06

568 15 1
                                    

Jenny Tomlinson pov
"Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieverd." zegt Johannah, die ik inmiddels al moeder noem, ze geeft me een knuffel en een kus op mijn wang. "Bedankt mam."
"Niet te geloven dat je al weer zestien bent geworden. Gefeliciteerd." zegt Troy, in mijn ogen dus mijn vader. Ook van hem krijg ik een knuffel.
"Gefeliciteerd zusie, wat ben je nu een oude zak zeg, je kan bijna naar het bejaardenhuis." zegt Louis met een glimlach en geeft mij als laatste een knuffel. "Dan zit jij al bijna tien jaar in een bejaardenhuis." lach ik en knuffel hem stevig terug. "Ha ha, wat zijn we weer grappig. Het is dat je vandaag jarig bent maar anders had je terug gepakt." zegt Louis.
"En dan nu je kado." zegt Troy die mijn hand pakt en me mee neemt naar buiten waar het kado staat de wachten.
Op de tuin tafel staan drie kado dozen.
Johannah pakt de eerste doos die ze aan mij geeft. Ik glimlach. Zachtjes schud er mee, wat zou erin zitten? "Maak maar open, ik hoop dat je het leuk vind." zegt Johannah. "Ik weet wel bijna zeker dat ik het leuk vind." zeg ik waarna ik de doos open maak. Ik haal er een prachtige paarse jurk en een paar zwarte pumps uit. "Mam, het is prachtig. Echt heel erg bedankt." glimlach ik en sla mijn armen om Johannah heen.
"Pap, jij mag eerst. Ik wil het beste kado natuurlijk wel voor het laatst bewaren." zegt Louis als zijn vader hem zegt dat Louis zijn kado mag geven.
"Okay, zoals jij wilt." zegt Troy die dan zijn kado van de tafel pakt en hem daarna mij overhandigd. Ik maak de doos voorzichtig open, hij is wat kleiner dan de doos waar het kado van Johannah in zat maar dat maakt helemaal niks uit. Van mij hoeven ze me geen kado's voor mijn verjaardag te geven, het mooiste kado heb ik namelijk al, ze geven mij liefde, ze zijn een familie voor me, iets wat mijn echte familie nooit voor me is geweest.
Ik haal een prachtige tiara uit het doosje. "Omg, pap die is zo mooi. Echt super bedankt." zeg ik waarna ik hem een stevige knuffel geef.
Als laatste is Louis aan de beurt. "Ik weet zeker dat je dit kado het mooiste kado vind dat je ooit hebt gekregen." zegt Louis die mij een doos overhandigd. "Bedankt Lou." zeg ik. "Je weet niet eens wat er in zit, straks vind je het lelijk." zegt Louis. Ik glimlach. "Je weet hoe ik denk over kado's." zegt ik en kijk van Louis naar Johannah en Troy. "Jenny, jij hoort bij deze familie..." begint Troy maar Louis onderbreekt hem. "Maak nou mijn kado open, voordat ik het terug pak."
"Okay, Okay rustig." zeg ik en maak hem open. Ik haal er een dagboek uit, op de voorkant staat een mooie afdruk. "Maak eens open." zegt Louis die een glimlach van oor tot oor op zijn gezicht heeft staan. Ik maak hem voorzichtig open.
Op de eerste bladzijde staat een verhaal geschreven door Louis, dat kan ik zien aan het handschrift.
Mijn ogen glijden over de tekst. Er rolt een traan over mijn wang. "Ik wist niet dat je het zo'n een stom kado vind." mompelt Louis. "Louis het is perfect echt super bedankt." zeg ik en geef hem een stevige knuffel.

Twins ~ Niall Horan & Luke HemmingsWhere stories live. Discover now