22

365 11 0
                                    

Jenny Tomlinson pov
"Waar was jij? Ik heb je de hele middag lopen zoeken." vraag ik als Louis het huis ingelopen komt, hij heeft een glimlach op zijn gezicht. "Ik was gewoon in het weiland." antwoordt Louis die naast me op de bank komt zitten. "Wat deed je daar?" vraag ik. "Wat denk je zelf? Voetballen natuurlijk." antwoordt Louis. "Alleen?" vraag ik met opgetrokken wenkbrauw. "Nee, niet alleen. Samen met Luke." antwoordt Louis. "Luke als in prins Luke? Die blonde gast, vriend van Chrissy?" vraag ik verbaasd. Louis knikt. "Had je niet gedacht he?" zegt Louis die even met zijn wenkbrauwen wiebelt.
"Hoe?" vraag ik nog steeds verbaasd. "Hij was hier in het dorp, kwam op me aflopen en ja zo hebben we de hele middag gepraat en gevoetbald." vertelt Louis kort.
"Was Chrissy er ook?" vraag ik, misschien iets te hoopvol. "Nee. Heb je het al vertelt?" vraagt Louis. Ik schud mijn hoofd. "Ik weet niet hoe. Misschien is ze wel hartstikke boos op me dat ik weg ben gegaan en wil ze me het liefst nooit meer zien." zeg ik. Louis schudt zijn hoofd. "Ik denk niet dat dat het geval is."
"Ik hoop dat je gelijk hebt Louis." mompel ik en geef hem een knuffel. "Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent een echte broer voor me." zeg ik. "Ik houd van je Jenny, dat weet je." zegt Louis. "Ik ook van jou."

Twins ~ Niall Horan & Luke HemmingsTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon