..........

959 40 23
                                    

Искам да разбера какво е мнението ви за връзката на Люк и  Arzaylea(не знам как се пише на български).Знам,че имаше и все още има много драми за това в Twitter  и другите социални мрежи.Моето лично мнение е ,че нямам нищо против Люк да си има приятелка.Той заслужава да бъде щастлив.Аз лично не харесвам  Arzaylea,но щом той я харесва.Знам,че за всички фенки е гадно да виждат снимки как се държат за ръце ,защото се разбиват всички техни мечти да бъдат с Люк,но затова има Wattpad да пишат за всички техни мечти с когото си пожелаят.

Напишете ми в коментарите дали одобрявате връзката им.Дори не знам дали да я нарека връзка,защото те не са го обявили официално.Ако не искате да създавате спорове в коментарите може да ми о напишете на лично съобщение.

Ако някой има някакви въпроси към мен .Може съвсем спокойно може да ме попита.Знам,че не пиша много често .За което съжалявам,но нямам много свободно време .


 Тук пише Аз в бъдеще

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Тук пише Аз в бъдеще

Те вече не са заедно. Нека тези които не я харесват да бъдат щастливи и да продължават да мечтаят за Люк. Докато не се появи друга като  Arzaylea


Friends with benefits ||Luke HemmingsWhere stories live. Discover now