Bölüm 22

66.5K 3.4K 263
                                    

Yazgı endişeli gözlerle babaannesine baktı. Yaşlı kadının ters bir cevaptan ya da olumsuz bir yanıttan korkuyordu. Uygar ile büyük bir adım atmaya bu kadar yaklaşmışken babaannesinin rızası Yazgı için önemliydi.

"Maşallah boylu poslu,yakışıklı. Basketbolcusun demek oğul. Hayırlı olsun o vakit"diyen babaannesiyle heyecanına yenik düşen Yazgı yerinden sıçradı. Uygarın da gülümsemesi ve kuzenlerinin kahkahasıyla utanarak tekrar yerine oturdu Yazgı.

"İzin verdiğiniz için teşekkürler efendim" dedi Uygar nazikçe ve saygısını belli ederek. "Ailemi birkaç güne buraya getireceğim ve sizi tanıştıracağım"dedi Uygar rahatlayarak.

"Elbette tanışalım. Bu arada sizli bizli konuşmayı bırakalım Uygar yavrum"dedi Ramazan Bey. Uygar başını salladı. "Çocuklar,hanım haydi yemeği hazırlayın" diyerek devam eden Ramazan Bey kızına bakıp gülümsedi. Yazgı heyecanla elleriyle oynarken Uygar sandalyede oturmaya devam ediyordu. Yazgı'nın kuzenleri sırayla önce yere kasnağı koyup üstüne örtü örttüler. O sırada açık televizyonda spor haberleri geçiyordu.

"Evet sayın seyirciler birkaç gün önce spor gündeminde ilginç görüntüler sergilendi. Milli basketbolcu Uygar Türkmen basketbol maçı bitişinde sevgilisine evlenme teklifi etti. Tribünden çekilen bazı kameralardan işte o muazzam evlenme teklifi"

Seslerini gelen televizyona baktı herkes. Yazgı'nın babası,babaannesi, kuzenleri ve sonradan salona gelen annesi televizyona odaklanmıştı. Ekrandaki Uygar ve söylediği sözler ardından Yazgı'nın 'evet' deyişi ve son olarak tüm salonu inleten alkışlar tüm aile tarafından izlendi. Görüntülerden sonra tekrardan spiker belirdi.

"Evet Uygar Türkmen'e mutluluklar diliyoruz. Bir sonraki habere geçiyoruz. Fenerbahçe bayan voleybol..." diye devam eden habere bakmayı bırakıp herkes Uygar'a baktı.

"Teklife bak be" diyen kişi Yazgı'nın kız kuzeni Serpildi. Uygar sırıtarak Yazgı'ya baktığında genç kızda genç adama bakıyordu. Yazgı'nın babaannesinin kahkaha atmasıyla herkes teker teker gülmeye başladı. Uygar ailede sevilmişti.

Alpay Aysu'yu geçirmiş büyük evinde tekrardan yalnız kalmıştı. Alpay koltuğa yayılıp telefonunu eline aldı. 
Genç adam sosyal ağına girdi. Bu akşam Aysu ile çekildiği fotoğraflardan birini instagrama atma kararı aldı Alpay. Öncelikle en güzelini seçip yazacağı cümleyi düşündü. Alpay Aysu ile kafalarına şapka geçirmiş, şapkayı burunlarına kadar çekmiş ve fotoğraf çekilmişlerdi. Genç adam sevgilisinin sarı saçlarına ve gülümseyişine baktı. Aysu Alpay da büyük bir yer edinmişti. Alpay fotoğrafın altına 'Seviyorum' notunu düşüp fotoğrafı paylaşıp, instagramdan çıktı.

Koltukta getirerek başını yastığa koyan genç adam Aysu'dan gelen 'Eve geldim' mesajından sonra rahatlayarak gözlerini yumdu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koltukta getirerek başını yastığa koyan genç adam Aysu'dan gelen 'Eve geldim' mesajından sonra rahatlayarak gözlerini yumdu. Alpay birden çalan telefonuyla kapattığı gözlerini geri açtı. İç çekerek telefonunu açan genç adam annesinin sesiyle karşılaştı. "Efendim annem" dedi Alpay sakın bir ses tonuyla.

Koca AdamWhere stories live. Discover now