24

371 13 1
                                    

Luke Hemmings pov
Ik wrijf met mijn duim over het doosje wat ik in mijn handen heb. Een diepe zucht verlaat mijn mond.
"Prins Luke, we zijn er." zegt de chauffeur. Ik stop het doosje in mijn broekzak.
Ik denk nog eens goed na en stap dan uit. "Bedankt voor de rit." bedank ik de chauffeur. "Graag gedaan jongen. Ik kom je vijf uur ophalen, op bevel van je ouders." zegt de chauffeur. Ik knik even.
Ik doe de deur van de auto dicht waarop de chauffeur weg rijd. Als de auto uit mijn zicht verdwenen is draai ik me om naar het grote kasteel. Ik loop naarde voordeur die voordat ik kan aan kloppen open word gedaan door Marzia. "Ah Luke welkom. Ik zal Chrissy halen, wacht hier maar even." zegt Marzia die de deur achter me sluit. Ze loopt de grote trap op om Chrissy te halen.
"Hoe ga ik dit doen?" vraag ik en wrijf net mijn hand over mijn gezicht. Als ik iets hoor kijk ik op. Chrissy loopt de trap af. Ze heeft een mooie, maar wel simpele jurk aan. Ik glimlach breed.
"Hey Luke." zegt Chrissy die met een een glimlach naar me toe komt gelopen.
"Je ziet er echt geweldig uit." zeg ik en druk mijn lippen teder op die van Chrissy.
"Jij mag er anders ook wel zijn, mister handsome." grinnikt Chrissy die nog een kus op mijn lippen drukt.
"Zullen we naar buiten? Ik heb geen zin in commentaar van mijn ouders." zegt Chrissy die mijn hand vast pakt. Ik knik even waarna Chrissy me mee trekt naar buiten.
"Luke, waar zit je met je hoofd? Je bent de hele middag al afwezig. Is er iets?" vraagt Chrissy bezorgd, ze kijkt omhoog, recht in mijn ogen. Al heeft ze me al zo vaak recht in mijn ogen aangekeken elkaar weer smelt ik, ik raak verloren in haar blik.
"Luke?" vraagt Chrissy die even met haar hand voor mijn gezicht zwaait. Ik schud kort mijn hoofd om weer bij de realiteit te komen.
"Het spijt me, maar er is iets belangrijks wat ik je vragen wil." zeg ik. "Je weet dat je me alles kan vragen, toch?" zegt Chrissy.
"Chris, we hebben nu al bijna acht jaar een relatie, maar ik weet niet of ik zo wel door kan gaan..." zeg ik, Chrissy kijkt me met grote ogen aan, het lijkt wel of er tranen ontstaan. "Ik snap het niet." mompelt Chrissy die even knippert om zo niet zichtbaar te huilen.
"Chrissy, je hoeft niet te huilen. Ik... Ik wil..." ik zucht even.
"Chrissy ik vind je echt heel erg leuk, ik denk niet dat je beseft hoe leuk. Ik zou graag de rest van mijn leven met je willen delen." zeg ik uiteindelijk.
"Luke vraag je me ten huwelijk?" vraagt Chrissy zacht. Ik knik en kijk even weg.
"Ja, ik zou niks liever willen dan oud met jou worden. Ik hou van je Luke, echt heel veel." zegt Chrissy die haar lippen op de mijne drukt.
Dan bedenk ik me iets. Ik trek me terug uit de zoen.
"Ik was bijna iets vergeten." zeg ik en pak het doosje uit mijn zak. Ik ga op mijn knie voor Chrissy zitten en open het doosje.
"Luke, hij is prachtig." zegt Chrissy die haar handen voor haar mond slaat. "Lang niet zo mooi als dat jij bent." zeg ik en sta op om mijn lippen op die van Chrissy te drukken.

Twins ~ Niall Horan & Luke HemmingsWhere stories live. Discover now