32

337 14 0
                                    

Jenny Tomlinson pov
Ik loop weer naar Niall toe die wat met Louis aan het praten is. "Het spijt me voor dat van net." zeg ik en kijk even weg. "Dat geeft niet, Louis heeft me net alles uitgelegd." zegt Niall en glimlacht even. Ik kijk Louis even aan. "Is dat zo?" vraag ik en kijk Louis met opgetrokken wenkbrauw aan. "Rustig maar zussie, ik heb gewoon verteld wat er is gebeurd." zegt Louis. "Goed, ik laat jullie." zegt Louis voordat ik nog iets kan zeggen. "Ik zie je zo." zegt Louis die me een korte knuffel geeft. "Ik heb hem niks over je verleden verteld." fluistert Louis in mijn oor voordat hij weg loopt.
"Heb je zin in wat drinken?" vraagt Niall. Ik knik. "Ik loop wel even met je mee." zeg ik en loop samen met Niall naar de tafel waar alle drankjes en hapjes staan, natuurlijk lopen er ook wel bedienden rond eet dienbladen waar je een hapje vanaf kan pakken, naar de tafel staat er ook.
Ik pak samen met Niall een glas drinken.
We staan nog even gezellig te praten totdat er een rustig liet word gespeeld.
"Mag ik deze dans?" vraagt Niall die zijn hand naar ne uitsteekt. Ik zet mijn glas op de tafel en pak Niall zijn hand. Hij neemt me mee naar de dansvloer waar we dicht tegen elkaar aan gaan staan. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. Hij slaat zijn armen om mijn middel en zo schuifelen we zachtjes over de dansvloer.
"Weet je onze eerste ontmoeting nog?" vraagt Niall als de rustige muziek over gaat naar iets fleurige muziek. Ik glimlach. "Ja, dat weet ik nog." mompel ik en kijk hem aan.
"Ik ben blij dat ik toen naar je naam gevraagd heb en dat ik je nu weer tegen ben gekomen." zegt Niall. "Ik ook."
Ik kijk diep in Niall zijn perfect blauwe ogen. Zijn gezicht komt steeds dichter bij de mijne. En voordat ik het door heb drukt hij zijn lippen zachtjes op de mijne.

Twins ~ Niall Horan & Luke HemmingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu