 'ja maar dat is gewoon zo'  'tss zigenta (tegenwoordig) jongens zijn perfect' 'haha jallah kom we gaan naar mijn auto' ik moest een beetje lachen en liep met hem mee naar zijn auto.ik stapte in en keek uit het raam ik zag dat Yousef hand in hand liep met die Samira hij keek mijn kant op kwam aan lopen maar hij was te laat en mootje stapte al in en reed weg.

'mo waar gaan we eigenlijk naar toe?' 'is een verrassing bolle' ik zag dat we richting Amsterdam gingen we stopte voor een shisa lounge.'denk maar niet dat ik naar binnen ga'zei ik boos.'Lina rustig is lounge van mij en mijn vader(oom van Lina Abdel)'

'uhmm okay maar je blijft bij mij' 'rustig er gebeurd je niks je gaat in mijn kantoor zitten ik moet ff wat dingen regelen en daarna gaan we de stad in,okay bollie?' ik knikte en hij kneep in mijn wangen.we stapte uit en liepen naar binnen ik moest bijna kotsen van die deur wiet ,shisa en alcohol. toen ik en Mohammed een stukje door liepen zag ik geli Abdel al.ik liep naar hem toe en ging naast hem zitten hij had mij niet eens door hij zat zo in gesprek met een jonge die wel knap is maar hij heeft echt geen respect er zat gewoon een meisje op zijn schoot die jonge keek mij lang aan en mijn oom merkte het dat meisje keek mij vies aan en ik keek vies terug mijn oom keek mij nu wel aan en knuffelde mij.

'Lina je bent echt groot geworden habibi' 'dankjewel geri hoe gaat het gelti zouligha en de kinderen?' 'gaat goed hmdl' hij keek mij een beetje boos aan en zei toen 'wat doe je hier eigenlijk?' 'ik ben hier met Mohammed hij zit bij mij op school' 'leuk toch niet op de zelfde verdieping' 'uhm nee' 'okay' 'maar wel op de zelfde verdieping' 'hahaha jullie hebben zeker rwina gedaan?' 'nee Mohammed heeft vandaag niks gedaan' 'wat bedoel je met Mohammed heeft vandaag niks gedaan?' 'heb jij dan wel wat gedaan' zei dat meisje met een blik van ik wil alles weten ik keek weer naar mijn oom die met een blik stond te wachten van nou vertel.'ja maar beloof me dat je niet boos word' 'ik beloof niks'

'ik heb gevochten met een meisje' 'ow ik dacht veel erger' 'wacht heb je op je eerste dag al gevochten met wie' 'ja ik heb op mijn eerste dag gevochten meet zo een meisje ken je denk ik niet ze heet samira' nu keek die jongen op eens op.'wacht ben jij dat meisje dat kleine Badr Hari word genoemd?' 'ja hoezo' 'kijk' en hij liet me een video zien ik moest er wel van lachen ik heb haar goeie stoten verkocht en zei zat alleen maar in elkaar gekropen. die jonge moets lachen en dat meisje was een beetje bang geworden. 'zie je het vechten zit in de familie'zei mijn oom trots hij vroeg me waarom ik haar sloeg ik antwoordde daar op met een lang verhaal.

mohammed kwam aan lopen en zei me dat we gaan ik vroeg waar naartoe en hij zei 'naar de winkels weet je het niet meer als je niet wilt moet je het zeggen' 'ben je kkr psygisch wala tuurlijk ga ik mee jallah ik wacht hier te lang op jou' 'haha ik kom al hier auto sleutels stap alvast in ik kom er aan' 'wollah als je levens plan gaat doen ik rij weg ook al mag ik niet rijden ik kan het al en dan krijg je je waggie nooit meer he' hij moest lachen.'nee gaat niet lang duren' 'ik hoop het voor jou' hij moest lachen. ik liep naar de deur tot dat ik zomaar via mijn heupen op iemand schoot werd getrokken.

hij keek mij grijnzend aan en begon aan me te zitten, ik probeerde op te staat maar het lukte niet ik gaf hem een stomp op zijn gevoelige plekje en stond op en gaf hem nog een platte hand en ging toen naar de auto.

Lina's life?!!Where stories live. Discover now