8.

2.5K 309 27
                                    

"Tak co? Jste připravení?" optal se pobaveně Conor, bylo jen otázkou času, kdy se nám tady rozesměje. Celá tahle ta situace mu přijde vtipná a zábavná. Co se týče Benjamina, dokázal mě jen mlčky sledovat, stál přede mnou. Po celou dobu jsem měla sklopenou hlavu, nedokázala jsem s ním o ničem mluvit, nešlo to.

"Hm, samozřejmě," zamumlal Benjamin. Sám nečekal, co po něm bude Conor chtít. Byl nervózní, musel se obávat, ale čeho? To jsem já nevěděla.

"Začneme s něčím nejjednodušším, takže chyť Nike za ruku, myslím tím jako svou partnerku, ne kamaráda," poručil. Zvedla jsem hlavu a sledovala kudrnáče, jak zvedl ruku. Povzdechla jsem si a pomalu, hodně nerada, jsem si s ním propletla tu svou. Byla na dotek jemná a teplá. Obrátili jsme se celým svým tělem na Conora, pobaveně nás sledoval, aspoň někomu to přišlo vtipné. Stála jsem vedle Benjamina. Cítila jsem deodorant, který musí ráno používat, mísila se tam vůně taky jeho voňavky. Nebylo to vůbec přehnané, jeho vůně mě jemně pošimrala na nosu a donutila tak, aby se mi zatočila hlava. Tiskl mou ruku pevně, chvilku jsem opravdu věřila, že mě už jen tak lehce nepustí.

"Co teď?" optal se kudrnáč, ještě víc stiskl mou ruku, trošku jsem sykla, jeho stisk se okamžitě uvolnil, vděčně jsem se na něho usmála.

"Musíte vypadat zamilovaně, chyť začervenalou Nike kolem ramen," mrknul na mě. Neuvědomila jsem si, že se tak moc červenám. Tím jsem zčervenala samozřejmě ještě víc. Benjamin obmotal svou jednu ruku kolem mých ramen, jemně si mě k sobě přitiskl. "A teď ji něco pošeptej, aby to vypadalo, že fakt o něčem mluvíte, chápeš?" domluvil. Benjamin se naklonil k mému uchu, jeho chladný dech mě na něm pošimral, zatřásla jsem se. Potichu se zasmál.

"Takže ty se červenáš, Nike?"

"Takže ty se červenáš, Nike?"

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Are you fucking kidding me?✔️Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt