18

391 11 0
                                    

Jenny Tomlinson pov
"Pap, mam, ik moet jullie iets vertellen." ik loop de woonkamer in, Troy en Johannah kijken me raar aan. Louis had me een week lang gepusht om het tegen ze te vertellen en uit eindelijk heb ik de moed verzameld het te doen.
Ik heb namelijk geen idee hoe ze zullen reageren. Wat als ze me straks wegsturen?
"Wat is er lieverd? Is alles okay?" vraagt Johannah bezorgd. Ik knik even.
Louis komt de woonkamer binnen. "Is er wat?" vraagt Louis als hij merkt dat er wat is. "Ik wou het net gaan vertellen.." mompel ik. "Owh, dus ik heb goed getimed?" Louis gaat op de bank naast zijn moeder zitten. "Jenny je maakt me nu wel een beetje bang. Vertel alsjeblieft wat er aan de hand is." zegt Troy. "Uhm, ik... ik heb vanaf het begin af aan tegen jullie gelogen." zeg ik. "Ik begrijp niet precies wat je bedoelt." zegt Johannah. "Ik zal jullie vertellen wie ik echt ben." ik zucht even diep.
"Ik ben Jenny Madelin Littrell, dochter van koning en koning Littrell, tweeling zusje van princes Chrissy." vertel ik.
"Jenny, maak je nu een grapje?" vraagt Troy. "Pap, ze is bloedserieus." zegt Louis.
"Dus dan zijn de verhalen wel waar?" vraagt Johannah, vragend kijk ik haar aan. "Er is dus echt een tweede princes." verduidelijkt ze haar opmerking van net.
"Maar ik snap het niet, waarom ben je dan hier? Waarom heb je niks gezegd?" vraagt Troy.
"Ik wou een nieuw leven beginnen, mijn verleden achter me laten." antwoord ik, ik kijk naar grond.
"Een nieuw leven?" vraagt Johannah met opgetrokken wenkbrauw. Ik knik even. "Eentje waar de mensen om me heen wel van me houden, me hun de en aandacht geven en me accepteren zoals ik ben."
Johannah staat op van de bank en loopt naar me toe. Ze slaat haar armen om me heen.
"Jenny, wat er ook gebeurd wij blijven altijd van je houden en we zullen altijd voor je zorgen." zegt Johannah. "Alsof je onze eigen dochter bent, maar ik denk dat je je zus eens op moet zoeken want ik denk dat ze je enorm mist." zegt Johannah.
"Een zus die nu denkt dat ze Valentina heet." zegt Louis die even moet lachen. Johannah en Troy kijken me vragend aan. "Ze was hier laatst hier in het dorp, toen Louis naar haar toe ging om ons voor te stellen. Ik raakte in paniek, ik wist niet wat ik moest doen dus toen heb ik tegen haar gelogen." leg ik kort uit.
"Het begint met een klein leugentje, maar het eindigt in een groep leugens waar je niet meer uit komt." zegt Troy. "Ik weet, het spijt me heel erg."

Twins ~ Niall Horan & Luke HemmingsWhere stories live. Discover now