20.

2.3K 283 20
                                    

"Řekla jsem, aby ses ke mně už nikdy nepřibližoval," zavrčela jsem na Conora, který mi věnoval další smutný obličej.

"Potřebuji si promluvit, Nike. Dřív než Benjamina dožene rakovina. Od toho večera jen kouří." Překvapeně jsem se na něho podívala. Otevřela jsem pusu, že se ho zeptám, kde je, ale hned jsem ji zavřela. Zavrtěla jsem hlavou.

"Ať ji klidně dostane, je mi to jedno," pokrčila jsem rameny a Conor mi věnoval svůj výsměch.

"Sama moc dobře víš, že ti to jedno rozhodně není. Záleží ti na něm, máš ho svým způsobem ráda. Vyslechni si mě." Chvilku jsem jen na něho naštvaně hleděla, než jsem si sama sobě konečně přiznala, že říká pravdu.

"Tak povídej." Zahanbeně sklopil hlavu, přešlápl z nohy na nohu a znovu se na mě podíval.

"Jednou jsi byla s Jackem na párty, Benjamin tě zahlédl, hned ses mu zalíbila. Bylo už otravné několik týdnů poslouchat, jak básní o nějaké Nike. Proto jsem vymyslel hru, na kterou docela rád přistoupil. Vím, že jsi byla s Jackem ráda, ale s Benjaminem bys byla ještě víc. Udělal by pro tebe vše, klidně by se celý ostříhal - miluje své kudrliny. A navíc, je to takový debil, že si tu holkou najít neumí," dořekl a zhluboka se nadechl. Jemně jsem se usmála a objala Conora. Chvilku jen překvapeně stál, než mě objal taky.

"To bylo hezké, cos udělal pro svého kamaráda," zasmála jsem se a podívala se na něho, ušklíbl se.

"Nemohla bys to říct svým kamarádkám? Na to se zrovna dá dobře balit holky... A oba si to přiznejme, potřebuju už zasunout. Skoro dva týdny bez sexu je docela dlouhá doba." Odstrčila jsem ho od sebe se smíchem.

Jo, tak s tímhle tím klukem bych klidně napsala story, hh

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Jo, tak s tímhle tím klukem bych klidně napsala story, hh.

Are you fucking kidding me?✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat