09

464 14 0
                                    

Niall Horan Pov.
Ik trek mijn gescheurde t-shirt over mijn hoofd en trek mijn afgetrapte gympen aan. Ik sluip de trap af, als mijn moeder me zo zag was ik er geweest. Ik loop naar buiten en ren naar Jake, hij glimlacht "Je hoeft echt niet te helpen Niall als de politie ons te pakken krijgt heb je een probleem" ik kijk hem aan "Het gaat ons wel lukken oke? Ze pakken ons niet en naast dat ik help graag vrienden" ik glimlach "Ik snap niet waar we jou aan verdiend hebben" Jake geeft me een mannelijke knuffel.
We lopen normaal een winkel in en ik kijk even rond of er een camera in de buurt is, mooi geen camera's. Ik loop naar het eten en doe wat in mijn trui, zo ging het altijd niemand merkte het als we wat stalen. Ik loop rustig weer naar buiten. En zie politie staan "Hey blijf staan!" roepen ze, ik ren weg. Kut ze zullen me toch niet hebben ontdekt dat ik stal? Ik ren harder en harder. Ik kijk achterom, shit! Ze kijken me aan "Prins Niall wat doet u met die kleding aan?" ze kijken me aan "Ik eh wilde even wat rust en niet herkend worden" ze knikken "Oke dan laten we u alleen maar, mijn dochter vind u heel knap zou u een handtekening willen zetten? Ze heet Alissa" hij geeft me een pen en papier en ik zet een handtekening.
Ik loop naar Jake "man ik dacht dat ik gepakt zou worden" hij knikt "Je moet oppassen hoor Nialler" ik knik even en geef hem het voedsel "Ik ga terug ik kan hier niet langer blijven" hij knikt en ik loop terug. Door de weilanden naar huis.

Twins ~ Niall Horan & Luke Hemmingsحيث تعيش القصص. اكتشف الآن