21.

3.1K 384 56
                                    

"Jsi normální?!" vyjekla jsem na Benjamina, který seděl na zemi opřený o postel

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

"Jsi normální?!" vyjekla jsem na Benjamina, který seděl na zemi opřený o postel. Jeho uplakané oči se zvedly, v prstech pravé ruky měl rozkouřenou cigaretu. Když mě zaregistroval, vykoulil oči. Nenápadně si setřel slzy.

"Co tady děláš, Nike?" optal se. Jeho hlas zněl mrtvě. Byl jako mrtvola. Naklonila jsem hlavu na stranu a ušklíbla se.

"Přišla jsem za svým milovaným přítelem, chci mu pomoct, aby předešel rakovině," odpověděla jsem mu s humorem, ale kudrnáč se nesmál. Můj úsměv z mé tváře hned zmizel.

"Sama moc dobře víš, že si na to už nehrajeme," zavrčel naštvaně. Rozkašlal se. "Co tady tedy chceš?" Prohrábla jsem si své vlasy a zatla zuby.

"Chtěla jsem jen vědět, jestli jsem se ti celou tu dobu opravdu líbila," zamumlala jsem. Benjamin se zarazil, potáhl si pomalu z cigarety a vydechl šedý kouř. Jeho zelené oči se na mě podívaly.

"Něco horšího. Vypadala si prvně hezky jen vzhledově, pak to šlo samo. Ty ses mi začala postupem času líbit celá a já, kurva,... asi tě mám hodně rád. Jako fakt hodně moc rád. Moc mě mrzí, co jsem udělal," postavil se a zahodil cigaretu (nejdřív ji uhasil). Z oka mu vytekla jedna slza, byl tak roztomilý a zranitelný. Vypadal dokonale, jako anděl. Na mé tváři jsem vytvořila jemný úsměv a šla k němu. Objala jsem ho kolem pasu. Sklopil hlavu, aby se na mě podíval. Objetí mi opětoval.

"Teď už to bude opravdové. Pokud to teda nebylo už dřív," šeptla jsem, stoupla si na špičky a políbila ho. Svýma rukama jsem opustila jeho pas a zajela do jeho kudrnatých vlasů, protože ty jsem milovala asi nejvíc. Byly jedinečné. Když jsme se od sebe po chvilce odtrhli, neboť jsme museli oba dva popadnout dech, Benjamin mě stále objímal. Dala jsem si hlavu na jeho hruď a šťastně se nadechla.

"No, byla to hezká zkušenost. Docela bláznivá, ale tak co jiného od mého života čekat, že? Hlavně bláznivý způsob, jak dostat holku," řekl a já se zasmála. Najednou svou pravou rukou začal postupovat níž, až se dotknul mého zadku. Zavřela jsem oči, to vydržím. Když svou dlaní jednu půlku mého zadku zmáčkl, vypískla jsem a odstrčila jsem ho od sebe. Rázem vybuchl smíchy.

"Já to dokázal, kurva," smál se.

"Děláš si kurva srandu? To jsi posral,  kamaráde, za tohle to zapomeň hodně rychle na sex!"

"Děláš si kurva srandu? To jsi posral,  kamaráde, za tohle to zapomeň hodně rychle na sex!"

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

KONEC

Ach, nemůžu uvěřit, že je vážně konec.😭 Po dlouhé době šťastný konec, hh. Milovala jsem tuhle tu povídku, stále ji miluju a ten konec je podle mě úžasný. Snad se líbil celý příběh... A děkuju za přečtení! Jste úžasní.

Are you fucking kidding me?✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon