2.

3.6K 345 23
                                    

Místo toho, abych tady byla se svým přítelem, líbala se s ním, tancovala nebo jenom si povídala o všemožných blbostech, tak jsem pouze seděla na nepohodlném gauči, dívala se na černou obrazovku televize a nudila se. Nevím, kde byl Jack, ani jsem to možná nechtěla vědět. Byla jsem na něho naštvaná, proklínala jsem ho za to, že mě nechal tady samotnou. V hlavě jsem na něho prskala snad všechna sprostá slova. Tohle se přeci nedělá. Sám mě donutil, abych tady byla s ním, tak kde je?

Zvedla jsem hlavu a podívala se na hádku jednoho páru. Kudrnatý kluk sledoval naštvaně svou přítelkyni, která mu něco mluvila. Měl k sobě zaťaté pěsti, jeho tělo bylo napnuté, oči šlehaly blesky. Blondýnka přestala mluvit (možná i křičet, přes tu hudbu to nešlo slyšet), chvilku bylo ticho, než se vysoký kluk nadechl a zavrtěl hlavou. Něco řekl, načež blondýnka zvedla povýšeně hlavu, otočila se k němu zády a odkráčela pryč. Kudrnáč měl chvilku sklopenou hlavu, vydechoval poslední okamžiky hádky, než zvedl hlavu a podíval se na mě. Zjistil, že ho sleduji. Nevěděla jsem, co dělat. Jestli ho litovat, tvářit se lítostně nebo se na něho usmát. Ale on to udělal za mě, na své tváři vytvořil jemný úsměv. Nestihla jsem mu úsměv oplatit, protože se otočil ke mně zády a odešel.

Byla jsem rozhodnutá, najdu Jacka, upozorním ho a vypadnu. Je mi jedno, jestli nepůjde se mnou. Už jsem to tady nedokázala déle vydržet. Ta hlasitá hudba byla otřesná. Nechápu, jak tohle to může někdo poslouchat. Zvedla jsem se a podívala se dozadu. Nadzvedla jsem obočí, protože jsem Jacka nemusela dlouho hledat. Všechno se ve mě zarazilo, zamrzlo a já dokázala jen sledovat, jak líbá tu pitomou blondýnku. Otevřela jsem překvapeně pusu a sledovala je. Odvrátila jsem zhnuseně od nich pohled a spatřila toho kudrnatého kluka, taky je sledoval. Na tváři měl naštvaný výraz. Otočil svou hlavu na mě, na jeho tváři byly snad všechny smutné pocity. Kývl hlavou směrem k nim, všechno si dal dohromady. Povzdechla jsem si a přikývla.

Znovu jsem se podívala na Jacka, jeho modré oči mě zahlédly, zarazil se v činnosti. Hned se od té blondýnky odtáhl, bylo mi z něho hnusně. Rozhodla jsem se jít za ním a vlepit mu pořádnou facku, klidně mu i ublížím, jenže mě někdo zatáhl k sobě. Překvapeně jsem vzhlédla ke klukovi, který mě držel kolem ramen a šel se mnou ven, nebránila jsem se. Byl to on.

 Byl to on

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Are you fucking kidding me?✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang