7.

2.5K 302 15
                                    

"Jacku?" optala jsem se slabě kluka před sebou, stál ke mně zády, hledal něco ve svém autě. Zarazil se v pohybu, po chvilce se narovnal a podíval se na mě. Překvapeně jsem vydechla zadržený vzduch, usmíval se na mě i přesto, co jsem mu chtěla teď udělat. Jeho skoro bílé vlasy byly opět rozcuchané, modré oči na mě zářily. Sakra. V duchu jsem sama sebe pokárala, musím to s ním ukončit.

"Ano?" Nelíbilo se mi, co chci udělat. Nikdy jsem si nemyslela, že to bude takhle brzo. Mrzelo mě to, ale podle mě dělám správnou věc. Zhluboka jsem se nadechla.

"Mezi námi je konec, nemůžu už být s tebou nadále," vychrlila jsem ze sebe rychle. Jack byl chvilku překvapen, trvalo mu dlouho, než to všechno pochopil, potom začal naštvaně rudnout.

"To jako fakt, Nike?" Neodpověděla jsem mu, mlčela jsem. Už jsem mu neměla, co říct. "Jestli to tak moc chceš," pokrčil rameny. Překvapila mě jeho reakce. Jako kdyby mu to bylo celé jedno, což asi doopravdy bylo. Nadskočila jsem, když mi někdo dal ruku kolem ramen. Jack zvedl nechápavě jedno obočí, byl to Benjamin. Ušklíbl se na Jacka.

"Ahoj kámo," pozdravil ho kudrnáč. Jack mu nevěnoval ani jediný pohled, naštvaně se na mě podíval.

"Děláš si srandu? Nemůžeš s ním být. Ty nevíš, co je zač," řekl mi. Benjamin zapískal a zasmál se. Vážně nevím, kdo to vlastně je, přesto s tím člověkem chodím. Kousla jsem se zahanbeně do svého dolního rtu.

"Ona nechce být s tebou," odpovídal za mě Benjamin, na tváři měl stále ten úsměv. Jack zavrtěl hlavou a hnusně se na mě podíval.

"Buď pitomá, Nike, jen do toho! Ale pamatuj si, že já tu pro tebe už nebudu." Benjamin se zasmál a ještě víc si mě k sobě přitáhl. Nedokázala jsem se smát, jen pochybovat.

 Nedokázala jsem se smát, jen pochybovat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Are you fucking kidding me?✔️Where stories live. Discover now